107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Kéne egy kis help ! Valahogy nem lehet eladni, vagy kiikatatni azt a nyert házat, amit a sziget felfedezéséért kapsz ???
  • carloelsa
    Valaki nem tud olyan autót ami nincsen lockolva Zmodelerben???Most nem az eredeti kocsikra gondolok...
  • holecsko10
    Bentley Continental GT

• Entex

Rendszerkövetelmény
    Processzor órajel: 2400 Mhz
    Memória: 512 MB
    Video memória: 256 MB
    Op. rendszer: -Windows 2000
    -Windows XP
    -Windows Vista

Videókártya: 256 MB (nVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800)
    Processzor: Pentium 4 2.4 GHz or Athlon Equivalent
    Helyigény: 8000 MB
    Hang: Sound Card DirectX Compatible
    Egyéb: Keyboard & Mouse, DVD Rom Drive (8X)
    Honlap: http://www.testdriveunlimited.com
  • [HUN]FaTaL
    Jóval erősebb gépem van mint ami a TDUhoz kell. Szvsz egy pentium d-vel és egy HD3850/8800GT-vel simán játszható, de elképzelhető hogy még egy radeon x1950 is viszi valami kétmagos társaságában.

Config amúgy: asus p5b, e8500, 4gb ddr2-800, radeon hd3870
  • Entex
    Nem vagyok kompetens a munkaközvetítés témában, de a vállalkozó ismerősöket érdemes körüljárni, öcsém napi 5000 FT-ot keres nyáron, kőműves mellett (sorházakat csinálnak), úgy hogy csak 1 embernél érdeklődött.
  • USAMEN POWER
    Ilyen ügyben inkább ide írj, vagy pedig Photoshooop !!!
  • adikakk
    VK SEGÍTENE NEKEM NICK KÉPET CSINÁLNI?
  • carloelsa
    Én már nagyon elszeretnék...Itt Veszprémben nem tudsz vlmit? én már érdeklődtem de noku és amit én is tudok végezni :D tök mind1 mennyi, de legyen meg ami elvárható. pl: napi 6 óra munka nem ér meg 50 e-t inkább 65-et meg 70-t nálam :D kb 400-450 ft/órára jönne ki persze jobb lenne 600/óra :D
    Már kéne bringa ami normálisan felszerelt meg... hozzájárulnék a számlákhoz :)

Bocs az OFF-ért de itt a gazd váls. idején ilyet is kell kérdezni...
  • adikakk
    én is szerelek nyáron
    csak a motorok meg a többi sok pénz
    bocs az offért
  • Entex
    Ha nekem van egy hobbim akkor elmegyek dolgozni, hogy tudjam fedezni a kiadásokat. 14 éves korom óta végigdolgozom a nyarakat egy autóelektronikai műhelyben mint segéd. A lehetőség adott, ottvannak a diákmunka irodák, ismerősök, stb stb el lehet menni dolgozni...
  • adikakk
    hány fps el lehet jól játszania a tdu t?
  • adikakk
    ja ugy ahogy mondod
  • USAMEN POWER
    Szerintem kevesebb mint 100, de neki az a baja, hogy nincs pénze. Azért akart valami olcsó videó kártyát...
  • Entex
    ott az én konfigom az aláírásomban, max 100 rugóból kijön és 70 fps. 1280 4xAA HDR 16xAF szal full grafika
  • adikakk
    akk miylen gépel jácható élvezhetően a tdu
    konfig?
  • USAMEN POWER
    Sry
  • USAMEN POWER
    Kocka vagy
  • [HUN]FaTaL
    És akkor az egy Pentium D, nem egy egy magos P4.
  • [HUN]FaTaL
    Mert akadni fog. Előző configom: Intel P4 [email protected], 2GB DDR-400, ATi Radeon HD2600XT 256GDDR3 @ 830/850 és 1280x1024ben városban 12-18 fps-em volt, városon kívül elfogadható 20-30 volt.
  • [HUN]FaTaL
    Mondom egy magossal. Core 2 Duo egy magos neked?
  • Entex
    Amúgymeg, TDU mánia? 43 óra game az elmúlt 7 napban: http://www.xfire.com/profile/neorow1/
  • Entex
    Van némi különbség a 2 architektúra között.. Tesztek szerint van ahol egy ugyanolyan órajelen futó C2D 8x gyorsabb mint egy Pentium D.
  • adikakk
    nekem egy procis nem intel core duo sima 2.4 ghz
  • adikakk
    mé ne vegyek karit usemanpower azt mondta h ha vezek karit jól fog futni a game
  • USAMEN POWER
    Nekem Intel Core 2 Duo van 2 ghz es. Nem húztam sehova, és seholse akad, tisztán megy még vársoban is. Akk is ha esetleg 8 player van egy layerben.
  • [HUN]FaTaL
    Ne vegyen semmilyet, egy magos proccal akad, még 3.6ra húzott p4el is szar volt városban.
  • carloelsa
    Lesz valamikor autóskrúz a Balcsi körül??? igaz nincs autóm, de van jogsim :D full ua.
  • somdav95
    Hát basszus, ezzel sikerült kiütnie XDD
  • carloelsa
    xD ez jó... Somdav látom te mindjárt elalszol ----> -.- XD
  • somdav95
    -.-"
  • vargabalazs
    Motoros krúz lesz valamikor?
    De nekem nem az eredeti van meg. De a Mega Pack fenn van.
    Ugy lehet nekem isnyomni?
  • SeanJRRussel
    Bár ehez tiszta windows kell tehát olyan amin nem volt még felpakolva a gold mert neekm is tegnap bekuytult úgy, hogya a régi se engedett fel
  • SeanJRRussel
    Még talán egys esély van csak nem akarom már újra rakni a gépet me ez a 3. windows 1 napon belül.Akinek megvan a gold, bevállalná azt h felrakja a régi tdu alapot mjad egy warez megapackot és ahoz írja az eredeti megapack kulcsát??
    Hátha úgy működne...
  • Lobsterman
    Vista van, de már megtaláltam. Azért kösz :)
    Remélem azért gyorsan megoldják ezt a megapack dolgot, mert ez így elég szar hogy teszteletlenül kiadják a játékot(mármint értitek, a cdprojekt a saját verzióját legalább megnézhetné).
  • Lobsterman
    Meg van oldva. :)
  • Debilon
    docu&settingste nézted? (ha xp-s van), mert oda is pakol dolgokat, meg egy txt-ben ott van elvileg a serial is
  • Lobsterman
    Oké, mit kell lepucolnom ahhoz hogy végre felmenjen a játék online?
    Ugye felraktam a gold-ot. Nem ment fel sehova. Leszedtam, kitöröltem a dokumentumok közül a profilokat, letöröltem a megmaradt fileokat, újraraktam, de továbbra sem akar fellépni a szerverre, és valamiért nem kéri a serialt sem. Ugye nem registryt kell hozzá szerkeszteni hogy teljesen elfelejtse hogy valaha fent volt a megapack? :S
  • SeanJRRussel
    Nah megpróbáltama GOLDOT windows 7 alatt is úgy se fut a k*rva annyát.Rakom fel a régit remélem az még jó lesz.
  • USAMEN POWER
    De van egy egyszerűbb megoldás is, mint a torrent, vagy akármi.
    Rendeld meg a Goldot ! A megapack egy picit hibás, (majd kijavítják) de az alapjátéknak semmi baja...