107666
-
Megyek én is Alien!!! -
USAMEN POWER #80615 Mennék, de háth most Left 4 Dead haverokkal, egész este... (új pályák jöttek ki) -
carloelsa #80614 xD Limonádét citrommal és jégkockával nem adsz neki? :D -
cod2-jó nem kritizálni vagy elütlek:D:SAD:SA:AD:DSA:SADADS::DDD
me ő "ghostrider"<3 -
Hali
Ma 20:00
McLaren szalonnál tali akit érdekel.
Kocsi "D" kategória körüli legyen, én RUF GRT vel jövök.
HC:on
piros és stoppos megállosos.
-
Ez egy faszság. Csak a szarul megírt játékokban van így. UTban pl. semmi hatása a magas fpsnek. -
Loco #80610 Ma este lesz valami? -
egy megbeszélt helyen összegyűlünk, és onnan együtt kocsikázunk. tömören ennyi. -
Szabi1991 #80608 cod, nem cs :D
és nem az fps-t látod, hanem hogy gyorsabban lösz, magasabbra ugrasz stb.. de ez minden fps játékba így van.. -
Hát márpedig hacsak nem 1000Hz-en megy a monitorod, fizikailag lehetetlen hogy 1000FPS-t láss. A CS meg elég szerencsétlenül van megírva ha minél több az FPS annál gyorsabb a játék. -
A Megapack milyen verzióra rakja a játékot?Kell még utána valamit patchelni? -
Entex #80605 Ember, 2 éve aktívan codozom, lehetetlen vagy nem, de ránézésre megmondom mennyi az fps codban. Ugyanis, kezdtem egy Gf4-el 40 fps-el utána 6600GT 125fps, 7950GT 333 fps, mostani 9800GT pedig lazán kihúzza 1000 fps-ig ami a maximum. Szóval hidd el nem a levegőbe beszélek először próbáld ki és utána vagdalkozz, hogy ez lehetetlen. Hihetetlen, de igaz, ajánlom a totalcod.hu fórumában az fps értékkel foglalkozó topikot... -
Szerintem mindenképpen érdemes,főleg most h 2k ft és adják hozzá a kieget is. -
Pedig, ez rettentő nagy baromság. Fizikailag lehetetlen.
-
Egy ilyen krúz miből áll? -
Entex #80601 Ez ki van vesézve egy másik topikban, a lényeg az, hogy CS-ben meg CoD-ban a lényeges dolgok láthatatlanok. Pl. cod2-ben 333 FPS-el gyorsabban tölt meg fut mint mondjuk 60-al vagy 125-el és nagyobb esélye van annak, hogy talál a lövedék pl nozoomban, mert kisebb a recoil meg a szórás... Amúgy a játék sebességén én észreveszem ha 60 fps van vagy 250, hiába mondjátok, hogy nem lehet látni a különbséget. -
ték -
érdemes megvenni a játékot? -
A moziban a filmek 24fps-sel mennek tetszik nem ettszik ez van, jah é smégsem szaggat a film.Van olyan is amit 30fps-sel vesznek fel álltalában sorozatok,tv........
Én azt mondom ,ezt elfogadjátok vagy nem, legalább 40 fps kell a játéknak h télleg faszán menjen.Persze nem szaggat már 30 nál se de mégse olyan mint 40 fps-nál.aki akarja vhogy próbálja ki de ez így van.
Alma szeme meg érdekes hogyha neki a 24 es film akadna....
Bluraynél meg a bitsűrűség nagyobb mint a sima dvd-nél,tizen valahány ezer a bit/s a képnek. -
Az egy dolog, de moziba, tv adásba, dvd-re már nem úgy kerül. Blue Ray-t nem tudom hogy ott mi van. Ott lehet már nagyobb frame-értékekkel dolgoznak. -
Szabi1991 #80596 eredetileg 60-100 fpses kamerákkal veszik fel a komolyabb filmeket :DD -
"és az is azért már már újra van kódolva, hogy kisebb mérete legyen.."
Erre válaszoltam igazából :) -
Amúgy játékban tény hogy van akinek a 30 frame is kevés, nekem pl az már teljesen folyamatos +-5 frame ingadozással, van akinek ez szaggat. Mondjuk azt már nehezen hiszem el hogy 60 fölött még van különbség bárkinek is. Főképp amikor olyanokat mondanak hogy 100 FPS fölött kell mennie a CS-nek, amikor jó esetben 75Hz-en játszanak, úgyhogy a monitor csak 75 frame-et tud mutatni a lerenderelt mondjuk 150ből. -
Szabi1991 #80593 ezért írtam hogy ~30fps... -
A kódolás nem abban áll hogy csökkentik a frame számot, hanem a képeket tömörítik. Legalábbis normál esetben :)
Amúgy az NTSC standard 30(29.97 egész pontosan :D)FPS-nek felel meg, a PAL standard pedig 25FPS, szóval ha filmekhez nem elég ez, akkor alma szeme helyére kamerát ültettek. Nálunk pl PAL-ban sugározzák az analóg adást, amerikában NTSC-ben, szóval ha leszedsz egy sorozatot netről az valószínűleg 30 fps-el fog funi, míg egy dvdrip a dvd régiójától függően 30 vagy 25 lesz. -
Szabi1991 #80591 *már már = mert már -
Szabi1991 #80590 hát nemtom, amiket én szoktam nézni általában ~30fps
és az is azért már már újra van kódolva, hogy kisebb mérete legyen.. -
Filmeknél nem elég? lol:D Akkor te milyen filmet nézel? Minden filmből készül neked speciális alma edition? -
Ez egy jó gondolat. Nekem is megfordult már a fejemben ez, de hát...
Várjuk a 2-öt. remélem hamar kinn lesz végre:D SZEPTEMBERBE xD
Leszedem a warezt, kipróbálom, és ha jó, akkor rendelek is:D akkor lesz pénzem még. -
Mint ahogy a filmeknel sem eleg, a jatekoknal foleg nem eleg. ezt a hulyeseget par eve valaki belesulykolta az emberek fejebe, de meg nem birt kikopni belole :) -
Mar biztos sokan lazongtak, remelem ha valaha elkeszul a masodik resze, nem bannak ilyen mostohan azokkal akik Hc modban toljak,. Erot vesznek magukon, hogy a versenyek stb, idoket szamukra is belovik, illetve elerhetove teszik mindet, hogy a "Story" vonal is jatszhato legyen. Illetve ha sok jatekos lesz, akkor lehessen kapcsolagtani, hogy a matchbox modban jatszokat ne is lassad multiban, csak ha kulon akarod. /vagy ilyet most is lehet ? :) /
amen.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez attól függ, hogy kinek mihez van szokva a szeme. Hülyén hangzik, de így van.
Régi gépem most mutteréké, és amikor az én gépemből az alaplap gariba volt, azon nétem meg a TDU-t u.a a beállításokkal mint előtte játszottam azon a gépen. ÉÉÉs nem bírtam játszani vele, mert elszoktam ettől. 20-40 FPS volt ha jól emléxem. De a 25 körüli érték volt szinte mindig. a 40 csak olyan helyen ahol nincs sok minden. Azt egyszerűen már szaggatásnak fogtam fel, és élvezhetetlen volt. Mikor régen meg így játszottam vele órákat. -
nagy örömömre megjavult a cls merci műszercsoportja
bálnák
Hamar lacával
-
Szabi1991 #80583 igen, 24 fps-t egy filmben, ahol van "természetes elmosódás" , de egy játékban a 24 még nem néz ki folyamatosnak, főleg ha bejön egy új objekt amit elkezd számolni a gép, és lemegy hirtelen az fps 15-20-ra. -
Entex #80582 XDDD PurpLEE most majdnem leestem a székről 
-
az emberi szem folyamatos mozgásnak lát 24 képkockát másodpercenként. (24 fps) 17-20 fps még kb élvezhető, alatta már nagyon látszik a szaggatás. -
Hi!
Nézd meg hogy be van-e kapcsolva a Help system, amit az Options\Display menüpont alatt találsz, remélem tudtam segíteni. -
Ja és sikerült meg oldani a videó kari gondot. Alapos tisztítás és kicsikét át öltöztettem nyári ruciba és így már nem melegszik annyira. Itt van egy kis intim pillanat. 
-
Szabi1991 #80578 nagyon gizda ha annyira laggolsz hogy simán átmész rajtam..
-
Csak úgy.
Ja és vigyáz ne hogy ezt lásd amikor előtted vagyok mert az pekhed van. :P