107666
-
Szabi1991 #79616 hol talizzunk ? :D -
USAMEN POWER #79615 ÖÖÖ én nem 17, hanem 39 rar filet láttam. Vagy tévedek ? És mivel valószínű hogy nem vagy regelve Rapid Search-ra, vagy előfizetve, vagy mit tudom én... Lényeg hogy minden letöltés után kb. 11 percet kell majd várjál, úgyhogy sok sikert !
Data letöltés jó arra hogy klippeket, zene albumokat, zenéket, esetleg programokat leszedjél. Arra hogy játékokat is, azt én nem ajánlanám... De nem akarok beleszólni, tedd azt amit jónak látsz. -
USAMEN POWER #79614 Mert data letöltéssel, azt a 20-on, vagy 30 akárhány, kb. 100-200 mb-os rar filet könnyebb letölteni külön-külön...
Vagy nincs torrent programja, és fél hogy esetleg a googlet használnia kell.
-
torrent lik -
a 17 részt külön leszedjem
amúgy thx -
Entex #79611 Valaki jöjjön már feeel :D -
carloelsa #79610 miért nem torrentel, azzal sokkal könnyebb...? -
USAMEN POWER #79609 Az előző oldalon lévő tdu.rar fileok, enyhén össze vissza vannak.
Inkább ezt szedd le. Még az oldalon előre megkerestem neked, hogy melyiket érdemesebb leszedni,hogy neked semmi dolgod se legyen. De ugye azt az ellenőrző kódot majd be tudod másolni a helyére hogy letölthesd ? ...
A másik fele, hogy warezzal kapcsolatban, ide ne írj ! THX -
USAMEN POWER #79608 www.rapidlibrary.com -
honnan tom leszedni a tdu t teljesbe nem torentel lehetöleg?
rapid stb............... -
carloelsa #79606 A kicsike:
Nah például ilyen textúrát hogyan szerkesszek? Zmodelerben mappoljam rá?
-
USAMEN POWER #79605 Jóól futna igen ! Vegyél egy új videókártyát, ha lehet 512-eset ! -
intel p4 2.4 ghz 4gb ram nvidia gfx 5200 128 EZZEL A GÉPEL JÓL FUTNA A TDU
+egy új vid karival -
carloelsa #79603 Nem tudjátok hogy a TDU central honlapján hol van leírva a az hogy hogyan lehet külön textúrát rakni a kocsira??? mint pl új rendszámot készítenék csak máshogy van emiatt nem is tudom hogyan kell teljesen... :( -
BalanceArt #79602 Ha nem teszed fel a Megapackot, akkor az alapjáték még működik. Nálam legalábbis így van. -
a gépem olya tír ki h couldn't find create 3d device és pedig fenn van a vga driver +direct x is
eddig jó volt a gépem ment a tdu is kicsit akadt de nem volt vészes
mit csináljak? -
Hát de azért mégsem az igazi mert néha úgy tapad a földhöz a kocsi néha meg ahol nem rendes út van és egy helyben állok elkezdek csúszni stb :S TDU 2 már nagyon kéne és remélem nem lesz hozzá ilyen könnyű trainert csinálni mert bevallom énis használtam a pénz miatt hogy elérjem a 100%ot de a sok kis köcsög akiknek az az élvezet hogy trainerrel 900 al belédmennek és repülsz 10kmet az már annyira nem poén
-
Én próbáltam vele aktiválni, de nem javult meg tőle. Amúgy a kieg pakk nélkül felmegy a játék a szerverekre, vagy úgy sem? -
USAMEN POWER #79598 Ja jöhetne a TDU2... habár a terepet én most is megoldom, hegyet mászok, ahová nem lehet oda is megpróbálok feljutni, stb... -
carloelsa #79597 Ne is említsed a TDU 2-t mert már könyörgök érte !!!! :O -
Akkor asszem év végén az egyiket már biztos elkerülöm jó messziről:DAz UC nálam annyi volt hogy feltettem egyből egy videó közepén találtam magam semmi new game vagy valami aztán már mondom jóvan biztos jó lesz amíg nem kellett vele kanyarodnom.Utána ALT+F4, UNINSTALL, Registry pucolás meg minden:DA TDU-nál nincs jobb játék de azért már jöhetne az a TDU2 a terepjárókkal és a tereppel:P -
Énsem/mi sem jövünk át fikázni egy általunk nem érdekelt játékot!
Kérlek te se tedd!
Köszi! -
USAMEN POWER #79594 NFS-ekből az U2 óta, folyamatosan építették le a tuning választékokat...
Mostwanted az... Carbon az még élvezhető volt, csak rövid, a Pro Streetet csak meg kellett szokni utána már jó volt.
UC az meg pff... 70 % nál tartottam, amikor letöröltem, még megvannak a mentéseim, be is fogom szerintem fejezni ha még beolvassa őket, csak a magyar már CRC hibás, szal le kell szedjek majd Angolt.
A TDU a bugokat elnézve szerintem nagyon el van találva...
Amúgy év végére 4 db NFS készül egyszerre xD 4 játékgyártó részleg kapott lehetőséget, hogy saját elgondolásaikat véghez vigyék, köztük a BlackBox ami az UC-t csinálta.. -
Entex #79593 Ezt én is megkaptam. -
Entex #79592 Ezaz megcsináltam! Ugye fenn van a megapack, de nincs beírva a kulcs... namost ha veszek egy kocsit ami a megapackban van ledob a szerverről. Vettem egy murci coupe-t (megapackos, de nem tudtam) és most az az alapértelmezett kocsi, és a garázsban ő van egyedül... Esélyem sincs hogy kocsit váltsak mielőtt kidob.
Köszönjük CD Project, hogy kiadtatok egy warez megapack-ot...
Valaki ötlet? -
BalanceArt #79591 Sokunknak van ez a gondja manapság. Ha felteszed a Megapackot, nem megy fel többet a netre.
Ma ezt kaptam a CD Projekttől:
Kedves Attila!
Aktiválva lett az addon? Meg kellene próbálni a játék könyvtárában lévő activate-add-on.exe filet lefuttatni.
Üdvözlettel
CD Projekt Support
Megjegyzem, nem Attila a nevem. Remélem, hogy az üzenet többi része jobban fedi a valóságot.
Viszont én többet nem nyúlkálok bele. Aki nálam jobban ért ezekhez a dolgokhoz és biztos a dolgában, esetleg próbálja ki, és árulja el mi lett. -
Usamen: én gridet billel sokáig toltam és eléggé vertem a mezőnyt ^^. Élvezetes játék, nálam eredetiben van meg. Ennyit az off-ról.
Lobsterman: mindenki aki a cd projektes verziót vette meg, küzd ezzel a problémával, már dolgoznak rajta.
tbundy: Így már világos, ebben az esetben jó az a +1k
-
Annyira hiányzik a régi NFS.Kb Underground 2 után kezdett el a színvonal csökkeni és mostmár a realisztika 100%-osan eltűnt belőle.Undercoverben a kocsit irányítani nem lehet :D Hiába állítottam a beállításoknál az érzékenységét mert szart sem ért.Nah a TDU viszont egy nagyon eltalált játék és igazából az onlineal teljesedik csak ki igazán mert online nélkül szép és jó de unalmas egy idő után viszont onlineal mindig újat tud mutatni.Szerintem kéne valami kutyulékot csinálni pl az NFS-ből vett ötletekkel és TDU-s realisztikával, online móddal és a hatalmas szigettel.Az lenne a legjobb játék a világon:D -
Hi. Végre megvettem eredetiben a játékot(2k az az összeg amit megengedhetek magamnak játékért :)), de nem nagyon akar csatlakozni a szerverekhez, azt írja hogy "check network status and try again". Tűzfalon ki van engedve a játék, patch fel van téve, ez a kiegészítő csomag úgyszintén, kódok beírva, net működőképesen. Nem tudom mi lehet a gond. -
tbundy #79587 az igaz, de a vonat nekem kb 8K lenne pestre, h át tudjam venni személyesen :)
voltam itt helyben a médiában, aszonták, h nincs TDU, még rendelve sem, nézzek vissza 3 hét múlva... -
Oks, befejeznétek? :) Tudtommal ez egy TDU topik! -
USAMEN POWER #79585 "Az új NFS meg inkább a storyra alapozik, nem a realisztikára" --> Szerintem egyértelmű.
De kipróbálhatod a Wheelman-t is, 2009-es játék. Abban meg még inkább nincs fizika, és olyan dolgokkal találkozol, ami lehetetlen is ráadásul. Pl.: Autóról autóra ugrálsz menet közben, 180°-ban megfordulsz, f.sz tudja hány km/h-nál, és tudsz lövöldözni stb... A lökdösődés is odabasz. Habár az inkább GTA style játék.
Viszont a GTA IV-nek van fizikája rendesen. Még az ember is bedől a kanyarban, futás közben. -
carloelsa #79584 a NFS Undercovernek olyan szar az irányítása meg a fizikája,hogy fujjj. undorító alig élvezhető. csak a kocsik kedvéért játszom néhácska vele, meg apuci kedvéért meg a szerkesztők kedvéért :D -
USAMEN POWER #79583 Billentyűzettel meg olyan a GRID irányítása átvitt értelemben, mintha egy amúgy is billegő csónakon, állva próbálnál egyensúlyozni, szal nagyon oda kell figyelni. Főleg ha elől vagy, mert mögötted szeretettel lökdösődnek, és ha egyszer kilőknek, tulajdonképpen be is fejezted a versenyt, mert mögötted a tömeg mint egy daráló úgy működik... Vagy pedig fal, ami sokszor keréktöréssel jár.
NFS-ből meg max a Pro Streetet érdemes kormánnyal tolni, ha pedig billentyűzettel esel neki, akk sokat kell az autó irányításán állítani. Az elődjei után azért, kellett rá idő hogy megszokjam, de szerintem az jó game.
Az új NFS meg inkább a storyra alapozik, nem a realisztikára. -
carloelsa #79582 Okés, már vlmi miatt jó
a Radialt szoktam törölni mert én radial gyilkos vagyok ;)
Csak azért kérdeztem mert eddig soha az életben nem csinálta, pedig már 8 hónapja megvan a game ;) -
eddig jó volt a vga
pedig fenn vga ad driver meg a direct x is:S -
Tedd fel a vga drivert, vagy vegyél egy olyan vga-t ami tud sm2-t. -
hy all
a gépem ezt írja ki mit csináljak?
could not create 3d device -
jgs001 #79578 Sziasztok ! Nem lehet, hogy túlmelegszik a géped ? Porold ki hátha segít. De lehet, hogy a ramokkal van valami. -
Radialt töröld néha, elvileg az okozza. Meg tuning okozhatja, nekem pl. 9,5x400on minden játék stabil volt, de a TDU az nem. :/