107666
-
carloelsa #83864
-
Szabi1991 #83863 dehogy.. ő barrikád.. csak most álcázza magát amíg a megatron ismét visszatér.. :D -
carloelsa #83862 Nem látod hogy ez egy játékautó felnagyítva?
-
Fasz ki van!Ne töltsetek má fel ilyen képeket az embernek a szíve szakad meg ezekért a kocsikért!!!! -
Szabi1991 #83860 és én még mindig nem láttam :-/ -
szóval te qrogatod a nőmet, szétütlek wazeg
-
Pestre keveredve. Beugrottam egy boltba, találkoztam ismerős szerelmemmel :P Mindenki tudja, hogy értem. nesztek íme a kocsi. Amm.. lejárt a zöldkártyája 14 napja ^^ SRY a nagy képekért :S
-
Ide! -
Szabi1991 #83856 http://imgserv.info/ -
akkor 20:00? xD -
Szabi1991 #83854 megy a Top Gear, elkezdtem nézni, azt ott maradtam.. de most audi TT-t tesztelnek, szal itt vagyok xD -
Képeket hova töltitek fel? Eddig a KépX-et használtam de az megszűnt. -
carloelsa #83852 hát akkor a kresz krúz lefújva senki sem jött :( -
Logitech formula force feebbacket vettem 7,5-ért ami új volt de a srácnak hibásan működött, 1X vagy 2X kapcsolta be. Azt hitte hogy elpasszolta a rossz kormányt jó áron.Volt egy kis hibája.....5 perc alatt kipucoltam és jó lett.
Azóta elállítódott a potméterem is amit végül én csináltam meg! :)
Újra hibátlan. :))) -
carloelsa #83850 a Sziget közepén van a Ford island! Nem jöttök már? XD -
Szabi1991 #83849 japók jól tudják :/ -
És erre a cserére hogyan jöttél rá? Lehet hogy nekünk is ez volt a baj. -
Akylleus #83847 hol is van ez a ford island? -
Szabi1991 #83846 logitech force ex alá ne add sztem, bár ez 15.. :) -
Sziasztok! Milyen kormányt érdemes olcsóért direkt erre a játékra vásárolni? 10k max -
Szabi1991 #83844 akkor nem csak én fagytam ki o.0 -
carloelsa #83843 ááá kifagyott a game Alien és Szabi :( vissza már nem csatlakozott :( pá! -
carloelsa #83842 :) én meg nem is látlak a mapon :( -
wandrew26 #83841 Tegnap estefelé, találkoztam akylleus-al, és arról beszélgettünk h milyen rég volt egy igazi jóféle krúz a szigeten. Egy régi közös krúz emléke kezdett körvonalazódni, amikor egy magnum ferrarival mentünk. Így úgy döntöttünk, nosztalgiázunk kicsit. Nem kellett sokat várni, és csatlakozott hozzánk Maci HUN, majd a kis gurulásból egy egész nagy krúz nőtte ki magát, együtt gurult még velünk Stockbauer, pixxel, Balancee, KisVuk, egy külföldi Icevalaki. Nagyon jó hangulatú volt, se nem kersz krúz se nem észnélküli száguldás, mindegy volt h HC-val volt vki vagy a nélkül. Nem volt előre tervezett útvonal, arra mentünk amerre jól esett. Megjártuk a keleti északi és nyugati partot, északon mentünk egy gyors etapot a hosszú egyenesben, volt amikor 300 főlé ment a kis magnum ferka, majd ellátogattunk a hegyekbe is kicsit driftelgetni, ezek közt meg bolyongtunk a szigeten. közel 140 kilométert sikerült belerakni az újonnan vásárolt autóba :) Nagyon jó hangulatban telt az egész, és jó volt a társaság is, köszönöm mindenkinek :) Remélem folytatjuk majd vmikor, esetleg másik autóval. Itt van pár kép amikor még csak 3-an voltunk, akylleus fotózott serényen továbbra is, talán ő még felrak pár képet.
-
Szabi1991 #83840 -.-" -
Nem HRC-s :D
NorbiF40(HUN) -
Szabi1991 #83838 remélem legalább HRC-s nicked van xD -
Szabi1991 #83837 oks, akkor jösz te is kreszkrúzra..
-
carloelsa #83836 xD jó :) Akkor majd 18:45-től fenn leszek Megane TS-en -
Megvana HC mód
-
Szabi1991 #83834 én és a dukáttim jönnénk (#83801), megános ts-en leszek (ha nem lesz addig más TDU-hoz.. :D) -
carloelsa #83833 :) az jó :)
SZERVEZEK EGY KRESZ KRÚZT :P
Ford Island 19:05! 10 perc gyülekezés aztán go!
Kresz Krúzt szervezek, amire bármivel jöhetsz (motorral is)! A normális emberek jöjjenek csak, én nem kérek a hülyékből meg a lámákból...
HC KÖTELEZŐ MINDENKI SZÁMÁRA!Akinek nincs az ne jöjjön...nem kérek olyan privát üzeneteket, hogy elveszett a mentésem így még csak 38 %-on vagyok és nincs HC-m...hadd menjek...Nem! a privi üzenetet aki leírta nekem még múltkor, az szerintem az idő alatt megnyerhetett volna egy versenyt és ...
A sávban maradni kötelező, Követési távolság legyen a koccanások miatt, majd a sebességet megvitatjuk ,hogy mennyi legyen, mert aki gyengébb kocsival jön az tudjon jönni... mögöttem NAGYON kúltúráltan lehet előzni! Mégegyszer HC kötelező! szabályok:a Kresz BetarTása!és legyél happy, meg kedves :) A civileket ne szívassuk, ne menjünk neki, ne faroljunk rá és ne rántsuk be elé a kormányt!!! ha valaki mögöttem pirosat kap, az álljon meg, mert be fog érni úgyis és így hivatalosabb a Kresz, a Stop táblánál mindenki álljon meg, ne az legyen hogy megállok aztán jöttök azonnal utánam mint a lámpáknál xD
Nekem megvan a Megapack és az 1.67-es patch, ha lehet szerezzétek be... ezt mind ingyen meglehet...csak a MGP-s kocsikkal nem mehetsz ha letöltötted csak... -
Engem csak is az érdekel a módból, hogy ruhát dobjak a motorosra a többi nem. Szerinted kivitelezhető? -
BalanceArt #83831 Pedig Balancee él és virul, és majdnem minden nap rója a sziget útjait. Csak régen valahogy több volt a krúz, ahol összefutottunk. -
Szabi1991 #83830 hogy mi ? :) -
Szerinted hogy lehetne meg csinálni hogy csak is a mociknál a ruházatot lehessen választani mert engem nagyon zavar a többi. -
carloelsa #83828
Ezt már ezerszer leírtuk néhány héttel ezelőtt a kiadásnál :)
-
carloelsa #83827 Télleg tudsz valamit Balancee-ről? Nem nagyon látom mostanában 
-
Spike31 #83826 Szeretném jelezni, hogy megoldódott a probléma. Cdprojektnek kellett írni mailt, és elküldeni a cd-kulcsot és utána (fél órán belül) kaptam egy új kódot,amivel tökéletesen működik a játék. Remélem (bár ne legyen), ha másnak is hasonló gondja lesz mint nekem, akkor ő olvassa ezt és ő is sikerrel fog járni.
Köszönöm azok segítségét,akik próbáltak segíteni ;) -
BalanceArt #83825 Köszi!