107666
-
csak annyit hogy nekem jó haverom grab és remélem vesz piát ha nem megoldom^^ és nem 12éves vagyok hanem 17 és ennyi :]
pár kép amióta újra játszok :] :
-
Xbox360 controllerhez tudtok valami jó beállítást amivel könnyen kezelhető a játék? -
MSZATESZ #83501 Emberek komolyan mondom lefordultam a székről röhögésemben!!
Azt gondolom, hogy ennek a topicnak nem arról kéne szólnia, hogy ki tudja jobban kimeríteni a káromkodás fogalmát valamint ki tudja magát a legjobban lekicsinyíteni.
Ugyan már Grab mit gondolsz te ezekről, hogy majd berúgnak veled aztán megbeszélitek????
Figyelj az ilyeneknek nem érdemes piát venni, mert csak te jársz rosszul amikor anyuci feljelent.
Komolyan mondom, mint ha itt mindenki 12 éves kis hülyegyerek lenne aki most tanulta meg, hogy 'bazd meg' 'kurva anyád' 'paraszt' 'felbasz' meg hasonlók! Pedig nem vagytok már 12 évesek, vagy tévedek????
Gondolkodjatok már el azon, hogy miközben itt osztjátok az észt a másiknak az életről, mennyire üt ki, hogy saját magatoknak halvány foggalmatok sincs az életről. Tudjátok szokták mondani "csöndben maradtál volna bölcs maradtál volna" (legalábbis nem néztünk volna sík hülyének)
Remélem most lezártam ezt a vitát és újra a játékról fog szólni ez a topik!!! Ja és ha valakinek gondja van a személyes véeményemmel akkor azt nyugodtan jelezze de kérném, hogy PRIVÁT ÜZENETBEN!! Ne romboljuk tovább a topikot!!!!!!!!!
Köszönöm!
További jó és KULTURÁLT játékot mindenkinek! -
tbundy #83500 a fene, megint elgurult a gyógyszeretek? -
túlságosan is naív voltál lehet. sztem vele nem lehet így civilizáltan beszélni. -
Jaj te nagy iskolás! Mivan? Anyuci elküldött dolgozni nyáron? Ejnye-bejnye! De a legjobb, hogy erre azt mondod, hogy valamiből meg kell élni. 10 dkg parizert nem fogsz te abból a pénzből venni kisember, mert ki van nyalva otthon a segged. Reggelire kakaó, este esti mese a TDU után, mi? Majd ha te is havi 70 rongyot fizetsz a SAJÁT lakásodért, akkor ESETLEG mondhatod azt joggal, hogy valamiből élni kell. Addig meg kussolás van ott a túlvégen, és ne állítsd be magad szentként, mert te 12 hónapból 2-t sem dolgozol, az is alibimunka, diákmeló. Én a saját lábamon élek 16 éves korom óta, úgyhogy te ne pofázz a megélhetésről nekem. Tiszta jó indulatból mondtam, hogy gyere le Fűzfőre beszélgetni, erre jössz itt a megváltó szövegeddel. Aztán fagyit árulsz legalább? Vagy újságot cipelsz? -
Neoncsoves #83497 nálunk se. -
nálatok sem működik a banner? -

zsír
-
hogy hasít a logom -
így már jó :)
-
kár hogy túl nagy xd -
Szabi1991 #83491 41-es számú sisakba ? :DD -
na kabbe:D<3
de állítólag ez való nekem :] -

-
én a nagykőrösin láttam Mv-t :O és meghúzta iszonyat jó hangja van <3 -
Szabi1991 #83487 gurulhatunk akár :)
tegnap pirosnál mellém állt egy mv augusta, mögötte meg egy zx10es jött.. tiszta TDU feeling, erre én meg ülök az opelba.. xD -
carloelsa #83486 Aha BMW este Barbis kocsival XD -
dozo jösz majd 1 fun bmw-t?:D és nem ilyen a stílusom csak szimpla fun-ból csináltam^^
amugy eltört a görgőm nincs valami megoldás hogy a térképen tudjak zoomolni?:D -

-
direkt csináltattam ilyet^^ de ha van kedved kreálj eggyet örömmel várom és használom:D[ most csináltatok 1 hello kitty-set csak azé hogy tetszen a fijúnak<3] -
carloelsa #83482 de legalább feltűnő a logója, csak nem tom hogy a stílusa ilyen e :( de amúgy elfér a logója a körömben...szép színes :) -
jah már én is akartam mondani hogy szar a logód
csináljak neked egyet? 

-
USAMEN POWER #83480 Jahogy most kibújt egy újabb szög a zsákból. Igen szánalmas vagyok mert egyálltalán szóba álltam egy ilyen taplóval, arra ment ki a játék hogy a másikat felbasszuk mi ? De örülhetsz mert elérted, és miattad ellett baszva ez a topik is ! -
csak ennyit: vérpistike
és beleszarok milyen über fasza vagy szar a logom hol érdekel.. -
USAMEN POWER #83478 Jajj de jó neked, csakhogy én inkább dolgozok mert nincs pénz és egyeseknek meg kell élni. De kösz a meghívást ! -
USAMEN POWER #83477 Pixel: Aha és azt áruld már el nekem, hogy miért csak nekem pofázol ezekről ? Senki se ír itt hibátlanul, még te se, és mégis csak nekem pumpálod itt a nyelvtant. Amúgy nem zavar ha szólnak hogy hibáztam, és változtassak, de ha kispéciznek az már bassza az agyam !
Ladics: Ugyanez vonatkozik Ladicsra is ! Vele is ez a helyzet, csak ő még nem annyira sunyi. A baleset topikban is ezért szólt CSak nekem agybaszó stílusban. Az már nem zavarta, hogy más is írta kb. ugyanazt amit én, meg a téma letárgyalt volt még aznap mikor az utólag javított hír megjelent, ő másnap még úgy gondolta hogy megmondja a frankót. -.-
Amúgy elhiszem hogy qrwa nagy szent ember vagy, gondolom templomba is jársz, de az igazadat, ami nincs mostmár ne próbáld sminkelni, meg magadat se mert az már buzis mint a logód csak hogy én is kötözködjek.
Amúgy a baleset topikban valóban én is nekedugrottam mert baszta az agyam a hsz-ed, majd privátban próbáltam rendezni a dolgot hogy ne basszam szét még jobban azt a topikot is miattad, de hát veled annyira mindent meglehet beszélni hogy az összes válaszod ugyanaz és káromkodás volt, végül le is tiltottál csak hogy tied legyen az utsó szó... Szal erről már tök fölösleges tárgyalni, mert egyszerűen egy "na megmondom én a magamét emberke" vagy aki másokkal kötözködik, gondolom haveri társaságban másnak is beszólogatsz az utcán. Az ilyen emberek mint te előbb utóbb beszopják a nagyfa.zt de meg is érdemlik. Erre gondolom megint egy raklap szemét jön válasznak, de felőlem jöhet, lehet vergődni az utsó szó jogán, lehet engem mocskolni mert úgy is ahoz értesz a legjobban én már nem írok vissza mert unalmas már ugyanazt tárgyalni hsz-eken keresztűl, és egyikünk se enged. Legyen igazad az más kérdés hogy csak a levegőbe írkálsz, bizonyítékod semmire sincs, és az igazadat ami nincs, próbálod tűzzel vassal védeni. -
Ha egy pink verda jön arrafele, leintem!
-
Csak szóljatok hogy melyik parton vagytok, mert arra biztos nem megyek.
Meleg van srácok, nem bírjuk a kánikulát? :) -
lehet én is a közelben leszek nem biztos még hogy megyek arra. -
tbundy #83473 legalább megismertünk -
"Itt csak arra megy ki a játék hogy ki tud nagyobbakat beszólni a másiknak" - na, hogy nem nagy a pofám, itt a bizonyíték. Balatonfűzfőn leszek EGÉSZ jövő héten, megismerhetsz. Félre ne érts, ez nem felhívás keringőre, vagy hogy hú de rádhajtogatom a számítógépházat kis köcsög, még véletlenül sem. Gyere le, bepiálunk (ha nem vagy 18 majd veszek neked inni), aztán átbeszéljük a dolgokat mindenféle aggressziótól mentesen. Aztán utána majd talán elgondolkodsz azon, hogy miért is van bajuk az "öregeknek" veled. Na ennyi volt, mentem. -
köszi akkor megyek a kedvenc mocimmal<3 -
na ez egy erős topik rombolás volt bocs srácok nem így akartam:] -
csak a Kawa ZX12R packos. -
ja és annyi még hogy végig röhögtem rajtad hogy mennyire szánalmas vagy hogy így fellehet baszni az agyadat kb ezért is baszogatlak mert 1 láma vérpistike vagy X:D:X:XD:DX:DDX:AS:AADS:S:ASDA XD!+!!
getlife öcsém!nyúlájf XD -
szerintem inkább te vagy az igazi vérpistike:] kezdjé egy újéletet ez nem jött be!nézed már meg magad ilyesztegetni próbálsz és? megilyedtem? nem.
szarláma vagy egy originált vérpistike aki 3hünapja tolja és idejár pofázni és ontani a népet gratulálok akkora tehetség vagy a privátüzeneteiddel eggyüt hogy az már fenomenális.Biztos van mindenkinek 1 negatív élménye felőled biztos ám hogy rólam is vannak ilyen élmények de általánan megbeszélem velük azt jót röhögünk de veled nem lehet mert kezded a rizsát hogy te vagy a nagy ember és én isten vagyok a fórumon engem senki ne bántson meg hibáztasson me megírom neki hogykell helyesen írni a dolgokat uhh de izmos vagyok!!! ennyi vagy:] vérpistike............
én nem csicskulok be senki elött most megmondom:] nem a tanyán lakok hanem a fővárosban és kaptam már az élettől pár pofont amit te elnem tudnál képzelni vérpistike!.
na valaki 1 gurulás? XD
és még annyi hogy az MV Agustin[valahogy így kell írni] carpackos moci? -
te vagy a hülye hogy mindent halálosan komoly sértésnek veszel fel. mint mikor egy nagyon durva helyesírási hibát említettem meg, ami tényleg bántja az ember szemét, akkor is itt hőbölögtél, más meg legyintett volna, és megtanulta volna helyesen leírni, max vigyorog magán, hogy ilyet írt. de hát mind1 te neked tele kellett offolni a fórumot akkro is... :) gondolkozzál el kicsit ezen (is) -
Maxx #83465 Asszem megint kihagyok 1-2 hónapot a fórumból, régen nem ment ez, gondolkozzatok már el egy picit.
1, normális emberi hangnemben id meg lehet beszélni a másikkal
2, ha személyes problémád van valakivel, akkor ott a privát üzenet, erre való
3, akárhogy nézem ez egy játék, ahova/amibe kikapcsolódni járunk, nem azért hogy a fórumon ezt olvassuk, tudom nem kötelező a fórum látogatása, de mivel a közösségi rész ingame egy nagy kalap ****, így fórumokon lehet a közösségi életet élni.
4, legalább egyikőtöknek lehetne annyi esze hogy enged a másiknak és/vagy kulturált formában válaszol, nem fogok egyikőtök oldalára se állni, mert nem ismerem az előzményeket, de a végeredményt épp elég nézni.
5, ezúton kérnék meg mindenkit hogy legyen szíves a fórumon kulturáltan megszólalni, tiszteletben tartani hogy a másik is ember és amikor írsz valamit vedd figyelembe, hogy amit írsz neked hogy esne ha mástól kapnál ilyen hozzászólást.
6, higgyétek el mindenkinek több öröme lesz a játékban/fórumban, ha nem lesznek ilyenek.
Üdvözlettel:
Kisvuk
További jó játékot mindenkinek, sziasztok. -
USAMEN POWER #83464 #83461 <--- "itt van ez a pixel is egy kibaszott nagy provokátor, nem vallja be de akk örül a legjobban ha belhé van"
Hoppá ! Ennyit érsz