107666
-
USAMEN POWER #79335 Valamelyik jó szándékú ember nem dobna meg 5 milkával csak úgy ? -
USAMEN POWER #79334 A filmet azt láttam, de már van sorozat is ? Azt keresem egy jó ideje, de seholse találom :S
-
BalanceArt #79333 Nálam is ez van: ha felteszem a Megapackot, nem enged fel a netre. K...va jó! Ezért vettem meg! Azt hiszem ebből egy email születik a CD Projekt részére. -
Köszi a gurulást NewLife(hun)!
De rég hoztam ki a 2008-as Ford Shelby GT500-ast a garázsból.
-
Szabi1991 #79331 -
Szabi1991 #79330 van egy egész évad :DD
-
Na de így? :) -
Szabi1991 #79328 ha azt írták volna hogy 'Test Drive: Unlimited + Ultimate Megapack' az se lenne jobb :p -
Köszi a gurulást, pixxel eljöttem ne keress. xDDD bye -
Engedelmetekkel mutatnék egy érdekességet, amit ugyan már az internetes megjelenéskor észrevettem. Nem tudom ki látta már, és ki nem, mindenesetre kicsit gázos a dolog. A Test Drive Unlimited Gold CD Projekt-féle kiadásában ejtettek pár hibát. Ez persze magára a játékra nincs hatással, végtére is magán a játékon ez nem változtat semmit, ugyanakkor mégis ledöbbentő, hogy micsoda hibákat vétettek. Az első, ami egyből felhívta a figyelmemet, az maga a "Legjobb Választás" névre keresztelt sorozatban szereplő játéknév volt: "Test Drive Ultimate". Kicsit furcsállottam a dolgot, gondoltam megnézem közelebbről, de nem, nem én olvastam félre, valóban ezt sikerült a borítóra írniuk. A másik szembetűnő dolog pedig nem más, mint maga az első mondat a játék leírásánál: "A Test Drive Unlimited az egyetlen olyan autós játék, amelyben nincs más dolgod, mint beülni az autóba és indulj." Lehet, hogy ezt nem kéne felfújnom, és tulajdonképpen nem is teszem, de azért mindenképpen meglepődtem, hogy hogy sikerült ezt összehozniuk. Az egy dolog, hogy a játék Megapack-ostul 1.990 Ft, ettől még odafigyelhetnének annyira, hogy nem írják el így a játék nevét. Ezen a mondaton meg kifejezetten jót mosolyogtam. Az a helyzet, hogy egy "laikus" vásárló - aki például a gyermekének szeretne olcsóbb játékot vásárolni - ezek alapján joggal hiheti azt hogy ez egy elég gagyi cucc lehet.
Végezetül, hogy lássátok nem a levegőbe beszélek, itt van maga a borító:
Persze nem mondom, hogy ez túl sokat jelentene, de engem mindenesetre ettől függetlenül meglepett. -
Készülődtem az estére :D
-
Entex #79324 Bocsi nem néztem a fórumot, lényeg, hogy megtaláltalak :D -
Ok akkor Gaben17[Hun] a helyed-re ment most akkor itt a módosítót plakát.
A térkép.
-
USAMEN POWER #79322 Entex megállt a a kép és újrakellet inditsam a gépet, ugyanott vok csatlakozz vissza rám ha akarsz. -
igen...
amúgy 2000 Ft csak Megapackostól, mindenestől a játék. Annyit ne sajnálj érte sztem. -
Szoki333 #79320 Csáó! Csak eredetivel lehet neten játszani? -
Megvan megoldottam, rossz BNK1-et cseréltem, a pack nélkülire cseréltem le. :D Szegény hü..e -
pls valaki irja le nekem pmbe (vagy akar itt is jo) hogy mit kell leszednem illetve honnan ha kocsit/felnit szeretnek betenni. regen lattam hogy irtatok de nemnagyon foglalkoztam vele amig warez volt.
jah es a gold csak megapack nelkul megy :S ha beirom a megapack serialt is akkor network hibaval nem enged tovabb.
elore is koszi es tovabbi jo gurulast :)
jah meg valami (az miert van hogy neha ha jon 1-2 emberke a kozelemben akkor zenet meg egyebet hallok?, jah es az online lista eleg szemetseg 0:00:01 el is vannak idok :/) -
Úgy látom nem csak én szedtem le a kicsikét. -
Segítsetek nem látom a packos autókat csak azt a szutyok default car-t. pedig fel van telepítve csak annyi hogy nincs serialom. újra is telepítettem már, a vehicules mappában benne vannak az autók, de a térképen nem látom a packos szalonokat sem! :S
H.E.L.P.
P.L.E.A.S.E -
USAMEN POWER #79315 Ez mi a jófranc ? Már van sorozat belőle ??? :O Linket pls :))) -
Szabi1991 #79314 -
USAMEN POWER #79313 Ezt meg elmentettem :) -
USAMEN POWER #79312 Azta qrva :0 -
Szabi1991 #79311 jól megy a kicsike.. :p
-
carloelsa #79310 

-
Szabi1991 #79309 
-
Szépen imádkoztak az atari előtt és dobtak nekik egy bmw-t a játékba. -
laci1993 #79307 Hello!
Az miért van hogy beraktam a BMW-t amikor belépek és a garázsban rámegyek egy motorra vagy valamire laggol és hibaüzivel kidob? -
dbdani77 #79306 hogy a márjába lett benne BMW-tek???? -
carloelsa #79305 Csak nehogy beleragadj a seggébe aztán hívni kelljen a seggdugulás elhárítót xD -
-
Nem baj Lybra, a mai napon véged lessz úgy benne leszek a Gallardód seggébe. :D -
carloelsa #79302 El is hiszem, hogy megvan benne a 16000 km, mert éjjel nappal azt használod xD még a szomszédba is azzal mész XD -
valóban jó volt. :)
új színt kapott a murci...jah és megvan a verdában a 16000 km
-
Még sértődj meg, amiért hívtunk este, de Ő uraságod éppen mozizott!! 
Igaz a fórumba volt ideje beírni csak velünk nem akart kocsikázni!!
Akkor most ki N.Y.Á.S.G.E.M.???
-
csoli31 #79299 Megvakultam
-
USAMEN POWER #79298 Ha véletlenségből még valaki nem megy, én mehetek ? -
Az időpont ott van a szalon tetején hogy mikor lessz a cruise! -
csoli31 #79296 Gaben17:Mehetsz helyettem, mert én most kétlem hogy fogok menni! Mostanában nagyon ritkán T.D.U.-zok.
holecsko:Kihagytad hogy hány órától lesz! Bár igaz én akkor sem hiszem hogy most megyek.