107666
-
gabull #79093 Jóóóvan oktassál ki :D amúgy thx a segítséget bár lusta vok leszedni :P -
Kocsi? én mennék -
Ha haza érek ott leszek!
Gt500-al talán. -
carloelsa #79090 Hello! SZerveznék egy kresz krúzt mára, amit szeretnék megtartani ahogy lehetséges 19:30-kor!!!Tali ott a káter festőnél (ahol festeni lehet össze vissza a verdát)
Csak akkor tudom megtartani, ha valaki elöl menne és én meg mennék hátul, mert videozni szeretném és lehet h sok hívásom lesz , azt meg nem szeretném hogy lássátok hogyan kacskaringózok! JÓ LENNE HA ALIEN BHARAT EL TUDNA JÖNNI... :)
Szabályok : minden ami a kreszhez tartozik!!! városban 70 km/h városon kívül 110 km/h autópálya 150-180 km/h
PLS vlki jöjjön vezetőnek, de olyan sofőrt kérek szépen, aki ugy tud menni mint pl Alien, ő jó krúzvezető!!!
Remélem feltelepül ujra a game :) xD -
Nekem fél kilenc előtt le kellett lépnem. Telefon miatt pause-ztam, aztán mire újra visszaértem nem láttam senkit... 
-
Aha, értem.
Úgy kb nekem is ezek a szabályaim, ha egyedül megyek valahova. (ami amúgy elég ritka, mert nem szeretek magányosan kocsikázni)
Nekem sincs ellenemre a 300as tempó, csak nem végig, meg mindenhol. Ahol lehet menni, ott mennyünk is, de ésszel.
Azt tudom javasolni, a hétfőre nézve, hogy egy B-C kategória, valamint a fent említett sebesség. Szóval 100-300+ ig terjedő határok xD Csak ide azonos autók kellenének, az meg úgy nehéz. Ezért nem is szoktam MAY sebességgel menni, olyannal ami mindenkinek megy.
-
carloelsa #79087 Használd a válasz erre gombot ;) ha tőlem kérded az egy mooooooooooddddd magyarul letölthető bárhonnan ingyér nem ingyér :)... az nem meg pekh hanem magapatch or bonus pack :) mega pekh :D -
gabull #79086 Ingyenes? XD mert én is a tescoban vettema game et kicsit átb*tak mert 4000Ft ot vett ki a zsebemből és még a megapech et is megvettem 4500Ft ért és már nem akarok rá költeni :D -
carloelsa #79085 Töltsd le valahonnan a TDU blingbling modot!!! :) -
Mint 72km-t 16 perc alatt ledaráltam
Én ha egyedül vagyok álltalában nyomom neki bár ha lassú kocsival avgyok pl a kedvenc RS4 emmel akkor tábla meg lámpákat figyelembe veszem és persze a belsőnézet kötelező olyankor.
-
gabull #79083 Csocsesz!!! Megint lenne egy kérdésem -.-
Sok olyan kocsit látok Pl (Masarati Mc12) amik valamilyen egyedi színben pompáznak de én mégsem tudom őket megszinezni ( a masarati esetében a gyári fehér kék szín marad ) légyszi segítsetek :S -
USAMEN POWER #79082 A 300 as átlag tempó, az a sziget végigdarálása amúgy. Cruise esetében, min. 2 szigetkőrt kéne megtenni, hogy nyomot hagyjon, és esetleg élvezzük. Ha meg 10 perc alatt A-ból B-ben vagy, cruise esetében értelmetlen, az akk jó ha valahova gyorsan oda akarsz érni, viszont nem akarsz teleportálni.
Amikor magamba játszok, a szabályaim:
Ahol csak tudod, húzd meg a verdát végsebességig, de mehetsz nyugisan is. (Hangulattól függ)
Ne okozz balesetet, és ne menj neki senkinek, semminek. (Szalagkorlátnak Se)
Pirosnál állj meg !
Előzés, és a többi kikötés a helyzettől függ, és a hangulattól, de a lényeg hogy ne okozz balesetet ! -
USAMEN POWER #79081 Amúgy hova tűnt el mindenki tegnap ? Amilyen gyorsan összeverődtünk, olyan gyorsan eltűnt mindenki xD
-
Ahha.
Nem ígérem, hogy 250-300as száguldozás lenne, mert azt nem szeretem, és nem is lenne jó, sok hibalehetőség stb. Meg megállni is nehéz egy pirosnál 300al xD
Meg nincs is értelme sztem. -
A rizsrakétával a japán autókra gondoltam.
A kresszes krúzokat szeretem. -
USAMEN POWER #79078 Ma biztos hogy teljesen fel lesz fedezve a sziget... 99 %-nál járok, most indulok fel északra a sárga hegyek mellett, lefényképeztetem magam a külföldiekkel az észak-nyugati kilátónál, azt az északi városban van még egy kis hiányosság, utána a parton megyek tovább, majd lefele délnek, mert dél-keleten vannak még hiányosságok, oszt kész. A Championhoz meg sztem versenyeznem is kéne ma... -
Rototti, teljesen igazad van, engem most pl elég rosszul érint, ugyanis már régebb óta tervezem hogy megveszem, csak valami miatt mindig elmaradt, egyrészt időm sem volt játszani. Most (illetve már pár hete) amikor tényleg megvenném, a következőkkel szembesülök: az alapjáték nem kapható, mondván azt már nem venné senki (amiben igazuk lenne, ha nem lenne ekkora az átfutási idő). A másik, hogy a CD Projekt oldalán 2009 április van feltüntetve, tehát tényleg elmondható hogy már minimum egy hónapot késtek. Nem értem, mivel magyarázzák azt, hogy egy dátumot miért nem tudnak akár csak heti pontossággal belőni. Kérdem én, mi olyan nehéz ezen? Tényleg elgondolkodtató... -
Felfedeztél tegnap mindent? Champ vagy már?
-
USAMEN POWER #79075 Biztos vmi maffia esküvő... Egy átlag kínainak nem telik ilyenre. -
Nem amiatt mondom, hogy gusztustalan. Én is tom, hogy egyik oldalról nézve ügyesek, de szted az normális, hogy nem bírnak egy normális kiadási dátumot eltalálni? És nem egy játéknál történt már meg ez... Ha nem tudod, hogy mikorra leszel kész, ne írj ki dátumot, vagy írd oda, hogy nem tuti, vagy írj pár héttel későbbit. Ja, hogy két hónapot csúszol???????
-
csoli31 #79073 Szevasztok!
Méert lenne gusztustalan a CD Projekt ( ARGG!)!
Csak elmondatnám hogy igenis nagylelkűek (még a sok hibáik ellenére is)! Ha egy **** bagázs lenne akkor nem adnának a Gamestar mellé most teljesen ingyen, egy választható dobozos játékot (Gears of War vagy UT3).
Én a GoW-ot kaptam az előfizetésem mellé, amit már amúgy is megakartam volna szerezni.
-
Sztem is jó ötlet lenne, ha valamelyik hétfői krúz nem kresz-es lenne, hanem szabadon kóborlós. 250-300 körüli tempó. Ilyen csapattal sztem megoldható lenne, hogy szépen tudjunk haladni nagyobb sebességgel is. Ja és béke 
-
Rototti
Azé béke van 
Rizsrakétával mire asszociáltál?
Mostani krúz kicsit lassúcska volt, majd átteszem a SUBARU-mat egy másik kocsira xD B-C-D kat körül. -
De ha lehet ne rizsrakétás krúz legyen.
Ha nem az lesz akk megyek. -
Fos lamborghini??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a szerencséd, hogy jóban vagyunk, különben.....
Kár, hogy nem lesz krúz... mind1. Info érettségi után jó lesz az a hétfői is ^^. -
OFF
Mennyi fos lambodzsini

/OFF
Pénteken nem lesz krúz valószínűleg.
Hétfőn viszont megtartom szokásosan.
-
Kísértetiesen hasonlít ez a szitu, arra amikor a Grid jelent meg. Ezt csinálták a néppel akkor is: kiírták megjelenés június 20 (május 30-án jelent meg eredetileg). Aztán eltelt a júni 20, kiírták júli 5, aztán az is eltelt, és így szépen szórakoztak, amíg már leszartam és letöltöttem a gémet és azon toltam amíg meg nem jelent. És végül 2,5 hónap késéssel kiadták: Bravo! Vki, aki érintett most az ügyben írhatna egy anyázós levelet, persze csak finoman. Gusztustalan, mocskos cég ez a cd projekt 

-
OFF
Szerény esküvő Kínában

/OFF -
Rotottinál a pont, én is éppen a CD-Projekt-es változatra várok. Elvileg május 20-án jelenik meg (ma), gyakorlatilag nem tudni... Én már előrendeltem az 576-ban, úgyhogy küldenek SMS-t ha megérkezik :) -
én az ósön city-ben vettem az alap játékot :) -
Köszönöm a kielégítő választ, ezek szerint, jobb, ha még egy kicsit várok.
Köszi mégegyszer. -
Tudom, én a mostani állapotról beszélek. Bár én nem nagyon kerestem rá, de sokan mondták, hogy sehol sem lehet kapni mostanság! -
USAMEN POWER #79061 Kishofi: Hogy törlöm a megapackot ?
Rototti: CD Galaxy-ban, még kapható volt kb. másfél hónapja az alap game, én ott vettem. -
Bocs a két hszért, most vettem észre a 2. kérdést. Az eu patch az maga a megapack (ezért külön fizetni kellett, de most a legjobb választás keretében a játék mellé ingyen kapod, +40 akárhány autót ad). De létezik egy rendes patch a játékhoz (1.66A) ezt csak netről letöltöd, felteszed és tökéletes. -
A régi "sima verzió már elég régóta megjelent, az is 2000 Ft volt, de most a cd projekt akciójában ugyanennyi pénzért megkaphatod a játékot és a megapackot (kiegészítő). Többektől is hallottam, hogy a régi verzió már nem igen kapható, mivel gondolom azt már nem éri meg értékesíteni (ki az a hülye aki azt venné, megapack nélkül...). Csakhogy a cd projektes "legjobb választás" késik, szal most várni kell...
Pistu sztem még a régi verzsönt vette ott. -
Huhh, akkor most zavarban vagyok, mert ezt már elég régen kinéztem, és azóta nem jelent volna meg?
Illetve, akkor pistu, hogy a csodába vette meg a Tescoba? :D
Mindenestre szerintem teszek egy kört és majd meglátom, csak biztosra szeretnék menni.
Az eu patch, akkor elég lesz neki? -
Elvileg a legtöbb videojáték boltban; saturnban, media marktban is meg lehet majd venni, de én úgy tudom, hogy még nem jelent meg. A cd projekt szereti elhúzni a játékok kiadását...
-
hello!Én tescoba vettem:) -
Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot, és láttam, hogy a "Legjobb Választás"-on keresztül csak 1990 Ft. A kérdés az, hogy aki szintén így vette, az hol tette ezt meg? A CD Projekt-nek erre van külön boltja? Vagy ezt bármelyik üzletben meg lehet venni, ahol ilyennel foglalkoznak. És még valami, ha fenn van, elég hozzá az EU patch, amint a banneron látok, vagy kell még valami? Köszi előre is a válaszokat! -
hát ez nagyon ronda. és sztem közel nem ér annyit mint amennyiért adják.