107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Igazi laza túraautós guriga volt:
    NewLife - Viper, TicTac - Maserati, és jómagam a Rufban:

Egy egész kör a szigeten:

...és akkor TicTac eltűnt...

THX
  • solo
    Jóh, már rájöttem xD
    Rég csináltam már xD
    Azért köszi:]
  • [HUN]FaTaL
    c:\ProgramData\

Activate addon nem az 1.66A patchtől, hanem a megapacktól lesz, azt külön kell felrakni.
  • solo
    De az a flash, hogy felteszem illetve fel akarom tenni, de azt se tudom meghatározni hova tegye fel...:|
    Aztán mikor feltette akkor meg ott kéne lennei a mappában az activate-add-on nak, de nincs ott: C

Am vistán hol is van ez a txt? sose tudom: C
  • [HUN]FaTaL
    Valószínű azért nem kéri a kódot mert nem törölted a fájlokat. cdkey.txt-t kell törölni az all users application databól.
  • solo
    Hello, újraraktam a TDU-t, mert beszart, és hibával midnig kilépkedett radial eng törlése utánn is..
    És a kérdésem, hogy honnan lehet leszedni egy működő 1.66 patch et?
    Mert amit régebben leszedtem enemtudom, hogy hova tettem:S
    Amit meg most szedtem le, az szar....Nemtudom miért, de csak annyi történik, hogy kiÍrja, hogy 1.66a, de sehol nem tudom beÍrni a kódot-.-"
    Szerverre felenged minden gond nélkül, de a kocsimat nem látom..csak a ghost cart: C
  • USAMEN POWER
    Adamal ott vok, még várok 10 percet ha nem jössz max ránk ugrassz. Cél az északi kilátó, a keleti parton haladva.
  • USAMEN POWER
    Gyere a kráter közepébe. Ott talizzunk.
  • adamfesto
    Aha.
  • adamfesto
    Játékban CD projectes kis füzet, az segít regisztrálni CD project oldalán, az ott található e-mail címre küldd a szomorú hangú levelet + a rossz CD kulcsot és kérd a cserét. Pusszantás.
  • Kötéltáncos
    nyugis kocogás még valaki?
  • Debilon
    keress vissza... kismillioszor le van írva

amúgy cdprojekt oldalán megtalálod
  • tdu Toyota
    egy haverom megvette a tdu goldot és nem jó a megapack serial hova kell elküldeni a kódot? hogy adjanak egy újat?
  • [HUN]FaTaL
    Aki akar egy kicsit krúzolni az 10-15 perc múlva legyen Ford Islandon. Verda mindegy, HC nem kötelező. Én egy fehér Aston Martin DB9 coupéval leszek.:)
  • SuZso
    Örülök NewLife hogy jönni fogsz, ha tudsz pár embert, lécci szólj már nekik is mert félek hogy nem leszünk sokan!!!:)
  • csontiz
    Segítséget szeretnék kérni!! Az online profilban nem 5.1 en szól a hangcucc , míg a másik offline profilban 5.1-en szól! Ez lehet a bnk.1.map file miatt is?
  • USAMEN POWER
    Háth ja... Dutymadár mindenképp ott leszek ! :)
  • adamfesto
    Ezek miatt a versenyek miatt írtam múltkor, hogy fel kéne pörgetni kicsit a clubéletet, ott layer keveredés nélkül lehet versenyezni...és mindenféle dolgot kitalálhatunk.
  • vagesz5
    valami compressor supreme force feedback steering wheel vagy mi XD
  • [HUN]FaTaL
    Venni erősebb gépet, vagy billel játszani. :/

Milyen kormány egyébként? Ha jól tudom az MS SideWinder sorozatot nagyon rühelli a játék.
  • vagesz5
    és ez ellen mit lehet tenni?
  • [HUN]FaTaL
    Az FFB 10-15 fps-sel csökkenti a játék tempóját sajna.
  • vagesz5
    Sziasztok! Gondoltam ma kipróbálom a game-t kormánnyal és rögtön egy hibába ütköztem. A játék teljesen beakadt. Előtte pedig simán futott. Nem értem mi a gond, mert GTR-nél is használtam a kormányt és ott hibátlanul működött, mondjuk TDU-nál is működik, csak teljesen beakad tőle a játék. Tudnátok valahogyan segíteni?
    Mert nagyon jó lehet kormánnyal nyomulni.
  • tbundy
    14 :P
  • Lobsterman
    8 :P
  • Entex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem biztos, de a remény megvan :D szerdán derül ki.
  • kazai21
    Valaki rendez valami krúzt mára?:)
  • akyyy
    nekem megvolt 4 éve:D vagy 5.
  • Szabi1991
    off:
    gondolom sikerült, grat :D
  • Entex
    Nekem ma volt :D
  • Szabi1991
    nekem holnap reggel 8kor :-/
  • rototti
    Jó lenne, de csütörtökön lesz a szóbelim, semmiképp sem tudok most versenyezni, csak péntek/szombattól sajna...
  • SuZso
    Egyenlőre B kategóriával tesztelem a dolgot, utána mehet mással is. Ha esetleg szeretnél jönni, csinálj egy teamet! Amit elfelejtettem írni, hogy jó lenne ha egy teamben egyforma márkájú illetve festésű kocsi venne részt. Hc nem kötelező, de akinek úgy jobban megy az hozhat!:D
  • rototti
    LOL, ez sztem jó ötlet. Több kategóriában is lehetne rendezni, na meg a hc-s versengés se lenne akármilyen Bár lehet arra kevesebb lenne a kereslet...
  • SuZso
    Hogy holnap se unatkozzon tdu népe, ezért szeretnék rendezni egy Le Mans 24 Minutes Versenyt! A verseny lényege, hogy 24 perc alatt melyik csapat tud több kört menni. Maximum 3 csapat vehet részt a holnapi futamon, de ha bevállik a tervem, akkor többet is szervezek. (Azért 3 mert általában nem tudunk kifogni olyan layert ami üres lenne) A csapatok 2 főből állnak, amiben a játékosok 5 körönként váltanak. A járművek kategóriája csak és kizárólag B. Ismétlem B!!!!!:D A verseny a O'ahu Raceway-en fog lebonyolódni, pontban 2009. június 23.-án 13 órakkor. A nevezett csapatokat kérem itt sg-n feltüntetni!

Megértéseteket köszönöm!

Üdv, Dutyimadár!
  • SeanJRRussel
    Lesz vmi gurulás este fele?????
  • [HUN]FaTaL
    Képzeld sosem csinálok ilyet mert kb balatonig nyersz 10 percet pestről aminek lófasz értelme sincs.. Autópályán huzatom ki maximum.
  • carloelsa
    Gratulálok
  • adamfesto
    Kösz Áky!
  • zritya
    Unatkoztam!
    [IMG][/IMG]

Nagy volt a sietség és repulok!
    [IMG][/IMG]

Munkások titokban Tereprallyznak ?!
    [IMG][/IMG]

Nap végi km termés!