107666
-
USAMEN POWER #80416 Látom te is alaposan cheat-elsz
-
Entex #80415 LulZ! Megcsináltam az összes single player küldit (speed, time, race) és vannak még az extra küldik. Na most ezekből hiányzik egy pár de a térkép nem is mutatja, hogy hol lehet ezeket megcsinálni... Ha megnézem a listát a házban ott ki van kérdőjelezve....(Igen én is rászaladtam a trainer dologra... Ha nem látom meg Dozoo oldalán eszembe sem jut kipróbálni...)
-
ma este is jót gurultunk THX!! 

-
MSZATESZ #80413 Köszönöm a mai kocsikázást skacok
nagyon jó volt jó8 -
USAMEN POWER #80412 Alien "D" kat. Cruise:
Azt követő gyereknap:
Ezt meg csak úgy, mert kifelejtettem nem is olyan rég:
-
De most őszintén mondjátok meg, nem mi szép kép lett?:D Egyedül pixel murciját kéne a képről kivágni, de sebaj!XD
-
Mikor csinálsz egy új profilt akkor kell bejelölni valami gamespy-os hülyeséget, majd létrehozol egy acc-ot és ha jól emlékszem majd ott a játékban fog kérni jelszót és emailt meg azonosítót(nick), ezeket tetszés szerint töltöd ki. Utána ha ez megvan akkor ezzel már a https://login.gamespyid.com/index.aspx oldalon be is tudsz lépni, de lehet hogy erősítő linket kapsz majd emailbe, innentől lényegében ugyan az mint ha single-be csináltad volna a profilt, sajnos ha megcsinálod a single profilt azt már nem lehet átállítani onlinera úgyhogy így külön kell.
Remélem érthető voltam mert nem mindenre emlékszem pontosan, ha van még kérdésed kérdezz nyugodtan.
Szerk.: Hogy mit kell megvenni? ahhoz hogy tudj neten játszani eredetinek kell lennie a játéknak, legalábbis így a legjobb mert a tört verziók tele vannak buggal. -
Végre megvettem a villát!
-
Helló.
Úgylátom a FAQ nem működik.
Szeretnék megkérni valakit,hogy írjon privátba és kérnék egy felvilágosítást,hogy hogy tudok menni neten.
Pontossan hogy mit kell hozzá megvanni.
thx előre. -
Amikor accountot csinálsz, be kell jelölni hogy Gamespy-os legyen. Azt ugye nem felejtetted el? -
hát akkor nekem nem jómert én nem látlak
de mi lehet a baj????
felraktam a megapakkot az autókat nem rakta be
hogy kell online játszani mire kell rámenni??? -
Az audi szalon parkolójában állok. A nevem lobsterlobster. -
carloelsa #80404 Jajj ma lesz a szökés :S akkor mégsem érek rá :( -
Én szerintem már most elsomfordálok oda a környékre. -
hali
valaki eljönne az audihoz most hog le tudjam ellenőrizni hogy online játszok
kérlek titeket jöjjön el valaki
ha lehet most
előre is köszi -
Mai krúz szerintem qva jó volt!!
-
csokiskex #80400 na akkor már "szinte 3am vagyunk" :D
10:00 @ Audi
Addig kaja, fürdés.. utána csapatás! :) -
carloelsa #80399 szia 20 perc múlva ráérek az audi szalotól :DDD [HUN]Dozoo a nevem :D -
csokiskex #80398 rád bízom:D
10-től? valami könnyen megtalálható ponttól.
(régen sokat toltam, de csak most keztem onlájn, még kevés kocsivan.
Kezdjük vslshonnan a városból, modj egy szalont, és akkor megyünk kifele... :)
Úgy is be kell majd járnom újra a szigetet!:) -
Én benne vagyok. Nem most kezdtem ugyan, de profi sem vagyok mint itt sokan, viszont unatkozok :D
Hol/mikor? -
csokiskex #80396 hali!
Nincs kedve valakinek/valakiknek tolni egy krúzt...? (esetleg olyanoknak, akik most kezdték onlájn?) Ilyen "szigetbejárós"...? -
carloelsa #80395 nem csak elmentél/eltüntél és vlki csatlakozott... -
Azé köszi h kitúrtatok a layerből. -
Térképen állítsd be hogy a playereket lásd és a tali helyen keress meg egy feltehetően magyar playert és katt rá. Ekkor nagy valószínűséggel bead majd mellé. -
atkaq #80392 a 19.00-ás találkával kapcsolatban pedig. Először megyek ilyenre, csak oda kell mennem (hardcore mode-ban) és ott fogom látni a többieket? -
Hello! Nagy valószínűséggel a router az oka. Nekem is úgyanez volt a problémám, állítsd be a routeredbe azokat a portokat amiket a játék használ, a readme fájlban benne vannak. -
atkaq #80390 hello. Miért van az hogy a térképen látom a többi játékost de igazából az úton meg nem vagy csak nagyon ritkán? -
Szabi1991 #80389 google első találat xD -
Psszzt. Nem kell azt tudni senkinek :D
-
USAMEN POWER #80387 xD -
Szabi1991 #80386 2009.03.27.től 2009.03.30. 09:56-ig zöldkártya nélkül használtátok a kis suzi-t ?
-
Ne szóljál be! :D Ott vettem használtan ez a kakukktojás
-
Szabi1991 #80384 suzukis rendszámtartó keret?
-
Szabi1991 #80383 elmész azt +veszed.. kemény 2000ft.. -
helló
hogy lehet megcsionálni a neten lévőő kapcsolatot??
-
Ha engem normális pilótának tartasz akkor mindenképp ott leszek. -
Bekerültem tegnap a TDU-ba :D
-
Egybkent meg nem trailer hanem trainer:D Az új filmek bemutatója a trailer. -
Ki gondolta hogy nem? Gondoltam, hogy ki/be kapcsolgatós mint a többi...
Abban igazad van h. offline-ba kellett volna, de az épp nem jutott eszembe
De végül is tökmind1, mert már 90%-os voltam és úgyse vettem volna már sok mindent.. -
mer' mér' lehetne viszavonni?
am meg próbáld ki offline profillal, és akkor nem támadnak a lámák.