107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    A holnapi G kat. cruise elött jól jön

• ucnlm
    Tudom :(
    Költözik is hamarosan... Az egész atw főoldalra is beriasztott nekem a múltkor, mellesleg adathalász weboldalnak jelezte tegnap az opera. Folyamatosan teszem újra az egész oldalt, de hiába, mindig megfertőződik :(
  • USAMEN POWER
    A honlapod férges... Legalábbis az Avast jelzett, és a kapcsolatot megszakította.
  • ucnlm
    Mázlid van, hogy az alapjáték kulcsa jó :) Addigis tudsz játszani, csak óvatosan a packos koscikkal :)
  • Entex
    Rosszindulatú vagy szerintem nem ők a hibásak... Az Atari közismert a lassú reakcióidejéről és hogy leszarják az embereket
  • USAMEN POWER
    Valamit félrenyomtál, esetleg hibásan adtál meg, ilyen vételnél sokminden előfordulhat.
    Szerintem küldj E-Mailt, vagy hívd fel a boltot, ahonnan vetted, és ahonnan lekéne töltsd.
    Más ötletem nincs sajnos.
  • Omlás
    #80034 van valakinek ötlete mi lehet a gond ? :(
  • USAMEN POWER
    A Test Drive Unlimited Gold Megapack kiegészítőihez, hibás Cd kulcsokat adtak ki !
    A Cd Project már értesítette az Atari-t, és dolgoznak a problémán elvileg, gyakorlatilag meg szerintem nem
  • Czobi
    Sziasztok! Most vettem meg a legjobb választásos kiadású test drive-ot, feltettem a patchet és a megapacket is, majd amikor játszani akarok egy megapackos autóval, kiírja hogy "your downloaded content has not been saved. You will be disconnected"! Ha "sima" autóval megyek akkor meg semmi gond! Ha valaki tudja a megoldást az lécci ossza meg velem! Előre is köszi!
  • USAMEN POWER
    Hopsz egy tényező, amit nem vettem figyelembe, infó adáskor...
    Max fölrak egy Xp-t, vagy Windows 7-et a TDU miatt, de szerintem az utóbbit rakja föl. Megéri...
  • Fitti83
    Simán menni fog. Nekem is E5200-m van, 2Giga ram mondjuk és 7600GT és 1280*1024-ben fullon 4XAA-val 30Fps mindenhol. De egyszer próbáltam 9500 GT-vel és ugyanígy ment. :) érdekes nem, max városon kívül volt 2-3Fps-el több.
  • Entex
    1 giga ram? vista mellett necces ha az van... ha xp akkor jó
  • USAMEN POWER
    Oksa, de tény hogy a késésben az is közrejátszott, hogy egy ideig nem tudott csatlakozni a telt layer miatt.
    De ezen semmi kedvem vitázni. sry
  • USAMEN POWER
    xD te még mindig itt tartassz ? Azthittem hogy már megvetted, és nagyban tolod...
    Nálad is menne lazán, ne parázz, max. te is töltsél le warezt mielött megveszed, és próbáld ki...
  • EnZsolt
    menne, talán maxon is, hogy hány fps meg ne kérdezd, mert lenyellek keresztbe :D
  • USAMEN POWER
    Menne maxon is szerintem, az fps-ben nem vagyok biztos, de kb. 40-50 meglenne...
    De tudom ajánlani, hogy mielött megveszed, töltsél le warez verziót, és azon kipróbálod...
  • carloelsa
    Alien írta is hogy később fog jönni olvass vissza -.-
  • akos1818
    maximum beállításokkal is? Kb. mennyi Fps-sel menne?
  • adikakk
    és az én gépemen p4 2.4ghz 4gb ram és Sapphire Radeon HD2400PRO 512MB DDR2 AGP 8X
  • adikakk
    és az én gépemen p4 2.4ghz 4gb ram és 512 es kari
  • USAMEN POWER
    Lazán elfutna !
  • akos1818
    Ezen a gépen hogy menne a játék: Intel DualCore E5200 2,5 GHZ, 1 GB 800 MHz RAM, Gigabyte 9500GT 512 MB?
  • Omlás
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy Metabolin keresztül megvettem a gamet leszedtem a letöltő klienst elindítottam megadtam a mentési helyet majd folyamatossan a következő üzit írja ki : Unable to load list.

Valaki tudna infót adni mi a problémája ? :)

Köszi
  • USAMEN POWER
    Ott volt ő időben tegnap is, csak tele volt a layer, és így nem tudott csatlakozni.
  • carloelsa
    :DDDDD Juppppiii csak legyél ott időben xD
  • BalanceArt
    Lehet, hogy ezúttal el is tudok menni! Csak beférjek!
  • Falkon
    mondjuk csak max félórát tudok ott lenni.
  • Falkon
    Megyek!
    (ha lehet)
  • AlieN911
    Holnap szerintem megismételem a "G" kategóriás krúzomat! 17:00-tól
    Minen NORMÁLIS emberkét szívesen várok!!!
  • carloelsa
    Hnap is :DDDD
  • USAMEN POWER
    Nem lehetne holnap ? Mert ma szerintem nem tudok fölmenni a szigetre, max késő este...
  • carloelsa
    Valaki nem szeretne ugyanolyan krúzt szervezni, mint a mitegnap volt? kresz, G kat, szabály... :D
  • ucnlm
    Valóban :D Nem is figyeltem :)
  • USAMEN POWER
    80 000-ik hozzászólás !!! Én csak most vettem észre...

Köszönjük ucnlm ! :D
  • Lobsterman
    Olvassák el az e-mailjüket, és akkor tudni fognak több nem működő játékról is :P
  • USAMEN POWER
    Szerintem szarnak az egészre, mert nem tömegeket érintő problémának fogják föl...
  • ucnlm
    Hát nemtom, egyelőre kihagyom a telefont. Ahogy te is mondtad úgysem tudnak telefonon keresztül segíteni, email-t pedig már kaptak. Ha elolvassák a leveleiket úgyis rájönnek, hogy minden kulcs rossz.
    (Te meg már gondolom úgyis közölted, hogy nem csak 3 rossz játék van :))

De remélem nem csak a Megapackos kódokon dolgoznak, mert nekem pl az alapjátéké sem működik. Igaz ugyan, hogy az megvan első kiadásban is, de ha már megvettem, tartalékba azért csak legyen ahhoz is kulcsom :)
  • MSZATESZ
    TDU GOLDOSOK FIGYELEM!!

Nem azért nem válaszolnak, mert ég a pofájuk, meg ilyenek.
    Én úgy csináltam, hogy felhívtam őket aztán küldtem nekik egy e-mailt.
    Már dolgoznak az üyön, de mindenképpen hívjátok fel őket ugyanis ők csak három hibás játékról tudnak.
    Holott senkinek sem működik...
    A problémát ők sajnos nem tudják orvosolni, de ár felvették az Atarival a kapcsolatot ami ugye eléggé lassú lesz, tekintve az Atari reakciós idejét.
    Most írtam neki egy e-mailt, hogy mi a helyzet szerintem még ma kapok rá választ és azt rögtön megírom ide is.
    Amúgy hangsúlyozom nagyon kézségesek voltak, engem a tesztelésbe is bevonntak és kaptam tőlük teljesen új kódokat azzal sem működött persze.
    Vagy az Atari adott nekik rossz kódgenerátort vagy rossz kódokat.
  • USAMEN POWER
    Habár ezeket úgy is megtudhatod, hogy bemész a boltba...
    Ha van kikötés, azt úgyis kiírja a játék hogy mi.
  • USAMEN POWER
    Van pár autó, amit csak akk tudsz megvenni, ha pl. minden single player versenyt megcsináltál.
    Vannak autók, amiket meg kell rendelni, a gép xxx idő után jelzi, ha megjött az autó a boltba, és akk bemész és megveszed.
    A legtöbb autóhoz viszont nincs kikötés.