107666
-
de addig nem enged fel :|
Szóval addig nyomjam offline a single playert nem lesz baja?
-
tbundy #82295 maradhat fent -
Na gyerekek!
A megapack telepítése után már nem csatlakozik online, na most kell írni akkor a support[kukac]cdprojekt.hu-nak ugye?
De akkor most fennmaradhat a megapack vagy újra kell installálni majd? -
Peeetike #82293 Hát azért a G25-öt inkább megtartom. :) Ha már olyan sok pénzt kiadtam érte... Szeptemberben meg szerintem elkövetkezik az új gép eljövetele... :D -
Peeetike #82292 Durvába külditek! Nagyon hangulatos autókázás lehetett! ;) -
Tdu Drift Cruise videó
Próbáltam minél jobban menni de néha nagyon el zabálta a Frps az fps-t
1. rész
http://www.megaupload.com/?d=KJP0RBS0
2. rész
http://www.megaupload.com/?d=WTT80R2G -
Most? Nem, csak találkoztam két magyar sráccal (még sosem mentem velük), fel sem merült az iso. Enzokkal száguldoztunk, lehet, h azért nem sikerült. -
Van benne valami. Holnap kipróbálom. Köszi! -
USAMEN POWER #82288 ucnlm isolateben mentetek ? Mert fél órán át keresztül próbáltam rátok csatlakozni -.- -
USAMEN POWER #82287 Így is lehet hole szerint:
[gép]-lan-[gép]--internet--[gép]-lan-[gép] -
Mind a 4 gépnek egy LANon kell lennie, ha jól tudom. -
Csinálj öcséd profilja mellé egy üres profilt a saját neveddel és cseréld ki a régi profiloddal, hátha. Azért előtte backupold le mindkét profilt. :) -
USAMEN POWER #82284 Összejött volna a 100 ! Holecskó mondta hogy a klubbok közti verseny úgy is elérhető, hogy egyik oldalon két gép összekötve, másik oldalon megint két gép összekötve routerrel, köztük meg az internet. Na az egyik oldal már megvan, nálam meg még van egy gép, amire ma fölraktam a tdu-t, de sajnos "kevés a rendszermemória" üzenet jön elő angolul, szal el se indul. De még nem adom föl :) (1 gép kéne még, ami hozzám csatlakozik routerrel) -
Aha, látom még mindig csak 99% a max. :) -
Na, hála holecskonak, sikerült DVD nélkül indítanom újra. Emlékeztem én, hogy ez valami eszméletlen nagy játék, de az régen volt, meg még a Geforce 6600 GT-s időkben. :P
Most teljes pompájában játszva a játékot (HD 4870 rulz :P), valami kegyetlen élményt ad. Ma előtte egész délután nosztalgiaként a Porsche Unleashed-et toltam, de ez jó pár lapáttal rátesz minden téren.
Viszont egy bajom van csak. Öcsém a teljesen szűzen telepített játékra ma délután készített magának egy Profilt és én a régi (99%-os, nem tudom azóta lehet-e már teljesíteni 100%-ra :P) Profilomat így utólag már csak úgy tudom működésre bírni, ha a "savegame" mappába a Profil mappámon kívül az akkori "Profilelist" fájlt is bemásoltam (persze kimásolva az előzőt valahova), felülírva így az öcsém Profil készítésekor létrejöttet. Nem lehetne valahogy ebbe a fájlba "beleimportálni" az én, régi Profilomat is? Mert így a játék vagy csak az én Profilomat látja, vagy csak az övét (attól függ melyik "Profilelist" fájl van éppen bemásolva). -
USAMEN POWER #82281 Új Ford GT:
Tegnapi Holecskó Cruise pihenő:
Ma Este Norbyval:
Ezt meg csak úgy:
-
Estefelé lesz valami lájtosabb megmozdulás? Úgy fél 9 fele, nem kreszes, nem hácés... Előszedném a jó öreg kedvenc Astonomat :) -
Én ott vagyok atornynál de sehol senki -
Na mindenki aki jön a drift cruisra az rakja be a bookmarkot mert délnyugati világító toronynál leszünk alfánál sokan vannak -
Kisvuk betette az 5.000 km-t is a Bömbibe! 
-
Én Daemon Tools Lite (4.30.1)-es verziót használom Mini Image-el kiegészítve, és nem kéri a lemezt! -
Azt hiszem ide jövök :) Kamerával
-
Sziasztok. Nagyon régen voltam már ebben a topikban és csak az érdekelne, hogy aki az eredeti játékot online játssza DVD nélkül, az pontosan miket használ?
Mert, mikor legutoljára játszottam, akkor indult azzal a fajta Daemonnal, YASU-val meg mini-image-dzsel, amiket akkor használtam. De közbe jönnek ugye ki újabb Daemon Tools-ok és úgy tűnik nem skalpolnak hozzá a többi cuccaim, mert mindig "kéri a lemezt". -
"Csak annyit kérek, hogy olyan emberek jöjjenek, akik tényleg tudnak driftelni akár billentyűvel akár kormánnyal" - Te Hole! Mindenki azt hiszi magáról, hogy tud driftelni! 
De ténlyeg...
-
Hogy ne keljen Layereket készíteni
"Hegyi szakasz 1" 2831 47213.19 23.69 47781.46 -0.998 -0.002 -0.064 427932983
"Hegyi szakasz 2" 2832 22099.28 10.44 9336.14 -0.085 0.002 -0.996 434919414
"Hegyi szakasz 3" 2833 15100.49 99.78 29872.64 0.111 0.055 -0.992 427900102
' -
és írni is :) -
szcsaby #82270 ejha srácok most töltöttem be gy viizipipátjáték közben és hát elég nagy feelng így jáccani -
már ne haragudj, de ezt logikusan nem nekem kell ekkor írnod hanem a topiknak 
vagy kérd számon tőle hogy miért ez a Neve, nemtom
xD
/off -
Micsoda Dacia
Letöltés itt -
Innen
Kettő típus van belőle én a ledeset szedtem le. Askari-ra rakja rá.
és ide kell be rakni
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\KZ1.bnk
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\KZ1_I.bnk
felnit ide
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Ascari\KZ1_F_01.bnk -
csoli31 #82266 Ne akarj kötözködni! 
De azt is nézd hogy azt mikor nyitották! Azóta már nincsen külön laptop, és notebook kifejezés. Már csak notebook ként árulják őket. Lépjél fel egy számtek-es oldalra ahol lehet venni, és meglátod!
És ezt nem kioktatásnak szántam, félre ne értsd.
Na de elég az OFF-ból -
de én cipelem a gépet ide oda, nyilván ott van ahol én vagyok.
kösz, De a topikot szó szerint "Milyen Laptopot vegyek?"-nek hívják :) -
csoli31 #82264 Az azt jelenti hogy nem volt elég pénzed a bírságra. Azért csuktak le.
-
Nem jött semmilyen animáció, csak az hogy börtönbe ülök fél percig majd elvette az összes pénzem:S -
csoli31 #82262 Ha játszani akarsz, akkor nem érdemes notebookot venni (már így hívják, nem laptopnak). Érdemesebb asztali gépet venni mert sokkal jobban jársz. Eleve az asztali gép olcsóbb, és könnyebb bővíteni is (a notebookot nem lehet rendesen, és drága az alkatrész hozzá).
AKYYY:Online nincsenek rendőrök, csak bizonyos versenyeken. Ha eléred a 3 jelvényt akkor kapsz egy kis animációt, aminél kapsz egy csekket hogy menyit kell fizetned.
-
Ha nkeimegyek egy kocsinak és megjelenik a serifjelvény, nem kéne majd "körözöttebb" fokozaton rednőröknek üldöznie engem?
Illetve 3--as fokozaton túl van e magasabb, vagy ha ott nekimegyek valaminek egyből elkapnak? -
megyek is át rögtön a milyen laptopot vegyek topikba 

-
én amilo xi2428on játszok, azon faszául megy. -
Jah, a lényeg kimaradt, a SysReq-be pedig majdnem hogy jobban kell futnia (az szerint) mint az én gépemen xD Ezrét is néztem meg rajta.. 
-
B.nömnek egy ASUS F5SL-AP141 van, abba ATI 3470 256Mb van, és azon is akadt sajna!