107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Vágom már.
  • USAMEN POWER
    Úgy volt, hogy az új NFS-t ők csinálják, és az az NFS ami mindenhol megjeleneik a Shift lesz. (ez lesz a fő game a 4 közül) De megoszthatod velem ha te többet tudsz.
  • Lunatic83
    én azt mondom, h ha azt akarod h esélyed legyen, kell megapack... elég csak a megapackos koenigsegg vagy a mclarenre gondolni...

de az acehoz a 100% kell,
    3 klubverseny = 1 %
    nélküle saját erőből csak 99%ig tudsz menni, az meg csak champion szint,,,,
  • USAMEN POWER
    Kell egy Koenigsegg CCR-hogy Drive In-ben egyálltalán nyerni tudjak. (vagy ha engem megdöntenek, legyen esélyem újra nyerni)
    De akk ezek szerint az Ace szinthez nem a 100 %-os kijátszás kell ?
  • Lunatic83
    a megapack nem az ace szinthez kell , inkább a küldetéseknél segít... a küldetések az alap autókra vonatkoznak, de a packos autók tulajdonságai messze túlszárnyalják azokat...

az ace szinthez router által megosztott net szükséges, egyszerre min. 4 gép, azon min. 2 különböző klub 2 embere, s így már elérhető lesz a klubbok közötti verseny, s megszerezhető az a +1 % ami még kell.....
  • [HUN]FaTaL
    Shiftnek semmi köze a Criterionhoz.
  • [HUN]FaTaL
    Acehoz a klubok közti verseny kell ami nem működik. Mi köze a megapackhoz?
  • USAMEN POWER
    Ezt vágom :) Tőlük jön a Shift, és mivel a Burnout sorozat arat, lehet hogy kihúzzák az NFS-t a szarból.
  • USAMEN POWER
    Sean beindult xD Egyik városi gyorsuláson 460 valamennyit ment Koenigsegg CCR-el... Úgytűnik h a megapackot meg kell vegyem, ha Ace szeretnék lenni -.-
  • [HUN]FaTaL
    Szuper. :)

USAMEN: Már tegnap leírtam miért laggoltam.
  • Entex
    Lesz még egy rész, amit a Burnout studiója fejleszt.

http://www.gamestar.hu/forradalmian-uj-need-for-speed-a-burnout-keszitoitol.html
  • B2man
    Ehhh.... Pont a Siverstone-i időmérő idejére? Így sajna nem megyek, pedig...
  • ultrapulse
    Azt meg sajnos nem lehet tuningolni.
    Sry a dupla postért
  • ultrapulse
    Egyik sem...az a 7 sebességes Chrysler is max 421et megy...
  • USAMEN POWER
    HELP ! Melyik az az autó, amelyik önerőből, max tuningal, viszonylag gyorsan, el tudja érni a kb. 440-450 km/h-t ? Koenigsegg CCR-el csinálják a legmagasabb eredményeket Drive In-ben, de az nekem nem jó mert Megapackos autó. Próbálkoztam már Max tuningos Saleen S7 Twin Turbóval, Koenigsegg CC8S- el, de egyik se jó...
  • belapeter
    Még mindig nem jött meg a game :S
    De ma kérdeztem és csak megapack nélül lesz most,a MP-ot meg majd külön megrendelem !
  • kazai21
    Hali!
    Mára gondoltam egy krúzt:
  • USAMEN POWER
    ( #81515)
    De remélem jól megmondtad a magadét :)
  • ladics
    Bocsi solo,teis vagy igen:]

És nem játszok többet GG BB [KÖSZ TE SZAROS VÉRPISTIKE] na béke.

p.s.:olvasni fogom néha a topikot,de írni nem fogok vagy csak ritkán.
  • ladics
    Haggyad má abba ezt a kurva offolást a faszomba má 1oldalt sikeresen végig basztá hogy te mekkora ps1 king vagy -.-' nyomorék...
  • USAMEN POWER
    Sry az Offért ! Mostmár befejeztem !
  • USAMEN POWER
    Ez volt még egy nagy kedvenc, évekkel ezelött. A GRID elődjei között szerepel !

1 TOCA Touring Car Championship
    2 TOCA 2 Touring Cars
    3 TOCA World Touring Cars
    4 TOCA Race Driver
    5 TOCA Race Driver 2
    6 TOCA Race Driver 3
    7 Race Driver Create and Race
    8 Race Driver: GRID
  • USAMEN POWER
    Amiket még Ps 1-en toltam kispöcs koromban, azok qrwa jók voltak ! Habár nekem az Underground sorozat az nagyon bejön, a Carbon volt nekem még egy élmény, csak nagyon rövid volt, Pro Streetre azt mondtam hogy kula, de kipróbáltam, és végül végig is toltam (megtetszett).
    A Mostwanted volt az egyedüli amit el se kezdtem (sok rosszat hallottam róla), az Undercovert meg csak 70 %-ig toltam ki (ezt viszont rendesen elbaszták). Viszont az ideire kíváncsi leszek ! Lesz eg alap a Shift, ami mindenhol megjelenik, lesz egy NFS Online, és egy Nitro, amik elvileg ázsiában jelennek meg, és az Undercovert gyártó Black Box részleg kapott még egy esélyt, erről sok infó még nem nagyon van...
    A Shift az kb. Grid irányvonal lesz, és egy új kezdet, de várjuk ki a végét :)
  • Norby646
    Hali! Úgy néz ki, hogy meg tudom csinálni de egy kis idő kell hozzá, mert elég sokat kell rajta finomítgatni.
  • USAMEN POWER
    Én meg ott voltam egy idelye, és látom hogy Fatal kb. 1.5 km re volt tűlünk. Odamentem megnézni hogy mit csinál, háth látom erősen laggol. Fordulnák, és mennék vissza a többiekhez, de egyszercsak Warning, és valami játékadatos üzenettel kibaszott a szerver (kerek volt a szemem, mert így még nem baszott ki a szero).
    Utána már nem tudtam visszacsatlakozni...
  • adamfesto
    Sajnos az elején off volt, késve tudtam csak odaérni, térképre már nem mertem kimenni, 2x eltévedtem. Sorry. Remélem azért ismétlünk.
  • EnZsolt
    A tegnapi krúzrúl kiléptem, mert iszonyatosan beszaggatott a játék. Eddig sem ment reccenés nélkül, de elképzelni sem tudtam, hogy ezt fogja tenni, ha ti megjelentek :) Remélem azért jó volt, képek lesznek esetleg?
  • solo
    sry, befejeztem: D
  • belapeter
    Látom megy itt az OFF
  • solo
    foswántid volt eddig a legfosabb xD

Ami a legjobb volt, az az első rész, és a HS! Jókis bimerekkel repeszteni: D
    De a legjobb akkor is az első volt a viperával..Bár, ott kész rémálom volt a hangot működésre bÍrni xD
    Egyik indÍtásnál nagynehezen beállÍtottad, másikra már nem ment: C
  • Lunatic83
    kár h azt a jó kis múltat( hp, porsche, most w) az utóbbi években jól hazavágta a NFS (carbon, pro, underground), reméljük a Shift-vel helyrehozza majd...
  • [HUN]FaTaL
    NFSnek nagyobb múltja van? Persze mert EA évente ontja a szart magából. Egyébként a TD korábbi játék úgyhogy FAIL.
  • USAMEN POWER
    Sajnálom hogy nem is tudtam ennek a játéknak a létezéséről, ezért próbálom bepótolni amiről lemaradtam...
    Helyette kb. 10 év NFS volt (nem túloztam). Tény hogy a TDU jobb, az NFS-nek viszont nagyobb múltja van, de még gondolkozok rajta hogy TDU után NFS Shift, (ezen kívül még 3 is megjelenik idén), vagy TDU 2 legyen-e a folytatás...
  • solo
    Pff..Én talán ha max vezettem 10000 ret az egész játékban xD
    De most megint veszek kormányt, és jövök vissza voltni, nagoyn hiányzik>]
  • Lunatic83
    nagyon sokan eltűntek, unalmas lett a játék...
    sose érdekelt h ki hány %on van, a lényeg h normális és tud e menni, nagyobb fennakadás nélkül ...
    s ez egyre kevesebbszer valósult meg.... így del...

még mindig elérhetőek a képeim...:P
    Ace szint, 11111+ km csak a kawában....
  • solo
    Mert?
  • Lunatic83
    régi TDU Vs. mostani TDU - ég és föld...
    felesleges ezen vitatkozni, a mostaniak már soha a büdös életbe nem tudják meg miről beszélünk , milyen volt a TDU fénykorában....és h miért szidják a mostani helyzetet....
  • Lunatic83
    már kb. fél éve.. hiányzik is rendesen, de nincs az a pénz h újra felmenjek...
  • V43 1105
    RIP azokra a régi szép TDU-s időkre
  • solo
    Engem kihagytál :| :'(