107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Két utirány van, az egyik amit múltkor terveztünk, a másik amerre mennénk tovább...
    Melyik legyen ? :)

• Lobsterman
    ezaz. cdkey.txt :D
  • ucnlm
    CDkey.txt egész pontosan és ugyanott van, ahol az addon.txt.
  • Lobsterman
    Warez fent volt a gépeden ez előtt?
    Mert akkor az a helyzet hogy annak a kódját nem törölte ki uninstallnál, és most azzal akar felmenni netre. Szóval megkeresed a dokuments&settings-ben hogy hol van a serial.txt vagy ilyesmi file, kitörlöd és játék indításánál kérni fogja a kódot, és akkor már jó is lesz
  • Entex
    Tök jó, hogy kb az előző pár oldalon vagy 10x van leírva a megoldás...
  • Gyuszyyy
    Tele van a t****m TDU feltettem a simát nem enged fel még így se és ráadásul nemkért semmi kódot miért van ez az egész? Írtam a galaxisnak.
  • dragon11
    köszi.:)
  • ucnlm
    IS 360
  • Falkon
    Nagyon szépen köszönöm.
  • dragon11
    A 2 Lexus milyen típusú?:D ty.
  • ucnlm
    Nemtom hol van már, uh feltettem nektek, tessék:
    http://data.hu/get/1480891/TDUblingbling.zip.html
  • USAMEN POWER
    Az fasza...

És olyan cuccról nem tud valaki, amivel a képtárban lévő képeket lehet átnevezni ?
  • Falkon
    Minden olyan járművet lehet festeni , amit eredetileg nem lehet.
    Nekem is kéne.
  • USAMEN POWER
    Melyik az a cucc ? Motorokat lehet vele festeni ? Pl. MV Agusta Tramburinit, szeretnék festeni...
  • ucnlm
    Jogos, meghát ízlések és pofonok :)
    Egyetlen dolgot lehet, h beteszek, egy korábban ide linkelt cuccot, amivel a nem színezhető kocsikat lehet festeni. De ezt is csak a CLK DTM Merci miatt. Ja, meg ezt mások is látják :)
  • USAMEN POWER
    Én se szeretek módolni, de a zsarukat azért választottam, mert azt ígyis, úgyis csak én láthatom, mivel az offlineba jelenik meg...

Amúgy én autókat, meg egyébb dolgokat, pl. épületeket max. akk módolnák, ha azt más is látná... Hiába rakok be a Mustang Coupe helyére 2009 es Shelby GT 500-at, ha azt más úgy se látja, és lehet hogy neki egy Trabant van betéve... Én hülyeségnek tartom. Entex hogy pl. műszarfalakat módol, teljesen normális még, mert azt is ígyis úgyis ő láthatja..
  • ucnlm
    Ez is egy megoldás, akkor packos kocsit nem is tudsz venni, uh védve leszel :)
    Ha utána is az történik, akkor az alapjáték kulcsa is rossz, ami elvileg nem lehet, nekem mégis rossz volt :D De mondjuk abból is kaptam újat :)
  • Gyuszyyy
    kössz inkább letörlök mindent és a simát teszem fel.
  • ucnlm
    Namégegyszer: szal rosszak a Pack CD klucsai. Az alapjátéké jó, tehát addig azzal kel játszanod. Töröld ki, vagy nevezd át a c:\document and settings\all users\application data\Test Drive Unlimited mappában az addon.txt-t és akkor jó lesz. A játékban meg ne vegyél megapackos kocsit, mert ledob a szerverről.
    Utána beregisztrálod a játékot a cdprojekt.hu/regisztracio oldalon (kézikönyv hátulján van a kód) majd a cd projektnél megadott emailcímről írsz a [email protected], hogy szar a kódod, kérsz másikat. Hamarosan elküldik, ekkor visszateszed az említett addon.txt-t és beleírod a kapott kódod ami után jó lesz a megapack is. That's all.
  • ucnlm
    Nem moddolok, és borzasztóan unalmasnak tartom az offline mód minden részét, a zsarukat meg különösen utálom :D De örülök, h örülsz
  • Gyuszyyy
    És nem tudnátok elmondani hogy miért van ez nem találom megköszöném :))
  • USAMEN POWER
    Szar a linkelés de már nem érdekel, aki tolta az UC-t úgyis tudja mi van benne -.-
  • USAMEN POWER

• USAMEN POWER
    Ne szidd a zsarukat ! :D Entex elvileg megtudja csinálni, hogy az Undercoverből átrakja valamelyik rendőrautót a TDU-ba.

De van még Californiai, Ford Crown Victoria, terepjárók, és Chevrolet Corvette-k...
  • ripso7
    megveszem majd kérek kölcsön a szüleimtől!!!!!!!
    egyépként nem haragudtam meg
    értem a viccet :):):):):)
    na kösz a segítséget
    császtok
  • USAMEN POWER
    Nem tudom...
  • ucnlm
    Félreértés ne essék nem csesztettelek! Csak rávilágítottam a tényekre! :)
    Egyébként dolgzhatsz, de nem ez a lényeg. Átfogalmazom: az offline és az online mód közti különbség bőven megér még mondjuk egy hónap gatyaösszehúzást, majdan 2000 Ft-ot, és hidd el, az a kormány is hálásabb lesz érte, ha minket kell kerülgetine, nem az idióta offiline rendőröket! :)
  • ripso7
    jah:):):)
    de az hogy lehet hogy egyszer már jó volt és most nem jó??????
  • USAMEN POWER
    Dehogynem !
  • USAMEN POWER
    Jaa ha azt vette meg, lehet hogy beírta a Megapack Cd kulcsát is. Akk telefon, vagy Mail a Cd Project-nek, vagy baszakodás.
  • ripso7
    bocs de nem iszok nem cigizek nem dolgozok hanem a megtakarított pénzemből veszem
    egyépként 15 éves vagyok ilyenkor pénzért még nem dolgozhatok:(:(:(:(
  • Falkon
    A megapackkos váltózatot vetted meg?
    Mert ha igen , akkor kicsit olvass vissza , mert már megfejtették a hibát.
  • USAMEN POWER
    Baszakodj még vele... Én is ezt tettem, azt egyszercsak jó lett.
  • ucnlm
    Ha van 28e Ft kormányra, akkor ha nem is most, de 1-2 héten, vagy egy hónapon belül nehogy már ne legyen pénzed a játékra. Most komolyan anno 10e Ft volt (vagy több), a megapack netről rendelve is vagy 4; most meg megkapod igényes kiadásban 2000 Ft-ért.
    4 sör vagy 4 doboz cigi vagy 3 feles vagy egy Balaton csak oda IC-vel. Ne haragudj, de ez kicsit pofátlanság. Sok ember sok-sok munkája van benne, arról nem is beszélve, h a szervereket is fenntartják azóta, nem kérnek havidíjat stb. Ennyire becsüld már meg a készítőket!
  • USAMEN POWER
    A crack mellé, külön egy mappába rakják a versenyeket... Abból a mappából kell a versenyeket, vagy a mappát a helyére másolni. Azt hogy hova, ne kérdezd, mert már nem emlékszek rá. De tudom ajánlani: Read Me, vagy vedd meg.
  • Gyuszyyy
    Hello! Meg vettem eredetibe a TDU-t és online akkarok játszani már regeltem magam a gamspy-on de mikor be akkarok lépni a TDU-ba a nevemmel meg a email címel feszt azt irja ki hogy"Please check your network status and try agin!"
  • ripso7
    ja hogy vegyem meg :(:(:(:(:(:(
    most kiürült a zsebem
    most veszek egy kormányt 28e FT-ért
    csak várom hogy megszerezze a csávó:)
  • Falkon
    jah.
    Megveszed a megapack kódját elküldöd a cdgalxisnak kapsz egy kódót , beírod , aztán gameeee.
  • ripso7
    kösz és ezzel biztos hogy jó lessz????
  • Falkon
    Meglehet oldani.
    Megoldás