107666
-
USAMEN POWER #78692 Csinálj pár küldetést, és versenyt, van pl. az Ecko ruhabolt, vegyél kb. 10db ruhát ott, és még van pár bolt ahol 10 ruha vásárlás után pontot kapsz, de ezeket az Infoban megtudod nézni. -
Helló!
még 55 Pont kell és meg van a HC-mód! ;)
csak nem tudom hogyan tudnám gyorsan összeszedni... van valakinek valami 5lete?
-
USAMEN POWER #78690 Gondolom verseny nap volt :) -
Szabi1991 #78689 hungaroring.. volt ám más is.. :p -
USAMEN POWER #78688 Nem vittem ma túlzásba
Nem számoltam, de ma az 1000 km az megvolt ! A déli csoportos Cruiseon kívül találkoztam ma még pár SG-sel a szigeten, habár az utóbbiak-nak csak fél órájuk volt max, de jó volt összességében. 
És sikerült összefutnom egy külföldivel, akinek pont Cadillac Cien-je volt, aminek nagyon örültem.
Szabinak: Jó kis vas
Hol kaptad le ?
-
Szabi1991 #78687 lehet kinézek :) -
wandrew26 #78686 Valaki jön egy nagyon nagyon lájtos g kategóriás gurulásra? DK-i világítótorony várok 55-ig. Champion szinten vagyok egy Lamborghini Miurával. -
USAMEN POWER #78685 Én is warezzal kezdtem játszani ezt a gamet, és utána megvettem (érdemes csak 2000Ft)
Am a crackhez megadják a versenyek filejait, amit be kell másolni a helyükre... Én már nem tom hogy hova, de ha a Crackhez van Read Me, akk abban le van írva. -
Szabi1991 #78684 én se panaszkodhatok.. :D
-
crack hiba lesz....
keress másik cracket... -.-
küll csak 2000Ft a game!
-
csoli31 #78682 Szevasztok!
levi8:Amint láthatod a fejlécen ott figyel ez a mondat: Warez és OFF tilos a topicban!
Vedd meg! Csak 2 ezerbe fájna neked.
-
levi8 #78681 sziasztok!
szeretnék segítséget kérni
feltettem a test drive-ot, elindítom az játékot, megveszem a házat, megveszem a kocsit, megyek az első versenyhez, elindítom, rámegyek, h STRAT, és forog tovább a kép, semmi hang, és nem indul el, mi lehet a baj, kérlek segítsetek fontos lenne, köszi -
comp66 #78680 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni autók textúrázásával kapcsolatba. Keresgéltem a tdu centralon, de ezzel kapcsolatban semmit nem találtam. (Rendszámot igen, sikerült is csinálni)
Nincs valakinek egy linkje, tutorialja, valami információja?
Előre is köszi, további jó vezetést. -
USAMEN POWER #78679 Nem jön vki a versenypályára ? -
wandrew26 #78678 Nekem meg nem sikerült visszacsatlakoznom 
-
USAMEN POWER #78677 Jól kezdődött a délután
THX srácok !
-
Kajari82 #78676 Kösz
-
csoli31 #78675 Kajari82:Nem lehet! -
Kajari82 #78674 Hali,ha tudja valaki hogy lehet a forgalmat növelni offline mod-ban,az megoszthatná velem
-
THX az estét! 
-
USAMEN POWER #78672 Én egy ideig kergettelek titeket a Keleti parton, mert körülöttetek minden playert beadott a game, csak hozzátok nem tudtam csatlakozni... Azt száguldás közben találkoztam Balance Artal, és inkább vele mentem kocsikázni, de nem tartott sokáig sajnos mert vmi gondja akadt. -
USAMEN POWER #78671 Hunter ezt neked szántam, csak elnyomtam... -
USAMEN POWER #78670 A géped ip címét be kell másolni a böngésződbe, majd ok, és ezzel meg kéne nyissa a Routered beállítások opcióját.
Előjön egy rész, ahol felhasználónevet és jelszót kér, ahhoz van egy alapértelmezett amit meg kell adnod. Ha megadtad, minden stimmel, és beléptél, akk be tudod állítani a portolást, és minden egyéb funkciót, ami esetleg a TDU-hoz kell.
Nem tudom hogy milyen Routered van, nekem D-Link Dir 100, de a Router leírásában le is van írva hogy van egy opció, ami arra szolgál ha beikszeled, akk az online játékokat az első helyre helyezi, fontosság szempontjából, a játék normál működése érdekében.
A router tűzfalához nem nyúltam, portot se nyitottam, csak látom hogy ez az opció nincs kipipálva, és kipipáltam, majd beléptem a TDU-ba, és tegnap soha nem volt problem a máshoz csatlakozás, mindig adott be playereket, stb...
Majd ha jó lesz a FAQ akk azt is bele kéne írni, ha vkinek állandóan problémás a másra csatlakozás, sose ad be playereket a játék, és ha Routered van, akk az a problémás, és a beállításait érdemes megnézni...
Ezt csak azért hogy nehogy vki még rajtam kívül, 2 és fél hónapot szopjon, még rá nem jön a hibára... -
Én is köszöntem szépen a cruise-t király volt Hole. Azthiszem többet fogok járkálni ezzel a monstrummal. :D
Kicsit hosszabb az A8-as :D
Lybra, király a lámpád
-
es annak konkretan mi a neve illetve melyik reszen talalni? lehet nalam is ez a hiba vagy csak a upc fos mint mindig :S -
Ma esti Audi RS4 DTM Cruise 10:30 kor kezdődőt.
Mindenkinek köszönöm az estét nagyon jó volt.
-
Ma este Cruise
Nem 10-kor kezdődik, hanem 10:30-kor lesz.
Akinek nincs meg a kocsi az itt letöltheti.
Audi RS4 DTM -
USAMEN POWER #78665 Az északi világítótoronynál vok, pár magyarral Krúzoltam, aki akar velem kocsikázni, az jöjjön ! -
ez am a dtm
-
USAMEN POWER #78663 Valaki nem jön velem kocsikázni ? A kráter környékén mozgok... -
USAMEN POWER #78662 Na yeee ugytünik minden rendbejött :) Van a Router beállításoknál egy mód, ami arra szolgál, hogy az online játékokat előtérbe helyezi. Azt benyomtam és egyből vagy 8 playert bedobott a game, és folyamatosan adja be őket... úgyhogy qwa jó, remélem így is marad :) -
USAMEN POWER #78661 Fittinek már elküldtem, mert ő nagyjából ért a Routerekhez, de ide is linkelem a képet hátha tud segíteni valaki. A routerem beállításai: És ahogy észrevettem nincs TDU port se... Vki segítsen pls, én is szeretnék Cruiseokra járni. :S -
Audi RS4 DTM
-
Látom hozod a formád még mindig Lybra. :D -
Kajari82 #78658 Hi.Akar valaki g-katos autóval döcögni egyet?én 250 gto-val vagyok
-
ezt nem hiszem el...most már így marad!!! 

-
...a francba...sry a duplázásért...ez maradt ki:
-
Karaj volt az esti Aston-Ferrari gurulás, (+ 1 kicsit alkoholmámoros
) THX srácok! 
-
USAMEN POWER #78654 Ezer Köszönet neked ! Az oldal kiírta a megfelelő IP Címet, amivel be tudom állítani a Routerem, és valószínüleg mostmár nem lesz gond a másra csatlakozás a TDUban.
Slicknek: Én is utálom a reklámokat, de ez most kivételesen jól jött
-
ne reklámozz