107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    miből volt ma érettségi ? o.0
  • Gaben17
    Na ma érettségi után visszateszem a tdu-t meg a g25öt és jövök gurulni
  • adamfesto
    Ezmiez? Rózsaszín Chevyk szeretik egyMÁST!
  • adamfesto
    Usamen, használd a . billentyűt! Engem nem zavar a k....ázás meg a b.....dmegolás de kicsik is olvashatják a fórumot. THX :)
    Nehari mert öribari.
  • pxxl
    kicsit nem lehetne finomabban trágárkodni?
  • pxxl
    Látom másnak is elmentek otthonról...

• USAMEN POWER
    Warez a pack ? Ha igen akk szar, és szedj le újat. Ha online játszol, akk ne vegyél packos autót mert 2 perc után lebasz a szerver. Ha a megapack eredeti, akk nem tom h mi lehet a gond, talán a patchet nem a megapack elött raktad fel... Nem tom hogy a patch mennyire befolyásolja a packot, de ez előfordulhat wareznál is.
    Remélem tudtam segíteni.
  • csergo20
    sziasztok !!!lenne egy olyan problémám h felraktam a megapackot és amikor belépek a játékba nem látom a lexus szalont az audi szalonba ott van az s6-os meg az rs4-es de nem lehet megvenni!!valami tip ötlet h mi lehet a gond?
  • USAMEN POWER
    Bassza meg ! Traden vettem egy Jaguart, és miután megvettem egy picivel, megszakadt a szerverrel a kapcsolat...
    Azt újracsatlakozott, mentett is elvileg, a listán rajta van a Jaguar, hogy megvettem, de a kocsi sehol...

LOL Am csak 5000 $ volt XD Meg beígértek nekem 1000 $ -ért egy Dodge Vipert, azt nem találtam, de egy 270 e $ -os Astont azt igen 1000 $ ért... Le is csaptam rá :D Aston nem mintha kéne, de majd eladom :D
  • USAMEN POWER
    Magában a Megapack az kb. 4000 Ft.
    De most ki jön a TDU Gold, amiben benne van a játék, és a Megapack. Az lesz 2000 Ft, csak a kiadást állandóan halasztják...
  • carloelsa
    Helllo! láttátok ezt: 2009.05.20 megjelenés ekkor jelenik majd meg a TDU gold ? :O már lehet előre rendelni :DDDD KIRÁLY!!!
    Már mióta nem írtam ebbe a topicba...
  • holecsko10
    Jó volt ma is na én megyek majd holnap találkozunk emberek.

• csokiskeksz
    Köszönöm a válaszokat!

Az, hogy megveszem, nem kérdés, ezt már eldöntöttem :) Régebben ajánlották nekem, de akkor valamiért nem keltette fel az érdeklődésem, aztán az egyik ismerősömnél volt szerencsém kipróbálni (igaz hogy akkor csak offline módban), és elhatároztam hogy megveszem. Aztán láttam csak hogy 2000 Ft.
    Tudom hogy nem nfs, éppen ezért is szeretném megvenni. Nem szeretem az olyan arcade játékokat, mint amilyen az. Sok jót hallottam róla, és olvasgattam visszamenőleg itt a fórumon is, és ez csak megerősíteni tudott. Egy barátommal közösen kezdünk neki, és csinálgatjuk majd a küldetéseket, így talán még jobb lesz majd. Érdemes várni a MegaPackra? (Nem tudom, hogy hogy adják ki ennyi pénzért, a hivatalos oldalon ennél jóval magasabb ár van feltüntetve. Hogy is van ez?)
  • USAMEN POWER
    Kész van már, csak a gombok működése még nem tökéletes...
    De nemsokára :)
  • laci 700
    Egyébként mikor lesz kész az új banner? Már várom
  • laci 700
    Szerintem nem... A versenyzés mellett szoktunk online "krúz"-okat is rendezni, de ehhez online kell elkezdeni a játékot, ha akarsz jönni. Így ha már valaki végig is vitte, utána is van értelme vele játszani. Például megbeszélünk egy helyet, időpontot és ott találkozunk, onnan kocsikázunk együtt... Kis gyakorlással egész jókat lehet driftelni is! Én anno még 10 000Ft-ért vettem és nem bántam meg! Ezzel a gameval játszottam eddig talán a legtöbbet. 2000Ft-t bőven megér szerintem.
    (Egyébként a LV CD Projekt kifogja adni ennek a játéknak a MegaPack-os változatát szintén 2000Ft-ért, amiben + autók is vannak, csak nem tudni mikor...)
  • USAMEN POWER
    Csinálod a küldetéseket, és a single player versenyeket időnként... Jársz cruiseokra, meg online versenyekre, stb... Így sztem ha nem sietsz, ki lehet húzni hónapokig is. Ha singleben mindent megcsináltál, akk marad cruiseokra járás, online versenyzés, stb... Amíg végleg megunod, nagyon sok idő elmegy, habár ez attól is függ hogy a szimulátor jellegű játékokat mennyire szereted, mert ez nem nfs. A cruiseok, meg szerintem mindig tudnak újat mutatni, de hogy jól érezd magad rajtuk, nem árt ha nagyjából megérted a külföldieket, meg az se árt ha a innen a topikból megismersz pár embert, és akk nem fogod megunni egy jó ideig az 100 %
  • Roger6
    2007-es játék, ma is több ezer fős aktív társadalommal. Van még kérdés?
  • csokiskeksz
    Sziasztok!

A hétvégén megvenném a játékot, de előtte lenne egy kérdésem:
    Nem válik monotonná a játék egy bizonyos idő után? Vagy mindig tud újat nyújtani? Ti hogy vagytok ezzel?

Köszi =)
  • USAMEN POWER
    Följöttem csak úgy nézelődni... Aztán a madárcsicsergést megzavarta egy külföldi, majd dudált lökdösött XD
    Idővel megjöttek a haverjai is :D Sehova se lehet félreállni ? XD

• adamfesto
    Szegény fehér overallos csórika, de rossz lehet neki...nem is tudja melyikbe üljön :(

Murci SV, Veyron, SLR 772, McLaren
  • USAMEN POWER
    Nem jön vki motorozni ? Honoluluban vok, ha meg ott nem akk a környékén biztos...
    Verem a Ferrarikat, meg a Lambókat Instal Challenge-ben :D Már két kezemen nem tom számolni XD
  • lybrahu
    Semmi gond, jó hogy beletetted! Enélkül már nincs is esti autókázás!!
  • AlieN911
    Sziasztok!

Köszi a Hétfő esti G-s krúzt. JÓ volt!

• holecsko10
    Ja ja nagyon jó volt főleg ahogy reszeltük a logitech kormányt hogy a Saleen-t egyenesben maradjon.

bocsi lybra de nem bírtam ki hagyni.

• lybrahu
    Néhány fotó az esti csapatásból. Köszi srácok!

• pistu
    sziasztok!volna a tdu-val egy problémám,ha felrakom a patchet ,akkor v.mien regisztrációs hibát ír!van erre v.mi megoldás?(A játék eredeti)
  • Szabi1991
    sanszos :-/

bár úgyis több mint fele annyi lenne :D
  • rototti
    Ezt csinálták a Griddel is... május 30-án jelent meg mindenhol, de nálunk augusztus elején. Na és ki volt a kiadó???!!! Igen, igen a cd projekt... meg is fogadtam, hogy többet nem veszek olyan gamet, amit az ad ki, bár lehet itt kivételt kell tennem. Egyébként nem értem minek kell etetni a népet hamis dátumokkal, idióták.

szabi1991: lehet csak egy letöltő linket meg serialt adnak majd??
  • Szabi1991
    de amúgy nem értem ezt az egészet.. azt mondták az edenesek, hogy nem lesz kapható boltban a megapack..
  • SLICK
    kanolja meg őket egy zsiráf, nem tudom mit tudnak szarakodni ezzel a játékkal. Bezzeg a sok hoki játékok jelennek megfele.
  • USAMEN POWER
    Egész hétvégén alig voltak a szigeten, de ma tömve van... a térképen hemzseg a sok player, és egy layerbe is alig lehet beférni... Honolulut, és környékét járom legalábbis ott ez a helyzet, a sziget többi felén még nem voltam ma.
  • USAMEN POWER
    Csináltam egy jó Hard Techno mixet, ami érdekesebbé teszi a vezetést, és mindjárt tolom föl a seggem a szigetre...
  • USAMEN POWER
    Pályáin ? Sztem tájain-t akartak írni...
    Am én a szöveget szánalmasnak érzem...
  • rototti
    Vétlen ütközésből ez lett... saleen-nissan hibrid

• Szabi1991
    pff viszont jó nagy, sry :-/
  • Szabi1991
    nem is vészes a borító :D
  • Szabi1991
    legalább frissült az oldala.. :)

"A Gold Edition tartalmazza a Test Drive Megapack kiegészítőt is, amelyben 45 olyan autót is vezethetsz, amelyekről korábban nem is álmodtál, például a McLaren F1 GT vagy a Pagani Zonda C12S. Az amerikai erő és az olasz kecsesség egyaránt megtalálható a széles választékban, s mostantól ezekkel is száguldozhatsz a Test Drive Unlimited gyönyörű pályáin!"
  • BalanceArt
    Bocs a rossz hírért, de türelmemet vesztve ÚJRA megkérdeztem a CD Projektet, hogy mikor lesz TDU Gold. Na, szerintetek?

Kis segítség: ha márciusban áprilist mondtak, áprilisban májust, akkor májusban milyen hónapot adtak meg nekem? Ugye kitaláltátok már?
  • kicsi942
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám:( mégpedig:
    anyámék vettek egy gépet ami jobb mint az enyém és feltelepítettem erre a tdu-t a mentésemet bemásoltam a dokumentumokba ahova kell és amikor csatlakozik a szerverhez azt írja ki, hogy ellenőrizze az internet beállításait. De ha új profilt csinálok akkor azzal jó:( Mit csináljak?
    A választ előre is köszönöm!