107666
-
Teljesen abbahagytad?:/ -
Dante, Memphis, Gaben, Zabimaru és még sokan mások :D -
, köszönöm, és kitartást, előbb- utóbb csak megjelenik a TDU2...
-
Nem tom milyen, nincs pénzem G25re:D -
USAMEN POWER #81491 Sorry még írtam a hsz-em ! -
USAMEN POWER #81490 Elemezd már ki nekem ezt a hsz-t pls... És milyen idős asszonyról, beszélsz ? xD
Amúgy az élet már akk megtalált, amikor anyám a világra szart ! Merek fogadni, hogy többet szo...am amióta élek mint te ! (családi problemek stb) Nem vagyok/voltam soha elkényesztetve... Kaján kívül ha kellett vmi, elmentem és dolgoztam érte ! "LG KU990 már a zsebembe csücsül :D Logitech G25 a kezembe van és örülök :D" Ilyeneket nem lenne pofám kiírni, amég anyuci és apuci pénzéből van ! -
Gibor #81489 Fejezzétek mááááá be :D inkább mesélje el valaki milyen érzés mikor G25el megy a kanyar felé és vissza vág egy sebességet és meg túrja az aszfaltot és kidobatja a seggét az autónak és úgy kanyarodik :D :D :D :D -
carloelsa #81488 00:00 az már holnap lesz ami 4 perc múlva bekövetkezik!4 perc múlva Senki Se offoljon többet!!! -
carloelsa #81487 -.- ellopsz egy kedves idős asszonytól egy táskát amiben 50 e ft meg stb... volt és te erre: "És akk mi van?"
az hogy előbb utóbb megtalál az élet !!! HEHE, cumi... -
USAMEN POWER #81486 Tényleg ? Már több mint egy éves regisztrációm óta az SG-n, egyszer nem kaptam büntetőpontot, és egyszer kifejeztem a véleményem a SIMS 3-ról... És akk mi van ? És hogy egy vki milyen ember is a valóságban, nem az internetes énje határozza meg... De következtetéseket vonhat akárki a másikról, max leszarja. -
USAMEN POWER #81485 Ilyenből vita régen volt...
Én inkább a helyesírásos fa...ágra gondoltam, de ha előhoztad, egy cruisera nem megfelelő autóval mész, esetleg HC-nélkül, mi akadálya van annak, hogy hátul csöndbe ellegyél ? Ha meg faszoskodik a gyerek isolate és problem megoldva. De nem ehelyett oltári vitákat kellett akk csapni, hát egyék !
Amúgy a mai vita tudod miből indult ki ? Hogy grabowszki sikeresen félreértette amit írtam, és elkezdett pattogni.
De azt is megbeszélhettük volna nyugodtan, esetleg pm-ben, és egy nyugodt nap lett volna a topikban.
De háth ez van, nyeljétek... (én se szeretem a vitákat, de ha valakinek adtok indokot, és nyomkodjátok az ampullákat hogy vitázzon, akk nem kell csodálkozni) -
carloelsa #81484 USAMEN POWER (és többiek) Haggyátok Abba Ezt A Kibírhatatlan Nem Ide Tartozó Hsz-ket!!!
Amúgy USP!Láttam mit műveltél a Sims 3 topicban is, direkt offoltál, kötözködtél, köcsögöszködsz, velem is olyan voltál, itt is művelsz, volt amikor már bannolni akartak, csomószor láttam az USAMEN POWER nevet a moderátor topicban!Ebből levontam milyen ember vagy te valójában... -
Ki kötözködik? Képtelen vagy odamenni a krúzra avval az autóval ami ki volt írva, aztán még te pattogsz?.
Entex nem tom min sértődött be, nem róla volt szó nyílván, aki normális avval semmi baj nincs. De miért van az, hogy, ha itt vagy akkor flame az egész topic? Mindegy én befejeztem. -
Entex #81482 Na megnéztem az 1 évvel ezelőtti hsz-eket. Megy a körbenyalás... Na mindegy jó leszek én Read-only módban is, követem a nagy öregeket akik azt mondták, hogy itt hagyják a topikot mert megsértettem a lelkivilágukat. Biztos vmi emo style az ember.
Ja és monnyon le.
-
USAMEN POWER #81481 Am félre ne értsd, veled semmi bajom nincs ! -
USAMEN POWER #81480 Már sorry, de mihez kéne az újaknak alkalmazkodni ? Az """öregek""" beszólásaihoz, kötözködéseihez, és a 100 % értelemben gazdag hozzászólásaikhoz ? (Utána meg azon csodálkozznak, hogy az új szétoffolja a topikot :O ) Lásd ez is egy színvonal, ahelyett hogy elgondolkozna Entex hozzászólásán: (#81459) <-- a hiszti után meg meg bevágja a durcát, tudom is sajnálni... Ráadásul a cruiseokon egymást szídja mindenki, (tisztelet a kivételnek) ilyenkor meg itt a topikban milyen nagy haverság van... SZánalmas ! -
akyyy -
Az, hogy a hozzászólások háromnegyed anyázás, fikázás, semmi köze a játékhoz. -
Mi a nicked?:D
Megy a torrent me seedelek, gondoltam gurulok egyedül. Csak nem értem seanrusselnek miért kell ordibálni hogy szar a netem meg blabla... -
Entex #81476 Még mindig nem értem mi a bajotok a topikkal. Valaki írjon már egy listát, mi bántja a szemeteket, mellesleg mintha megnőtt volna a létszám az alatt az 1 év alatt. -
Nah, emberek, jövőhéten szertteszek egy dfgt re ha minden igaz, és újra jövök :] -
Mindenki? :D Én egy rossz szót se szóltam. :D Am nem vettem magamra csak hát front van XD. Am mi történt a krúzon, kifagytál? -
én ott voltam, láttalak is, te meg ott ugráltál:O aztán eltüntél. -
Front van, mindenki hülye!

A mindenkiben én is benne vagyok mielőtt újabb vitát indítok. -
Hát holnap megnézem mit tehetek. De sztem megoldható majd holnap kiderül XD. -
Persze, hogy mindenki az újakat szidja, nézd vissza a topicot egy évvel ezelőtt, hogy mennyire normális volt és nézd meg, hogy mi van most. Nem rangokról van szó, csak egyszerűen az újoncok többsége (tisztelet a kivételnek) képtelen alkalmazkodni és egy kupac fos lett a topic. Ennyi az egész. Amúgy kit érdekel hány órát toltad a játékot? -
Itt volt haver, órákig pauseon voltam maximum akkor jöhettetek, de hát nem mondta senki. :D -
1. Nem is jött senki magyar.
2. Ment a torrent mert egyedül gurultam. Egyéb kérdés?:) -
Ha már beltereket szerkesztesz. Nem tudnád valahogy az Aston DB9 mutatóját a Vantageba átteni? Néztem googlen, elvileg egyforma a mutatójuk, gyakorlatilag a játékban a Vantageből semmit sem látni, mert egy lowpoly szar. -
Rossz benézni a topikba
-
Ha valakinek lenne kedve és energiája msn-en kis oktatást tartani nekem a TDU világ szokásairól, szabályairól, stb, az vegyen fel : [email protected]
Próbálom a fórumról összeszedni a hasznos infókat, de sajna csak minden kétszázadik komment bizonyul tanulságosnak (ez nem kritika, száraz tény), csak úgy bolyongani meg nem akarok, mint egy barom. :) Offline már elég sokat toltam, de az ugye nem ugyanaz. Előre is thx! -
USAMEN POWER #81464 Elég érdekes üzenettel baszott ki a szero a szerverről... Valami figyelmeztetés, és játék adatokról szerepeltek dolgok benne... Adam utána már nem tudtam visszacsatlakozni a cruiseodra... -
Entex #81463 Én is jófej vagyok, meg szerény is, de aki nem bírja a kritikát és ráillik a néhány sor amit írtam...nos, ez van. -
gratulálok ennyi volt nekemis
-
Entex #81461 Ezaz :D siker :D annyira tudtam, ismét egy nagy öreg, nem oltok, a véleményem fejeztem ki... -
nah gyertek már ez fasság én ott voltam a bejáratnál sehol senki, ahh :(( -
Elöszőr is, kiszoktam lépni xfiréből ha tdu-zok másodszor is ki vagy te hogy itt oltasz mindenkit?
Te szartad a spanyol viaszt????%%??!?!?!?
BB.skacok soha többet. -
höhö valahogy bejutottam a szigetre:d térképen látom hogyo tt van valaki, de nem látok mégse ott senkit...
mind1, nevem akyyy, valaki majd vegyen fel:D -
nem erről szól hogy ki mennyit játszott vagy hogy...
itt most azokról van szó akik itt voltak és élvezet volt velük játszani, mert nagyon jó fejek voltak
nem úgy mint most -
csak nem vagytok egy layeren
várd emg míg kijönnek és akkor ugorj rájuk