107666
-
bryan21 #81575 sziasztok. nagyon megteccett a tdu, haveromnál játszottam is vele, és teljesen beleestem :D:D
viszont most h végre megvan és feltelepítettem, nemakar indulni. elindítom a játékot felvillan egy fekete képernyő majd visszalép mintha mise történt volna. valakinek ötlet esetleg? :$
előre is köszönöm -
-
Akkor jöhetsz te is:D:D -
carloelsa #81572 Az jó :DDDDD -
koszi -
de most szereztem meg
-
USAMEN POWER #81569 Jaa értem :) -
Oké gyere:D -
én nem mentem fel, már vagy fél éve nincs meg a játék...
//természetesen a mentésem megvan :P //
és amúgy is már boxos vagyok ;) -
USAMEN POWER #81566 Nem jösz gurulni ? :) Látom fölmentél a szigetre :) -
preti96 #81565 én megyek az tuti -
Bookmark:
"Ford Island" 1 32854.82 3.58 41005.49 -0.845 -0.001 -0.534 427917959 -
bizonyos szintig le van zárva, mint a versenypálya... kikerülhető ha bookmarkok közé felveszed a pozícióját... -
USAMEN POWER #81562 A sziget alján van egy benyúlás (öböl). Na abban van egy sziget, amelyre egy hosszú híd vezet. Az a Ford Island. -
Itt van:(Piros kör.)
De ha nincs HC-d akkor tényeg ne gyere. -
carloelsa #81560 Szia!Ha kezdő vagy, akkor gondolom nincs is meg a HC-d, ugyhogy még nem kell tudnod :) -
bocsi meg kezdo vok merre van a ford island? -
#81519: Be pótoljuk ma 21:30-kor semmi nem változik csak a dátum.
De most létszives gyertek el:) -
ultrapulse #81557 Hát igen...sajnos képtelenek voltak azt a bizonyos szintet megugrani, meg szerintem kreativitásban is eléggé alulmaradtak. -
USAMEN POWER #81556 THX a felvilágosítást :) A Black Box bezárásán nem csodálkozok... -
ultrapulse #81555 A Black Boxot már rég bezárták, a Slightly Mad Studios fejleszti a Shiftetés a Criterion (Burnout-sorozat alkotói) fogják a jövő évi részt...Ezért utálom a gamekapcsot, egy rakás szar, összevissza magyaráznak. -
USAMEN POWER #81554 A 30 versenyt azt már rég megoldottam :) De a klubközti versenyre is megvannak az emberek, és a klubok ami kell, majd nekiugrunk, én spec kíváncsi vagyok hogy mi is fog történni, még akk is ha nem elérhető... (ne mond el) -
raczgergo4 #81553 valakinek nincs kedve gurulni egyet? -
ezenkívül ami még melósabb, az a 30 online verseny...de ahhoz csak egy barát kell aki enged nyerni, s te is őt... van is erre egy megfelelő verseny, ami megapackos autóval durván 30 másodperc /futam.... -
Nagyon alacsony ping kell hozzá, amit csak LAN-ban érsz el. Mivel a Hamachi a LAN-t netes kapcsolaton keresztül szimulálja ezért a ping ugyanolyan lesz mintha simán a netes kapcsolaton keresztül próbálnád, azaz nem érsz el vele semmit.
Az ACE level(Game progress 100%) elérése, röviden, tömören.
Hozzávalók - 1 internet hozzáférés
- 1 router, amely minimum 4 főre oszt
- Az előzőből kifolyólag minimum 4db komplett számítógép tokkal vonóval, illetve ezek összehozása, hálózatban léte (hamachi nem jó, alacsony pingre van szükség)
- Minimum 4 db eredti TDU dvd és hozzá 1.66A javítás (carpack nem szükséges).
Nagyon hasonló egy mezei online race-hez.
A játékosok közül minimum 2-2 személynek azonos klubban kell lennie. Ha ezek megvannak nincs más hátra, mint elinditani a hálózaton lévő gépeket, a játékprogramot és go a klubház. Majd az inter club race fül-re kattintani.
Ilyenkor várakozik a gép míg a klubbon belüli emberek is az inter clubra lépnek...
Az egyik klub (host): A legelőször belépett fő hostolhat versenyt (fent a második fül, custom match), szokásos módon "create game"...ha elkészül a race, automatikusan a klubtársait is beteszi a gép, és a várakozás maradt...mégpedig az ellenfél klub csatlakozásra. Ha csatlakoztak, start game és indulhat a buli.
A másik klub (join): Innentől hasonlóan működik, mint egy sima online verseny, (hasonlóan, mint a host) az először belépett fő csatlakozhat (join). Felül custom match, megvárja (vagy frissit, refresh) mig megjelenik a másik klub által készített verseny, és join. Mehet a menet.
Háromszor kell nyerni ezeken a kreált versenyeken az ACE szintet elérni kívánó játékosnak. -
preti96 #81550 engem sajna ledobott a szerver -
az nem jó -
USAMEN POWER #81548 Valaki(k) próbálta amúgy hogy Hamachival megoldható e a klubbok közti verseny ??? -
Hát kössz 4-en voltunk ott én,Peti,Sean meg egy külföldi.
Sean és a külföldi leléptek Peti is lelépett egyedül meg vártam 10 percet de senki se jött:S -
A 4. NFS-t a Criterion fejleszti...már hivatalosan is bejelentették, mit kell ezen vitázni?:) -
Hát ez fa..a! Cruise a ford islandról de senki nincs ott! -
USAMEN POWER #81544 Olvastad ? Első game kép alatti szöveg a lényeg. -
Eladó megapack és eredeti játék, kulcsokkal, dobozban, pack CDre kiírva..
Érdeklődni nálam... Árat megbeszéljük -
meg szerintem nem is működne onlineba -
de lehet, csak semmi értelme akkor a játéknak -
USAMEN POWER #81540 ? -
én ebből megint kimaradok.:S
nem lehet elmentést tenni a játékba? -
4 NFS lesz, egyet csinál a Criterion, neve ismertlen, NFS Shiftet nem tom kicsinálja, a nitro már megjelent és még van a world online az ázsiai piacra.
Ace szint a 100% igen, de 1% ha megnyersz 3 klub közötti versenyt, ami LAN+Nettel elérhető csak. -
Hivatalosan már bejelentették, hogy a Criterion ül a titokzatos 4. NFS-en, de ez még mindig egy TDU topik, nem pedig NFS :) -
ultrapulse #81536 Azt az NFSt még nem a Criterion fejleszti, hanem a GTR2 készítőiből verbuvált vmi új stúdió (azt hiszem Slightly Mad Studios). Én erre az évre 3 NFS-ről tudok, az pedig a Shift, World Online és Nitro, tehát nem 4...