107666
-
rFactory az ingyenes? xP :D -
Szabi1991 #83622 nemsokára F430 verseny R-factorba, most meg WTCC jurósporton..
off:
„Ez életem legszebb napja! Gyuri, én megkönnyeztem a WTCC-s körömet! De megmondtam, előre, meg-mond-tam! Soha nem volt részem ilyen eufóriában és még holnap három futam ebben a mezőnyben. Az időmérőn elrontottam a gyorskörömet, kisodródtam, sóderágy, az letépte a hátsó idomomat, akkor be a boxba, új gumik, szigetelőszalag by Zengő Motorsport, a csapat csak nézett ez mi? Ilyet még nem láttak. Egy körre maradt időm, nem is kell több. Ja, az már csak statisztika, de most hallottam az egész mezőny leggyorsabb középszektora nekem volt a WTCC-ben. Nem a Müller, nem a BMW-k, nem a gyári járgányok, hanem nekem, Michelisz Norbertnek" -
akkor mennyünk együtt F40 esel te és én a GTO288nammal. -
Szabi1991 #83620 mentem pár gyorsaságit sziget közepén... van úgy 6-7 milkám, de azért köszi :) -
olyanok vagytok mint az ovisok. faszságokon tudtok össze veszni... :/ XDD // nem csak neked szolt XD // -
Answer: ? Audi TT - Pink - 1.1Km verizit? -SZABI- -
Egyszóval nyugodt vagyok hogy pár hónapom alatt többet tettem a topikért, mint mi mióta ide firkálunk, mégis jobb lenne nélküled. -
Szabi1991 #83616 #83590 + #83591 + a többi szalont is +nyitja + több civil verda :p
ja és igen, a legjobb.. f40et lehet tuningolni.. :-) -
Hali!
Akkor ide írom xD
Ez a pecs miért is jó, leírnál róla 1-2 infót így gyorsba ?
-
/áll a bimbim olyan hidegvan. :D / -
nah lesz fent ajútó vagy nem? :D 2 is felrakhatsz. -
feladom nem megy fel..
usamen: stár vagy! -
Szabi1991 #83611 én kb 6x újraraktam a játékot és minden fájlt töröltem, így mods mappám se volt.. :D -
USAMEN POWER #83610 Nem búcsúztam el, rohadt nagy tévedésben vagy. xD Még te írtad az előző vitánál hogy soha többet, ---> (mikor Entex megmondta a frankót, és érdekes hogy ő pár hét alatt észrevette hogy ez egy seggnyaló társaság akik bevédik egymást, nem is jár már ide) erre még mindig itt vagy csak azért mert berágtál az egyik pm-re amit írtam neked (sokkal jobb ez a topik mióta nem jársz ide).
Ennyit rólad, és isten ments hogy olyan cruisera menjek ahol ott vagy te vagy akármelyik segnyaló.
A bannert meg én intéztem, a fileokat meg a képeket amikből összeáll át is tudom küldeni. Egyik ismerősöm meg is csinálná hogy a gombok világítsanak, mert alapból olyan de inkább nem pazarlom rá az időmet.
Egyszóval nyugodt lehetsz hogy pár hónapom alatt többet tettem a topikért, mint te mióta ide fírkálsz. Emellett nem tudom hányszor segítettél másnak a játékkal kapcsolatban, de a megmondóember szerepét jól játszod. Másfelől a normálisabb emberkékkel itt dumálok, és a klubos programokat is itt szervezem meg amikor még csinálok. Szal aki el akarja érni hogy én innen takarodjak, az el is felejtheti. bele lehet törődni akinek nem tetszik, max még több vita lesz. -
tbundy #83609 és ha be vannak másolva, akkor még a mods mappából mindent törölni kell, így felment nekem is... -
Na sikerült! :D
TDU mappájába volt egy mods mappa azt kitöröltem és feltelepült :D -
Úgyse megy
-
Szabi1991 #83606 Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\DataBase ide megy a DB.bnk, DB_US.bnk, AIConfig.xml
Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\AllRes ide a LogoTexturePage.bnk
és utána próbáld +pecselni akkor :DD -
szabi mond má meg hogy kell^^ -
Szabi1991 #83604 verda előtt pár centire repült el egy kuka (az a nagy szelektíves f*s).. -.-" -
azt a szart te intézted?:D gondolom hogy bosszús legyél leis töröltetted ;] -
Szabi1991 #83602 akkor pakold be a többi fájl-t is :D
(de megapack legyen feltéve, különben tuti nem megy) -
itt nem csak a net ment el, hanem még az ajtómon az ablak is betört^^. -
Hát én bemásoltam de nem csinálja a peccs a többit.
Ugyanaz az error jön fel. -
Szabi1991 #83599 doh.. rakom fel a verdát, erre elmegy a net -.-" -
Szabi1991 #83598 manuálisan bemásoltam a DB.bnk-t a helyére, aztán a pecs befejezte a többit.. :D -
Gyuracell #83597 Hogy tudtad felrakni a patchot ?
Én még mindig nemtom hogy kell felrakni .
-
pályán leszek aki akar csatlakozhat (TDU) most! -
de megy a PECCS online?mert akkor leszedem -
Szabi1991 #83594 ha legalább 10.000km-t vezettél mocival, baleset nélkül 
amúgy 1.67c pecs ;)
#83531 -
Az utcai ruhás mocizás mikor-mivel érhető el? -
Szabi1991 #83592 -
Szabi1991 #83591 legjobb kereskedés.. :D
-
Szabi1991 #83590 jössz mocizni ? :-)
-
Bazze Télleg :D -
Nem elbucsusztál és leszaroztad ezt a közösséget és a topicot? akkor tedd má azt... és írt privátba és lehet vele normálisan beszélni omg!:O tom a te világodba nincs olyan hogy normális^^
na mennyé má innét..
bucsúbulira se gyere xD -
USAMEN POWER #83587 Tévedsz ! De inkább a tdu 2 topikba írkálok, mert ott normálisabb a társaság, és nem megy a nyalás mint itt. Egyik a másik seggéből ki se látszik, és ha egy "nagy őregnek" pofázik valaki, akkor csoportosan megy a védekezés (mint a cig...oknál) és a rágalmazás alaptalanul. A qrwa bannert se tom hogy miért intéztem, qrwa fölösleges volt. -
Szabi1991 #83586
-
Vagy csak szombat van?:D -
carloelsa #83584 Magadtól elmész :O WÁOW :D