107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Én nem emlékszem ilyenre, csak a magic bnk.map-ra. A forum.tducentral.com-on keresd meg és tedd be a megfelelőt (van packos meg anélküli verzió). Más ötletem tényleg nincs. :/
  • wandrew26
    huppsz, az oldal lemaradt, de aki feltalálja magát, az megtalálta az aláírásban de belinkelem ide is oldal
  • wandrew26
    Sziasztok, hosszú kihagyás után szeretném újraindítani az oldalt, megvan az új váza, már csak fel kell töltenem a pár képet amit az elmúlt 2 hónapban csináltam.
    Egy új funkcióval bővítettem az oldalt, remélem van értelme és hasznos lesz, talán kicsit összegzi a krúzokat, aki szervez krúzt, és esetleg plakátot is csinált hozzá, azt szívesen várom az oldalon feltüntetett emailcímre, és kirakom a kezdőoldalra.
    Várok ezentúl képeket a krúzokról, vagy csak a napi kattintásokat, persze ha van kedvetek, és kikerül az oldalra a galériába.
    Az oldal menüpontjait szándékozom befejezni, nemsokára készen lesz mind.
    Várom a plakátokat, képeket az oldalon feltüntetett email címre
  • ladics
    Amugy, nem tűzfal [fatal] nem tommi,mee tudok játszani csak 1 autónál bumm kidob hibaüzivel,volt régen valami progi , mely fixelte a méretét a betett új autóknak csak mi az?:D

elnézést a fogalmazásért este van éés nem vagyok jóóóóóóózan sehogyse:D
  • carloelsa
    Mitől van az a G25-mél hogy a kuplungot csak akkor érzékeli amikor már teljesen kiengedtem? a kormány is hülye...UJ WINDOWS install lett :S
  • Entex
    Newlife alkotott: :D
  • USAMEN POWER
    Megvan a HC-m... Nem mondom hogy szar, azt se hogy élethű, viszont baromkodni, és hegyet mászni, qrwa jókat lehet ha be van kapcsolva :D

• Entex
    Ha valakinek fent van a megapack és nem csatlakozik menjen a C:\ProgramData\Test Drive Unlimited mappába (VISTÁNÁL!!! XP-s nem tudom hol van) és törölje az Addon.txt fájlt. Igaz ezáltal ki fog dobálni ha megapackos autóval mész, de legalább felenged. A megapackos problémán dolgoznak az illetékesek.
  • Hunter of Deer
    ez lenne az a FAQ? vagy egy masik?
  • csontiz
    szörf

• Zwiebel
    Sziasztok!

Azt esetleg megkérdezhetném, hogy te milyen fájlt töröltél ki? :) Mert megpróbálnám én is hátha úgy műkxene :)

Előre is köszi !
  • balee4
    Hogy erre miért nem gondoltam, szal az alagame serial-ja jó, na nyomom is fel újra a gamet, remélem így felenged. Megapack-os dolgot meg csak megoldják a jövő héten. Köszi.
  • lybrahu
    Hali Johnny! Tegnap este majdnem sikerült játszanom, de végül eltérítettek!
    Ma meg kissé fáradt vagyok, épp a fent említett dolog miatt...
    Talán holnap estére össze tudom szedni magam és akkor gurulhatunk!!
  • [HUN]FaTaL
    access denied
  • zritya
    Lehet én vok az ALMA :D
    De nem tudom elolvasni a FAQ. :S
    Nem adja be...
  • Entex
    Engem is csak azóta dob ki mióta feltettem a megapackot...
  • bigboi8814
    vagy azt a serial.txt-t nem törölted? vagy mi a rákomat
  • [HUN]FaTaL
    Ez hülyeség, kidob ha használod tökmindegy mennyi kilométer van benne. De garázsban nem dob ki, csak ha kint vagy és autókázol, meg, akkor tényleg más a hibaüzenet.

Ladics: Nem lehet, hogy tűzfal gond van?
  • Szabi1991
    erre én is gondoltam, de csak akkor dob ki ha új autót veszel, ha már megvan a garázsodba akkor nem.. már ment vele 147km-t.. :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem basz ki senkit a skylineért..
  • Misi az ezredes
    WTF? Az kicsit gáz. Olyan autót tesznek be megapackba ami 1.66A-ba jött ki? Már bocsánat de engem eddig nem dobott ki a szerver de jövőhéten lesz újra gépem ka kidob reklamálom is a dolgot. Hisz ezért még fizettem. :D
  • Hunter of Deer
    nekem a citroen van beteve ehelyett es nekem muxik rendesen.
  • Entex
    Részlet a megapack kézikönyvéből, kedves "XDXDXD nem nem carpackos kocsim van". Tudom, hogy az 1.66 Patchel jött de engem is kibasz érte uh. sorry.

• Entex
    Ha ilyen stílusod van lehet nem is baj, hogy nem enged fel.
  • bigboi8814

• ladics
    XDXDXD nem nem carpackos kocsim van és ott más a felirat :]
  • Falkon
    Aki emlékszik még Pepsi Max-ra az találkozhat vele a "Mit vártok legjobban" topikban.
  • Johnny 19
    No mivan emberek el vagytok tünve, Hole, Fitti, Lybra, Grab, éltek még este kellene valami szórakozás!!!
  • Entex
    Megapackos autód van és nincs érvényes serial. Próbálj meg kocsit váltani.
  • ladics
    le OK-olom és kidob hibaüzivel ...:/
  • ladics
    kapcsolat megszakadt szöveg van mielött kibasz, de ha adsz 1 linket a carpackosról leszedem és megnézem azt :]
  • [HUN]FaTaL
    Semmi progival nem kell csinálni semmit, csak a magic bnk.mapot kell kicserélni, de kétféle van, van egy megapackos meg egy megapack nélküli. Nem lehet hogy rosszat tettél be? Esetleg radialt törölj még.
  • ladics
    bnk1.map kivan cserélve és kidob
  • USAMEN POWER
    Valamilyen bnk filet kell kicserélni, utána nem fog kidobni...
  • ladics
    hahó valaki????
  • USAMEN POWER
    Friend lista van, ami arra szolgál, hogy filterezni tudsz rájuk a játékban, így könnyebben megtalálod azokat akiket felvettél... Nincs semmilyen aktív lista, meg ilyesmi, ami csipog neked hogy figyelj cruise lesz ! stb...
    Klub az van, ami igazából sok mindenre nem jó...
    Ha valami közös összejövetelről, autózásról, vagy valami infót akarsz megtudni, akkor itt olvasgatsz. De nem kell fél óránként, elég ha naponte 3, 4x feljössz..,
  • USAMEN POWER
    Zöldel a megtett utat jelöltem, sajnos a végén leestem, :S és nem tudtam folytatni, így Norby is lejött...
    Pirossal meg a tervezett folytatást jelöltem egy részig, de az egész hegyet szeretném megmászni.

• Lobsterman
    Szóval nincs valami aktív lista vagy klub vagy ilyesmi? Mert így elég nehéz hogy fél órákkal lemaradok, mert nem olvasom állandóan az itt írtakat :S
    Na mindegy, majd lesz valami. Az én nevem a játékban lobsterlobster. Ha gondoljátok vegyetek fel friend listába :)
  • ladics
    lenne 1 gyors kérdésem, beteszek egyéni autót aztán valami progival kéne valamit csinálnom nem emléxek ,,szal mit és mivel?:S [me kidob amugy a game]
  • USAMEN POWER
    Norby társaságában hegyet másztam

Folytatása következik