107666
-
Szabi1991 #83543 újraraktam a gémet, így se kezdi el telepíteni -.- -
daneszbaby #83542 Nemtom nekem eddig nem akarja fel rakni ezt a patchet =D -
USAMEN POWER #83541 Ezek szerint rendőrautó kinézetben mégtöbb trafic autót rak a játékba.
xD kihagyom ! -
daneszbaby #83540 Ez a kép honnan van? =D -
daneszbaby #83539 Johh =D =D -
Szabi1991 #83538 :O
-
Szabi1991 #83537 azt írják hogy neten is látod a rendőröket, de nem üldöznek.. szóval akkor müxik neten is.. :p -
Szabi1991 #83536 jól kezd.. magyarosítással nem müxik.. kinek van meg az eredeti nyelvi fájl ? :DD -
USAMEN POWER #83535 Nem hivatalos. Csak nehogy az legyen a vége miután fölrakja valaki hogy jaj nem tudok felmenni a szeróra segítsetek. -
Szabi1991 #83534 nem szóltam.. :D -
Szabi1991 #83533 linket vagy kamu :/ -
daneszbaby #83532 Nem hivatalos.
Csak úgy szólok. -
daneszbaby #83531 1.67a bocsi.
Parancsoljatok:http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=12500
Köszi köszi!! =D -
Szabi1991 #83530 ? :O -
daneszbaby #83529 Gyerekek kint van az 1.67b patch 

TDU Centralon le lehet tölteni.
-
gúdbáj :] -
USAMEN POWER #83527 (#83428) Én itt már befejeztem tegnap ! Erre tessék itt van Ladics ingerlő hozzászólása, meg a következő, amiben felháborodik azon hogy mert Norby beleköpni a levesébe. Egyes emberek idegesek lesznek ha kiderül az igazság ---> (#83440) Ma Ladics és Pixel kijelentete hogy az egész arra ment ki hogy agyilag felbasszanak, de még mindig én vagyok a hibás, itt a legtöbben a szemüknél tovább nem látnak, tisztelet a kivételnek. Ladics itt durrogtatja a "namegmondom a magamét" hozzászólásait, és azt mindenki figyelmen kívül hagyja. A baleset topikban is ő kezdte, amikor Ádámmal gurultam akk ős ő produkálta magát, a linkelt kép fölé oda is írtam hogy vérpistike, csupán mert tele volt akk is a faszom vele, de még mindig én vagyok a hibás, és aki kezdte ! Basszátok meg a topikot és a közésségeteket ! -
nem tölti be...:(
copy téged meg elkaplak x]
a másik aki el akar küldeni nem jöhetek be mindenkinek:]
usamen/newlife barbieboy ;] te vagy az álszent. -
Na megint előhozom drága jó édesanyám tanácsát: ha 10-en modják, hogy részeg vagy, menj haza lefeküdni. Szóval USAMEN, most már jópáran mondjuk, hogy te vagy itt a legtöbb rossz okozója, minden lében kanál, vagy nem tudom hogyan mondjam. Hány ember mondja még, hogy észbe kapj? Hahó, ez itt a való világ, nem a sziget... -
Szabi1991 #83524 érdekes.. :DDD
-
Az egészet te kezdted most... -
igaz. :/ ez közösségi game O_O ne degenerálkodjatokmááá!!! >.< -
USAMEN POWER #83521 #83513, & 14 <--- Folyamatosan önti az olajat a tűzre, milyen nyugalmat szeretnél ? -
akkor küld el nekem én meg ladicsnak XD -
USAMEN POWER #83519 Én is tudlak sajnálni, amúgy leszarom hogy sajnálsz vagy nem csak azért hoztam fel az életem egy kis darabját hogy vedd észre süket duma amit olyanról rizsázol akiről szart se tudsz. Egy kommented nincs ami normális, úgyhogy kár azon problémázni hogy ki a degenerált. Ennyit érsz ! És milyen közösségről pofázol ? Ez egy rakás szar ! Hulladék ! Egyik pm-ben írtam is neked hogy sokkal jobb ez a topik amióta te nem jársz ide. Erre gondolom bevágtad a durcát, és azóta jársz vissza ide arcoskodni. Mondom ennyit érsz ! Felfogtad ? Ha valami nem tetszik léphetsz !
És mielött valaki megszólalna hogy miért nem hogy miért nem pm-ben írom ezeket ? Háth tessék !
-
NAH STFU ALL a gémről legyen szó plz. privátba intézzétek. -
Rá sem, és rád sem... Köszönjük! -
Előtte is volt de nem annyi és nem ilyen stílusban. Amióta itt vagy 2-3x annyi vita van valamiért... A többi is az észt ossza, meg én is, de valahogy te az összesben benne vagy. -
mehetsz te is vele amíg így írsz. -
a másik hogy iszonyat jó vagy hogy elmondtad a szaros életedet hallod büszke vagyok rád de nemtudlak sajnálni mert mellete 1 faszfej vagy ennyi az egész takarísd el innét magad nem kíváncsi rá senki! -
Takarodjál már el a közösségből te degenerált, nem vagy ide való mennyé barbiezni vagy más ami való neked retardált barom... -
Aha, szóval te sem tudod, értem. -
USAMEN POWER #83511 Hozzászólásaidból ez esik le.
Fatal: Nem tűnt fel, gondolom elötte is voltak viták... Nekem az tűnt fel amit (#83507) <--- Itt MSZATESZ-nak írtam. Amúgy a többi mit csinál, nem az észt ossza ? -
" de túl nagy az arcod" - érdekes módon te vagy az első az életemben, aki ezt mondja. Gondolkodom is, hogy miért mondod ezt, de nem tudom. Segíts légyszi, köszönöm. -
Mi van itt megint. USAMEN neked nem tűnik fel, hogy, azóta van itt balhé állandóan amióta itt vagy? Inkább ezen kéne elgondolkodnod, nem az észt osztani mindenkinek... -
USAMEN POWER #83508 Tetszik a logód, használd egészséggel.
-
USAMEN POWER #83507 Húha xD Ezen most qrwa jót röhögtem ! :DD
Itthon se voltam, de látom közben még ment a téma a dologról.
Viszont túl sok a kérdés, mellette "vagy bejön vagy nem" állításokat teszel rólam, mintha olyan sokat is tudnál a semmin kívül :D
Vegyél inkább egy nyalókát, és menj ki a Balaton partjára barnulni egyet és fűrkészni a női picsákat egy spiccrum társaságában, és ne itt oszd az észt másokról xD Ha kedvem lesz Balatonra kimenni, akkor a saját haveri körömben teszem, és nem beesve egy idegen társaságba ahol bepiálva a nagy "öregek" // "újak" Test Drive unlimited sg topikjában való viszonyáról fogunk ugatni egymásnak. Szal ne nézz madárnak :D Jaa és ne érts félre én nem problémázok ha idegen társasággal kell jól éreznem magam, ha picit is normálisnak tartanálak ahogy időm van elhiheted (vagy nem) hogy sprintelnék balcsira, de túl nagy az arcod és azokat az embereket meg valahogy nem birom, ha bírnám talán itt se lenne annyi balhé ! Spontán csak jóindulatból ! Na szoszi !
Ladics: Most olvastam xD Milyen pofonokat kaptál te az élettől ? Talán faterod ittasan veri/verte anyádat éveken át, elváltak a szüleid, talán az utsó időben utcárakerülés veszélye fenyeget titeket <--- Ha ezek mind mind előfordultak a szerencsétlen életedben (mindjárt könnyet ejtek miatta) akk kezet rázhatunk !
MSZATESZ: A priváttal se lehet előrébb jutni, egyesek nem tudnak normális válasszal szolgálni, csak káromkodással, "na most jól meg mondom" szövegekkel, meg a másik mocskolásával. De ezt a topikban lezajlott viták visszaolvasásával is észre lehet venni, meg az ETS topikban ahol mindennapos a vita, habár én azt ritkán olvasom de a moderátori topikba álandóan linkelődik hogy balhé van. Írsz egy normális hsz-t, arra meg egy szemétben gazdag hsz-t kapsz válasznak, és értelemszerűen esetek többségében az ember felbassza az agyát emiatt. Ezek után még olaj a tűzre, hogy a provokátor köcsög fényezi magát, kisovódás módon háth nem én hanem te vagy a hibás, és azt hiszi akkor nyer ha minél mocskosabb hsz-el próbálja a másikat leoltani. És hozzácsapódnak persze azok akik lesik hogy mikor van balhé a végén meg az marad alul aki nem is tehet az egészről, csupán a túlerő miatt. Norby a pártomra állt tegnap, fölötte egy picivel ott van Ladics válasza ami kb. ugyanaz mint a többi csak a káromkodás más szavakkal van megejtve. Személyiségét tükrözi... Miért is volt Ladics felháborodva hogy Norby beleszólt az egészbe ? Mert tudja hogy sokminden elleneszól és nincs igaza, erre Norby beleköpött a levesébe hoppá. Fölösleges is erről tárgyalni, mert a két provokátor, pixel és ladics ma meg is írta hogy mire is volt jó ez az egész. Erről ennyit. -
fordítva:D
-
Szabi1991 #83505 de szép az a kék autó, nem úgy mint a ronda lila.. :p -
MSZATESZ #83504 na hát akkor érlek viselkedj ehhez méltón
köszönöm