107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ladics
    itt mindenki aktív ^^ kivéve én csak akkor játszok ha akarok:D
  • USAMEN POWER
    Akik itt írkálnak, azok többsége aktív TDU-s. Először is vedd meg a TDU-t, majd járjál cruiseokra, és találd meg a hangot a többiekkel... Szerintem többet nem kell tegyél.
  • Lobsterman
    Van valahol egy lista hogy kik az itteni aktív TDU-sok? Szeretnék belépni közétek, de nem tudom hogyan, meg mit kell tennem ezért
  • holecsko10
    Opel Astra VXR

• USAMEN POWER
    Fasza és tényleg müxik :)
  • AlieN911
    GameSpy Arcade -> letölt -> felinstallál -> elindít -> megcsinálja amit kér -> beléptél, akkor a jobb oldalon felül ZÖLD gombocskára katt -> névre jobb gomb -> remove -> O.K
  • USAMEN POWER
    Az tényleg jól jönne, mert nekem van pár külföldi emberke barátnak fölvéve, és törölni szeretném őket...
  • AlieN911
    Én nem találom, légyszíves magyarázd el, hogy hol, esetleg 1 kép is jöhetne.
  • Szabi1991
    ugyanott lehet mind2-t :DD
  • AlieN911
    Nem a Klubbomban lévő embereket akarom kitörölni, hanem aki a "Friends" fülre kattintva a térképen látok (vagy nem...)
  • Szabi1991
    a klubban lehet törölni az inaktív emberkéket :)
  • AlieN911
    Haló

A barátlistát lehet valahogyan szerkeszteni?? Megteltem :( Club-ba összeszámoltam, és 100 ember van fenn nekem, ezért gondolom, h. megteltem, és nem is tudok mást felvenni...
  • csontiz
    köszike tényleg jólnézki! Lehet énis lecserélem!
  • bigboi8814
    néhány kép csontinak:

• bigboi8814
    hali
  • bulba
    Pár kép tőlem is a spontán találkáról, ucnlmmel és New Lifefal:

üdv.: Shotgun
  • Lobsterman
    Szedjétek le a játékot, töröljétek ki az application datából a serialokat rakjátok újra megapack nélkül, és fel tudtok máris lépni a netre. Megapack meg mehet fel ha a problémát megjavítják.
  • USAMEN POWER
    Alien Cruise:

Ucnlm, és ShotgunHU-val

Alien cruise most nem nagyon tetszett, remélem máskor majd pozitív élmény lesz
    Ucnlm veletek meg nagyon jót mentem THX

Jó Éjszakát !
  • ucnlm
    Nu, hát végre volt időm egy hosszabb menetre, a végén jól elvoltunk :) Köszi NewLife és Shotgun!
    Pár kép:

Ez meg csak úgy, előtte:

• balee4
    ha összejön szólj :]
  • SLICK
    majd holnap megcsnálom, remélem menni fog.
  • balee4
    reggeltem én is kismilió acc-ot, de nem ez a gond, nem tehetünk mást mint várunk :(
  • SLICK
    Online-ra nem engedett fel ,de gondolom gamespyon regelnem kell még.

vagy van még más is amit kihagytam? :D
  • ladics
    Újra elkezdtem TDU-zni :] kicsit gurultam, nem tom milyen gyakran fogok kocsikázni,de ha fenn vok fennvok ha nem nem :]
    Memph és ayla köszi az estit!
    Ez a mainap legszebb képe.DRIFT

aki akarja ,hogy tegyek még képet írja meg.
  • balee4
    na müxik?
  • Entex
    Moddoltam: Gallardo Spyder kasztni + Dodge Charger Super Bee hang :) ha valakit érdekel csinálok vidit, kemény a hang tiltáskor :D (8000RPM)
  • Fr3nky21
    Jó volt a krúz, Köszi!
    Nekem egy kicsit másképp néz ki a Shelby :)
  • Entex
    Hát nagyon tetszettek a newlife féle túlcsúszások és a rototti féle beszólások meg mikor a civileket zúzták előszeretettel, az kész volt :D
  • SLICK
    Na srácok nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg. Remélem nálam működni fog a GOLD.
  • AlieN911
    Köszi én is, de miért is röhögted széjjje' magad? xD
    Kerek 200,0 km-t gurultunk.

• Entex
    Kösz a krúzt Alien, szétröhögtem a fejem
  • balee4
    nekem basztak visszaírni...
  • csoli31
    Csak a mentésedet kell kimentened valahová, semmi mást!
    Végre sikerült feltennem az új merevlemezre az oprendszert. Már csak azt kell megnéznem hogy mért nem tudom kiválasztani az egyik particiót. Ha az is megvan, akkor felteszem a játékot és go a sziget (mert már nagyon hiányzik)!
  • setuh
    min fajlokat mentsek ki h winreainstal utan ne keljen elorrol kezdjem a jatekot?
  • carloelsa
    Jó Reggelt? :S
  • AlieN911
    Jóóó eggelt

17:00 kor valaki jön krúúúzolni?? Dodge szalonnál leszek 17:00kor
    Most is megyek fel, de 17:00kor ottleszek/ünk...
  • carloelsa
    Próbáld ki másik meghajtóval ;)
  • Nethyrrea
    faxom, fel akarnám rakni megint, de úgylátszik pont olyan helyen keletkezett a dvdn egy kis karc hogy nemhajlandó beolvasni.... rohadjonel
  • SeanJRRussel
    Nah nekem is visszaírt a CDProjekt h már felvették a kapcsolatot az atarival és a válaszukra várnak.
  • Szabi1991
    :DD