107666
-
Köszönöm srácok.
-
Maiak csak úgy.
Atikah-val és Sean-nal szenvedtünk egy adagot egy panorámaképért, végül csak félsiker lett:
Aztán mindenki eltűnt:
Aztán Atikah-val mentem még egy kicsit:
Végezetül álmatlanságban kezdtem szenvedni, de a nagy csapat maga közé fogadott HC nélkül is :)
Köszönöm mindenkinek a meneteket! :) -
-
BalanceArt #79893 Ma végre visszakaptam a HC-t, jöhetnek újra a gurulások! Mára viszont jó éjszakát! -
Nem G25, Force Ex, és csak TDUban csinálja. -
Nekemis G25 van de még nem csinálta soha hogy rángatta volna a kormányt. Még anno a Momo sem. -
Nah mennyire állítottad? Mert nekem is rángat először picit, aztán egyre nagyobbakat, de hát fogom és kész, akkor nem csinálja :D (Formula FOrce Ex) -
Ezt nekem is csinálja sztem TDUban ilyen az FFB. Mert sehogy nem tudtam segíteni rajta. Csak ha beállítottam logitech profilerben hogy húzza vissza középre (auto center), de akkor meg szinte nincs is FFB. -
Na így mennyivel jobban néz ki, jó kép! -
USAMEN POWER #79887 
-
USAMEN POWER #79886 Megvannak nagyban is, csak spóroltam a hellyel a topicban... -
Csak az a baj hogy elég picike felbontásúak:/
-
USAMEN POWER #79884 A K anyját szórakozik velem
Most meg jó...
-
USAMEN POWER #79883 Első, Második, Harmadik
-
USAMEN POWER #79882
Nemrég jöttem rá, hogy a Jaguár is egy nagyon jó autó :D -
USAMEN POWER #79881 THX
Most szedem lefele a számot, am a második az megvan. -
carloelsa #79880 jah úgy címe xD azthittem linket szeretne usamen xD amugy az az a címe, a másodiknak meg nincs nálam...
Köszi Holecsko!!!Tudtam, hogy rád számíthatok!!! Megoldódottt a problemó :DDDD -
Megvan ez a szám tiesto-he's a pirate a címe! tuti jó:) -
carloelsa #79878 jah nem lehet onlinen játszani :( az a tiesto szám pedig egy 4 órás mixből vettem ki, mait meghívós torrentről szedtem le... -
Az sajna nem játszható online, pedig az lenne még a buli
-
USAMEN POWER #79876 Adj neki nyugtatót xD
Az ETS Próba videód alatt az első szám is Tiesto ? Adsz egy címet ? És az Euro Truck szimulátor is játszható online, mert a videód alatt voltak más kamionosok is, de az nem a gép volt ?
-
Akkor talán próbáld meg a force feedback érzékenységén állítani hátha segít. Egyéb ötletem nincs. Esetleg még ITT most már tényleg nincs több lövésem, próbálj keresgelni. Ha meg végképp nem oldódik meg ma, akkor meg olvass :) -
carloelsa #79874 de ilyet nem csinált könyörgöm... gondoltam erre hogy döngeti az út de a menübe is ezt csinálja néha...
vagy ha dobálja az út akkor hogyan oldjam meg hogy ne dobálja? milyen érzékenységen állítsak? --.-- -
mert talán mész a kocsival és azt dobálja az út ??-.-' -
carloelsa #79872 Menj el a ....-ba az EMO-kal :D Flöjjj utálom őket :D Azért csinálom ezt a rinyát, mert ez a kedvenc gamem, de ááááááááááááááááááááá :S amit küldtél képet azon minden ugy volt :(
Ezt csinálja a kis buta: G25 abnormális -
Könyörgöm ezt a hisztid hagyd már abba...
Férfi vagy, vagy emo? :D:D:D -
carloelsa #79870 guglit használtam, de áááá kidob néhány kúrós képet, meg hát semmi olyan leírás hogy elindulhassak valamerre :S
Valakinek nincs ugyanilyen kormánya, akinek 100000000000000000000000000000000% hogy a gambe jól van beállítva? És nem találkozott már vlki olyan jelenséggel, hogy ide oda lötyög magától a kormány? az a problemom van :S

-
ILYET találtam, neked van ilyened? Mert lehet, hogy ott kellene állítgatni valamit. -
Akkor valahogy a játékban kell beállítanod, vagy tényleg Google. :( -
carloelsa #79867 De az a durva hogy másik játéknál jó minden, de ennél abnorm kormány van... :S ugyan az a beállítás van mint ami volt :S könnyű,lötyög magától meg... -
Nem tudod beállítani sehol sem? Vezérlőpult? Szoftveresen? Mert csak ott lehet a hiba. Ha mégsem, akkor Google. Egyéb ötletem nincs. -
carloelsa #79865 az utolsó szava... -
USAMEN POWER #79864 A kiírásod harmadik sorának, a második fele szerintem helytelen. -
carloelsa #79863 Kupilung megoldva, már csak a kormány abnormális :( olyan, hogy ha pl elengedem, így lötyög, vagyis csinálja magától balra jobbra balra jobbra ilyen aprókat kb 40 fokokat :S és gyorsan :S mitől van ez? :O -
Így jár az aki menőzik a 60-70k-ba kerülő kormányával
-
carloelsa #79861 Én szerveznék, de NEM AKAR JÓ LENNI A G25 :S Brühüüüüüüüüüüüüü..... Kedvenc Gamem, erre áááááá... -
Megvan a Gold, de nekem sem jó a cd kulcsom... Remélem nagyon hamar megoldják :( -
van vmi mini image a jatekhoz h ne tegyem be mindig a cd-t?gamecopyworld-on nem jon le... -
Srácok nem szervez ma valaki egy G-katos krúzt????
Megnéztem ismét a tolvaj tempót és kedvet kaptam Elenaor hoz hát szarrá moddoltam a Shelbyt:DDDDDDDD -
USAMEN POWER #79857 Csak mert mindig figyelem km óraállást, és miután sikerül megint visszalépnem fagyás után a játékba, a km óra állás ugyanaz mint ammennyi volt épp akk amikor kifagyott. Csak ezért tettem föl a kérdést. Volt párszor hogy több száz km-t mentem egyhuzamba, kifagyott a game, de km óraállásban mégis megmaradt a + több 100 km, amit mentem...