107666
-
zsozsek1993 #80016 Helo all! valaki tud egy jó Drift modos kocsit?? tdu centrálon egyet se találok :S ha valaki tud egyet pls linkelje!!!!!! TY -
Nincs megkötés,ha megvan rá a pénz bemész és megveszed:) -
Bár most, ahogy megnézem, lehet, hogy egy F430-as lesz belőle :)
Persze, előtte mindkettőt kipróbálom, nehogy befürödjek. -
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha összegyűlt a lóvé egy C-kategóriás autóra, de még abszolút Rookie vagyok, attól még azt megvehetem? Tehát nincs semmi kikötés hozzá?
Most egy Audi TT-t használok, de lecserélném egy Aston Martin DB9 Coupe-ra :D -
szint úgy köszönöm bocsi csak hogy most rakom fel a képet de elszállt az op rendszer
-
Entex #80011 Am tudja valaki mi az a digó?
-
Köszi a gurulást íHole és Tattix!
-
THX! -
Routert valószínű én is vennék egy géphez is. Bár nekem 2 van (asztali, noti) meg van még egy noti a családban így mindenképpen kellett. -
Én is csak az XP tűzfalát használom pont a router miatt. De ha az nem lenne, biztos feltennék valamit :)
Bár sztem egy routert akkor is beiktatnék, ha csak egy gépről neteznék, van benne sok hasznos funkció és nem kell mellé túl sok kompromisszum :) -
Tűzfal szoftvernek nekem bőven elég a Vista belső tűzfala, rendesen konfigurálható. -
Még jó hogy én nem voltam ott...
-
Ha rám mész ott van egy olyan, hogy new. Utána pont olyan, mintha csinálnál egy fotót, lekapod, elnevezed, miegymás, a különbség, hogy a végén bookmark lesz belőle. -
Tudom, hülye kérdés, de én miért nem tudok bookmarkot csinálni?
Hogyan kell egyáltalán?
Tudom, a 4-ik a menük között... -
Nem szívesen használnám a DMZ-t; hamár ott a router, önszántamból nem dobom el a velejáró plusz védelmet (ráadásul ez nem zabálja a fölös erőforrásaimat, míg egy állandóan futó sw-es tűzfal igen. Tól-ig portnyitogatás még mindig kevésbé veszélyes.
De nyilván helyzet, használat mikéntje és egyénfüggő mire van szükség :) -
Mekkora TÉKed volt :D
Amúgy DMZ+szoftveres tűzfal, ha nem elég a hely. -
Az egy igten hasznos opció lehet! :)
Nekem is routerem van amúgy, de szerencsére nem kellett portot nyitni. Kingedtem a TDU-t a tűzfalon és működik.
(Aminek mellesleg azért örülök, mert a routerem egyetlen hátránya, hogy csak 6 szabad sor van portforwardra és az kell másra.) -
Kösz Balee! Ezért kérdeztem, mert nekem sem jött válasz, de akkor nem rossz címre ment, mert én is ide írtam. Most már jó lenne ha hamar megoldanák... Lexust és roadster Murcit akarok!!!! :) -
USAMEN POWER #79998 Én kb. 2 hónapot szo...am, amíg kiderült hogy a router miatt nem látom, vagy csak ritkán a playereket.
De szerencsémre nem kellett utána vacakolni a router beállításokal...
Nem kellett portot nyitni, és a router tűzfalát se kellett kikapcsolni.
Volt egy opció, hogy az online játékok előtérbe helyezése, fontossági szempontból.
Ezt kipipáltam, és azóta nincsen gond, habár ez az én routerem egy funkciója, a legtöbb esetben több mint valószínü hogy portot kell nyitni a játéknak, végső esetben meg a router tűzfalát kell kiiktatni. -
nekem se, ne aggódj, biztos el vannak havazva vagy ég a pofájuk :D -
Nekem még a levelemre sem válaszoltak :( -
carloelsa #79995 Hehe xD No Problem, csak máskor finomabban
:P
-
USAMEN POWER #79994 Nekem már az nem tetszett, amikor a kikötőtől jöttünk, az autópálya feljárónál egyszercsak elkezdett emelkedni a kocsi hátsója, és csak nézni tudtam, hogy préselődök a falhoz...
A hátam mögött, voltak kb. hárman, akik jobbra-balra csuszkáltak, most nem akarok mutogatni hogy ki volt.
Utána kezdtem én is szabálytalankodni...
A nyugati part fele menet, Sean barátunk jóvoltából kaptam egy lökést hátúlról, úgy hogy az oszlop adta a másikat. Ezek után én már szartam az egészre, szerintem innentől voltam már teljesen szabálytalan...
Dozoo a kemény besorolásaimért elnézést kérek !
Alien "G" kat. Cruise gyülekező:
A mérgemet kihajtottam a "kressz" cruise után, Gabesszal gurultam egy nagyon jót:
-
én a [email protected], de mégcsak nem is válaszoltak, vki már kapott új kulcsokat? -
Köszönöm a segítséget, tényleg router volt a hibás. Mégegyszer kösz. -
carloelsa #79991
-
Entex #79990 Nem tudom mért nem tűnik fel ezeknek az embereknek, hogy a többiek nem úgy mennek, mért jó az neki ha utálják? -
carloelsa #79989 xD Skorpió ellen én is így mentem :S
-
carloelsa #79988 Király volt a Krúz jeeee kell még ilyeeen!!!
Rajzoltam :D
Fennakadtam :S
Lett lámpáp a sötétben :D
Gyorsan hajtottam biztos Úr? :S
-
Entex #79987 De nem ő játszott olyat hogy ki a sor mellé és akkor ami a csövön kifér...
Mellesleg így kellett mennem, hogy ne furakodjon be elém:
-
carloelsa #79986 Newlife is HC nélküli volt XD -
Entex #79985 Érdekes volt az már biztos... Bal oldali sávban haladós, helyről kitúrós, 200al HC nélkül belémszáguldós emberkéknek köszi a részvételt(HC nélküli nem newlife, hanem egy másik emberke...;)). -
Köszi a G-s krúzt a normálisabb résztvevőknek.A végén megszakadt a netem úgyhogy már nem mentem visssza. -
BalanceArt #79983 Azt hiszem Usamennek volt ilyen gondja. Ha jól emlékszem, nála a router volt a hunyó, de majd ő elmondja, amikor benéz. -
Senki nem tud segíteni hogy mi lehet baj? Fenn vagyok online és a többi online player nem látszik :S PLS valaki help! -
JohnnyVTI!
Jújjjj, de nagyon állat... Hát nekem csak az alap verda van, 4 alufelnivel feldobva! Ez mindent visz! A fényezése nekem túl "nídforszpídes", de az optika... az odaver!
Köszi a videót!
-
Most megyek, sry a késésért. Kattanjatok rám
Nembaj, a fó, hogy van. -
carloelsa #79979 hehe :D majd utána nem tudnak szivatni :D -
zsozsek1993 #79978 kezdő vok mi az a bookmark?? pixxel? :S
-
USAMEN POWER #79977 Oksa máskor az lesz...