107666
-
Hol hülyéztem le azokat akik megvették? Én lettem lehülyézve, amiért nem veszem meg! -
A sok faszág helyett inkább azt mondjátok meg h lesz e ma valami krúzzzz félesség????
Különben elég megnézni azt,h ki hogy viselkedik krúzokon és akko má az egész kép illetve vélemény alkotás egyszerű az illetőröl.Nem akarok senkit megbántani de az itt lévők kb 60% vezetni nem tud illetve féket nem ismerve közlekedik.Nem toleráns a másikkal szemben és nem csapatjátékosként játszik.
EZ AZ ÉN SZEMÉLYES MEGLÁTÁSOM EL NE KEZDJETEK............!!!!!!!!
HELYESELNI LEHET
-
Nem kéne általánosítani, elég kevesen sz@rják a pénzt, mellesleg Mo ötöde él Bp-en. Ha Miskolcon lenne a CDG, akkor a miskolciak lennének sznobok?
De amúgy van egy ötletem: akkor ne vedd meg. Igazad van, nem lesz nélküle szarabb hely a világ. Nem kell csordaszellemben követni többséget, de attól mert így gondolod ne hülyézd le azokat, akik megvették, és ne trollkodd tele a topikot azért mert szerinted ez így nem jó.
Igen mi is csodálkoztunk, hogy így lett kiadva, de aztán megforgattunk néhány kereket a fejünkben és rájöttünk, hogy így jobban járunk. Nem sok helyen adták ki a világban a packot adathordozón féláron, és igen, ha csak azt adták volna ki teszem azt egy ezresért, akkor legtöbben azt vettük volna meg, de nem így történt. És elárulok egy titkot: nem is fog megtörténni, sőt ennek a kiadásnak sem fog csökkenni az ára. -
Unatkoztam:D
-
Azt lehet, én már szinte ezer éve itt vagyok :) -
BalanceArt #81971 Istenem! IQ tesztet követelek a jövőben az új regisztrációkhoz!
Mi lett ebből a topikból! -
ez hihetetlen -
Mert nekem nem kell kétszer a játék, nem vagyok pesti sznob gyerek aki szarja a pénzt rá, hogy minden héten vegyek egy TDU-t, még ha csak kétezerbe kerül : -) -
Hogy legyen mit kérdezned. Látom nagyon szeretsz ugrálni.
Miért ne lennék itt ha az alap játékkal én is játszom? Nem kötelező a pack, max kimarad néhány kocsit, meg egyesek helyén egy testdrive feliratú autót látok. De gondolom nálad is így van most. -
Mi nem érthető abban, hogy ugyanozon a lemezen ugyan, de KÜLÖN telepítővel van rajta a pakk, KÜLÖN cd kulccsal? És mellé van egy tartalék alapjátékod, amit nem kell újra feltenni...
(Ez kb olyan, mintha lenne egy autórádiód és azért nem vennél új autót mert abban is van egy, amit amúgy ki lehet szedni, hogy betedd a sajátodat...) -
akkor meg mit keresel itt? -
senkinek nincs meg a játék ok?
nekem megvan, de mivel nem fogom megvenni neten 15euróért ezért megveszem a 2000osat a boltban -
Egyébként az még kimaradt, hogy én már PC-re nem igazán veszek több játékot, inkább Xboxra, sokkal jobban megéri rá. Azon sose azt kell nézni, nem fut, telepítsd, stb. -
MEGvan neki a játék, de nincs meg a pack, vegye meg újra a játékot, ergo megint kettő lesz neki. Vagy marad pack nélkül ( vagy van olyan hülye hogy megveszi 14,99 euróért a packot) -
hogyan? -
Akkor a haverod ugyanúgy jár mint ahogy most te. -
azt a rohadt... fogjatok le
benne van a játék-cdkulccsal + a megapack külön kulccsal :D -
a packhoz is van külön kód, vagy használható ketten egyszerre? -
én holnap fogom megvenni a goldot és talán a benne levő levő alapot odaadom egy havernak hogy tudjunk játszani együtt... ez ilyen egyszerű -
aki olyan mint te
-
De játékhoz adják a packot könyörgöm (külön telepítővel mintha a shopból vennéd). :D
Számold úgy magadban hogy a packot vetted kétezerért és kész. Sokan megvették újra játékostul. Mondjuk mondom nekem mindegy. -
Magát a packot megvenném kétezerért, de mégegyszer a játékot mikor már megvan? Max ha eladnám a mostanit és megvenném újból, de ki az a hülye aki megveszi??? -
Shopon nem lesz olcsóbb, külföldön nem divat, 2000 alá meg biztos hogy nem fog menni a játék. Te mondtad hogy kétezerért még megvennéd a packot de a 4000 nagyon drága. Hát akkor miért nem veszed meg 2ért, nem értem. Mindegy, te dolgod. -
Vagy egyáltalán nem veszem meg, és hű nem lesz meg, oszt? Engem nem zavar. Ha olcsóbb lesz, esetleg megveszem. Ha ezt téged zavar, sajnálom -
Ez egy hülye hozzáállás bocs, megveszed mégegyszer és elrakod az alapjátékot és nem nyúlsz csak a megapackhoz. Ha külön a packot árulnák kétezerért azt megvennéd? lol:D
#81951: Persze mert ott is a lámák nem járnak ircre gondolom, pedig ott szokás wart servezni. Nem BFezek így a topicját sem követem, ezekszerint hálistennek. Na mindegy valószínű este megcsinálom a csatit, aki akar majd feljön. Ha sokáig nem jön senki megszüntetem:D -
Néz be bármelyik Battlefield topikba... -
nem, igy egyáltalán nem veszem meg. nekem már megvan az alap játék, minek vegyem meg mégegyszer? Nem vagyok újgazda hülyegyerek, aki szarja a pénzt. én Kazincbarcikán élek, egy súlyosan cigányferzőtött városba, ahol az ember inkább félit és óvja pénzét, vagyonát, amiből megél, minthogy hülyeségre költse, á lá budapest! de ez már off! -
Folyamatosan megy a szófosás, alig lehet követni a topicot. IRCezik innen valaki? Egyszerűbb lenne akkor qneten csinálni egy csatit és oda is feljárkálni. Krúzokat szervezni is egyszerűbb, csak egy ötlet. -
bocsánatkérés elfogadva -
USAMEN POWER #81947 Hogy miből is jönnek a viták, arról vitatkozhatnánk még pár oldalt !
Amúgy amit ucnlm írt, teljesen jogos ! -
ezzel teljesen egyetértek, csak a mai fiatalság, tisztelet a kivátelnek, mert akad olyan is, borzasztóan lusta, trehány, és elvárja a segítséget, ahelyett, hogy egy kicsit is megmozgatná az agyát, vagy tenne magától valamit. és ezekből jönnek a viták, és az 5 oldalas offolások, és csodálkoznak, hogy miért szólják le az "újakat" a "régiek" -
Csak tisztázni akartam, nem megsérteni Téged. Ez megy itt egy hónapja, kicsit idegesítő már, h TDU-ról gyakorlatilag nem folyik beszélgetés, mert vagy valaki közli, h nem megy neki a megapack és azonnal mondjuk meg miért, vagy nem érti hogy kell online menni, mert egy darab pipa egy x-be már bonyolult, vagy sír, hogy neki van alapjátéka és most megint meg kell vennie ahelyett, h azt nézné, h az eredeti pakk árának feléért kap még egy tartalék dvd-t és kulcsot is az alaphoz, vagy .... sorolhatnám. Értetlenkedek, na, nem beszólás volt. De távol álljon tőlem h megbántsak bárkit, én szeretem az embereket, szóval akkor ezúton elnézést is kérek.
Csak szimplán úgy gondolom, hogy ez egy fórum és nem chat. Mikor én elkezdem TDU-zni és volt egy-két homályos pont, akkor beüzemeltem a control+f funkciót és visszalapoztam vagy 20 oldalt. Igaz, h talán elment vele egy óra is, de nem idegeltem senkit, és nem feltételeztem azt, h az adott kérdés bennem és csak bennem merült fel elsőként a világegyetemben, így inkább utánajártam, h az első (x-edik) hasonló kérdést feltevőnek mit válaszoltak. És persze itt most nem 80000+ hsz átolvasásáról beszélek. A jelenlegi kérdéssorozat esetében úgy az utolsó 3 oldalról, ahol ezek a dolgok úgy tizedszerre le vannak írva és még meglepő módon nem párologtak el a betűk.
Ezt az utolsó bekezdést pedig NEM Neked írtam, hanem csak úgy a világba, szóval ne vedd személyeskedésnek. Akinek inge, vagy mi. Peace! :) -
Nah, megvan a dfgt, valaki egy kis krúz?: D -
Ügyes vagy
Még fiatal vagyok, és meg kell tanulnom érzelmileg figyelembe se venni (pl most) hogy akik rossz gondolkodással járnak el azok egyenes arányban jobban beszólnak az embernek :p
Leírtál olyat ami teljesen egyértelmű az én számomra is
"2000ért megvenném, de 4000ért már drága."
most inkább külön venné meg? minek mondja hogy 4000 drága amikor ottvan 2000ezerért? Mintha filózna rajtuk :P -
Baszki megnyitottad anno a 'Logika' és a 'Filozófia' topikokat. Ehhez azért szükséges némi szürkeállomány, uh gondolom van olyan. Na, azt tallózd át ide magaddal együtt, majd olvasd el újra amiket ide írtak ;)
Tutorial: Egyszer volt, hol nem volt a TDU. Szép lassan lement az ára. Kiadták a megapackot CSAK interneten megvehető digitális verzióban. EZ kerül a mai napig átszámítva, árfolyamtól függően ~4000 Ft-ba.
Majdan jött a jóságos herceg és kiadta az alapjátékot ÉS a megapackot egy darab DVD-n 1990 Ft-ért kishazánkban. Mostanság a legtöbb helyen CSAK ezt lehet kapcsni, uh felesleges azonfilózni, hogy az alapjáték + megapack 2000+4000 Ft-ért éri meg jobban, vagy a kettő együtt 2000 Ft-ért. (Persze ezen alapból is felesleges filózni, de úgy tűnik van akit nem izgat mennyi pénzt ad ki a kezei közül ugyanazért).
Így tiszta?
-
akkor milyen 4000ft-ot mond? -
jó cucc, ilyenem van nekem is :) -
USAMEN POWER #81939 Minden betűt értettem, am is kula lesz -.- -
USAMEN POWER #81938 Kb. olyan értelemben mondtam, hogy akinek van pénze, az igényes, és g25-öt vesz -.- -
USAMEN POWER #81937 Te is...