107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Jaa télleg, és 41 %-on vok, nincs HC-m... (Cadillac XLR am megfelel ?)
  • EnZsolt
    Neked nem esett le a dolog mi? :)
  • Entex
    HC nélkül nem férek be a végére?
  • Entex
    Találkoztam pár némettel meg Norbival, utána jött Dozoo is. Jó kis krúz volt thx mindenkinek

• USAMEN POWER
    Cadillac XLR-el jöhetek ?
  • carloelsa
    az f430 és a GT annak hát a GT nagyon nem de jöhetsz azzal ;) :D az f40 megapackos nem? az az aminek h váltója van? mert az inkább sport mint egzotikum :D

• USAMEN POWER
    Mp3 lejátszód ha elromlott, akk vidd szervízbe, vagy ha nem ér semmit a lejátszód, akk vegyél újat...
    De muszály ilyeneket ide írni ?

Test Drive Unlimited Topic !!!

Videókari ügyben, meg sztem menj el egy Pc boltba, nem muszály vásárolni, max érdeklődsz.

Az offot azért kihasználom : Star Trek 2009 Alap Mű !!! Moziban megnézni !!!
  • USAMEN POWER
    Ha sokan vannak egy layerben, és városban vagy, előfordulhat... Nálam spec soha nem volt akadás, az előfordult hogy a másik akadozva megy, (laggol) de az álltalában nem tőled függ. Másiknak kevés a nete, vagy éppen le van terhelve. Habár te is laggolhatsz, amit ugyan nem veszel észre, olyankor max szólnak, és lekapcsolsz valamit a netről, pl. torrent progit, oszt kész.
  • Hunter of Deer
    hali elromlott az mp3 lejaccom mi lehet a baja?

jah meg egy olcso vid karit is ajanljatok pls
  • adikakk
    online tdu nagyon akad?szaggat
  • adikakk
    cs'
    egy vinyom van és 2 meghajtom cd
    ja meg vmi olcsó elfogadható vid karit vki ajánljon pls
  • AlieN911
    Háló

Lehet elmegyek. ha ráérek, és olyan állapotba leszek...
    Egy F40 egzotikumnak számít? Ha nem akkor egy F430? Ha ez sem, akkor Ford GT ha ez se akkor nemtom xD

Tegnapi krúúúz:

• USAMEN POWER
    Ha az Xp beszarik, akk nem szabad vacakolni vele !!! Rakd újra. Ugye két vinyód van ? Ha egy, akk ugye van partícionálva ?
  • adikakk
    hy all
    az xp m beszart h lehet megcsinálni újra kell rakni formázni v van vmi program ami kijavítja az xpt
    pls válaszoljatok me nem tok játszania a tdu -val:S
  • carloelsa
    JAh ez kimaradt 19:30-kor Indulunk és én 19:20-tól fenn leszek!!! AZ audi szalontól megyünk majd :DD
  • carloelsa
    Sziasztok!Kresz Krúzt szervezek, ahol a HC kötelező és a DA legyen off :D CSAKIS EGZOTIKUS KOCSIKKAL GYERE, mint például aston martinok, mercik...Ne sporterdával, mint Mclaren, SLR mclaren, Maserati, Salen ...Turbo meg ezekkel ne hanem Egoztikum Verdákkal :D

Szabályok azok ami a Kreszben !!!

Város: 100 km/h városon kívül 130 km/h dupla sávos 150 km/h autópálya 210 km/h!!!

KÉREK SZÉPEN MINDENKIT, HOGY A SÁVBAN TARTSA A KOCSIJÁT!!!! Én egy Lamborghini Spyderrel vagy Lamborghini Gallardo SE-vel megyek a Krúzra ;) GYertek, szerintem ez király lesz XD
  • csoli31
    USAMEN:Ha online veszed meg (gondolom arra értetted hogy külön), akkor nem lesz gond! Sokan úgy vettük meg és semmi gond nem volt vele.
  • aricsi
    És ha a sima bolti TDU-hoz rakjuk fel ebböl a goldból a megapackot?
  • USAMEN POWER
    Sorry de ha láttad a sok panaszt a fórumon, akkor minek raktad föl ? Egyértelmű ha senkinek se, akk neked se fog működni...

Még 1x felteszem a kérdést: Ha külön veszek egy megapackot, azzal nem lesz probléma ?
  • SeanJRRussel
    Áhh nem fut ez a szar sehogy se egyszerűen nem enged fel a szerverre.Remélem hamar kiküszöbölik a hibát de játékot így kiadni????
  • SeanJRRussel
    Amúgy ha natur van fenn a játék nincs pack úgy se tom hsználni a régi profilom ami online volt.
  • [HUN]FaTaL
    Az addoba a pack szériaszámát kell beírni.
  • gduck
    "Kitöröltem az addont is hátha de úgy meg else indul a játék"

Índítsad el a játék könyvtárából a "activate-add-on.exe" progit és adjad meg újra a megapack kulcsát!
  • USAMEN POWER
    Aki külön megveszi a packot, annak is problémás lesz a játék ? (Most spec magamra gondoltam...)
  • SeanJRRussel
    Akienk megvan a GOLD az a packot a régi alapgémre pakolta fel vagy arra ami a lemezen van??
  • SeanJRRussel
    Van persze 1 az alaphoz meg 1 a packhoz.Kitöröltem az addont is hátha de úgy meg else indul a játék.
  • [HUN]FaTaL
    És van kulcs külön a megapackhoz a goldban?
  • SeanJRRussel
    Nah nekem is szar a GOLD én se tok online menni megapackal,hogy basznák csomóra az annyukat.
  • Szabi1991
  • SeanJRRussel
    Nah itt van a kezemben a GOLD már pakolom is fel a megapackot!!!!!
  • carloelsa
    xD Ez olyan mint hogy vegyél egy 29 milliós házat a tengerparton ahova csak a szerelmeddel mehetsz el... De miből ha még a Bank sem adna ki ennyit egy olyanra aki nem keres sokat??? xD
  • USAMEN POWER
    Én is lazán elfogadnám...
  • drot
    Hát egy ferrarin alapból a festés több millió.Ezis lazán van pár millió, eleve kézzel festett meg ferrarin van:D Azért nekem kéne
  • csokiskeksz
    Én is ezt néztem ki.
  • [HUN]FaTaL
    Én is felgyújtanám. :D
  • EnZsolt
    Nekem a belseje nagyon nem tetszik, illetve a motorháztetőre tett koponya sem. Ellenben oldalról pofás, a hátulja pedig szolidan szép :)
  • RYO21
    nekem épp tetszik
  • EnZsolt
    Tegnap írtam, hogy nem ismeri fel a DVD-t a gépem, miután lemeztöredezettség mentesítettem. Írtam a CD Projekt Support-nak. Mi volt a válasz? Előszőr telepítsem újra. WTF? Hogy, ha nem ismeri fel? No comment.
  • pxxl
    mellesleg kizárt hogy ez több milliós festés. semmi xtra nincs rajta. fehér, koponyák, tribal minták.
  • pxxl
    sztem meg egy ilyen kaliberű sportautót hagyni kell úgy ahogy a tervezők megalkották. felesleges ilyen cicomázás rá, alapból jól néz ki. ezzel csak elrontották az öszképet. sztem ronda lett. féleg a kárpit és az egész belső...