107666
-
ast00 #84271 nem eredeti, patch fent van -
eredeti? meg vetted? patch 1.66A Patch fent van? -
ast00 #84269 Valki felvilágositana a megapackról? Megvan, de ahányszor csak felrakom, nincs új verda.Miért? -
BalanceArt #84268 Azt elfelejtettem, hogy most kiszállok a gép elől, és csak valamikor fél 9 után érek haza, addig nem tudok válaszolni semmire, ha valakiben kérdések merülnének fel. -
BalanceArt #84267 Háztól-házig krúz
Rendhagyó szigetkörre invitálok mindenkit, aki kedvet érez magában arra, hogy ezt a már ezerszer megjárt útvonalat egy kicsit máshogyan vezesse végig velem.
A lényeg: a sziget szerte megtalálható házak jelentik a kiindulópontokat és a következő célt. Vagyis elindulunk az egyik háztól és a következő kijelölt házig megyünk. Ott, ha miénk a ház bemegyünk és KOCSIT CSERÉLÜNK. Csak a házban parkoló autókból válassz, tehát ne kezdd el tallózni a listádat! Ha az adott házat nem vetted meg, vagy ott nem tartasz autót, azzal jössz tovább, amivel odáig mentél. Maximum 2 percet időzünk, majd kijelölöm a következő célt és megyünk tovább. Időnként megállunk egy fénykép erejéig. Mivel a házak nem feltétlenül a parton vannak, ezért néha beljebb is kalandozunk, de végül teljesen megkerüljük a szigetet. Így az útvonal és a kocsik is változatosabbak lesznek. Tehát, a cél egy teljes szigetkör, kategória-megkötés pedig nincs. Szintén nem látom most értelmét megszabni a módot, tehát NORMÁL vagy HC mindegy. Gyere úgy, ahogy szereted.
Van azért némi bökkenő: a házakból ki-be lépéskor, és az útvonaltervezéskor elhagyjuk a layert, vagyis nem biztos, hogy vissza tudunk jönni a csapatba. Ez is ad némi változatosságot, főleg ha 8-nál többen vagyunk, mivel így mások is lehetőséget kapnak, hogy a következő szakaszon a csapattal tartsanak. Vagyis a csapat összetétele is folyamatosan változik. Lehet, hogy valaki végig bent tud maradni, és lehet, hogy lesz olyan, akinek ez csak egy adott szakaszon sikerül. Érdemes a térképen követni a menetet és megpróbálkozni ránk ugrani. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz zökkenőmentes, és sok türelmet követel mindenkitől, de talán megéri! Remélem, hogy nem fog sok bosszúságot okozni senkinek.
Két oka van, hogy miért ötlöttem ki ezt az egészet: egyrészt már untam végigdöngetni ugyanazt az útvonalat, másrészt, az embernek mindig van egy kedvenc kocsija, amit agyonhajt és nehezen teszi le. Nekem is van ilyen, de gondoltam, kéne most már hajtani mást is, mert van olyan autóm, amit hónapok óta nem vezettem.
Szóval, ha van kedved belevágni, és nem kapsz idegrohamot, ha pl. nem tudsz egyből csatlakozni, akkor gyere ma este kilencre a térképen jelzett helyre.
Kicsit hosszú lett, bocs. háztól-házig -
Szabi1991 #84266 grat
-
USAMEN POWER #84265 Tudom hogy nem új mod, ne magyarázz ! Nekem új xD
Amúgy Norbyval most nekiestünk a default carnak, és belteret csinálunk neki. Remélem hogy összejön, mert nem néz ki rosszul az az autó... -
Szabi1991 #84264 nagyon új mód, kb 3 éve volt fent utoljára a játékomban.. xD -
USAMEN POWER #84263 Telt layerben, külföldiekkel már a második szigetkőrt tolom, és rohadt nagy ez a mod. Teljesen új hangulatot adott a gamenek, új és szebb időjárási jellegzetességek, stb...
-
hogy csináltad nagyon jó lenne ha nekem is ilyen lenne :/ mert 3-9fps el tolom XD kicsi fps plusz jó lenne :D -
USAMEN POWER #84261
Alap ! És qrwa nagy :D -
Nah beraktad a nappal-éjszaka modot? És mi ez a világ vége? XD -
Nekem az enterre volt alapból állítva a fényszóró,de csak addig világít amíg nyomva tartom,nincs valami megoldás hogy úgymaradjon? -
USAMEN POWER #84258 Hawaii-t pusztulás fenyegeti:
Night:
-
USAMEN POWER #84257
-
van most server nektek? nekem nem lát... -
wandrew26 #84255 LOL, az nagy lehetett XD én jártam úgy, hogy trade-en árultam sok kocsit, megvették az összeset,(mert lett 4 helyett 21 millióm) majd a garázsba benézve még mindig ott voltak
aztán megint eladtam őket 
-
És az hogy lehet megcsinálni? -
Szabi1991 #84253 én meg múltkor vettem egyet, kifagyott a játék amikor mentette és teletett a garázsom velük xD -
Maxx #84252 Én trade-en vettem, általában szokott fent lenni, lehet várni kell 1-2 napot ha épp nincs, én megvettem mind2 verziót belőle :) -
USAMEN POWER #84251 Stockbauer és én, TDU 2 hangulatban szívjuk a Holdfényt egy Oahu-i tengerparton:
Norby, és Stockbauer társaságában:
-
Szabi1991 #84250 alapból le van tiltva a képfeltoltes sg-n ;-) -
igaz hogy nem raktározza el neked. az gond igaz :D egyszer használatos. -
Képfeltöltés.hu-ról ha sikerül belinkelned ide valamit akkor szólj légyszi, köszi.
-
ha már csalsz csináld meg a questeket meg a missziókat :) ( amúgy nem valami hü de aútóóó ez..) ne akard :D -
Valaki nem adna el egy Volkswagen W12 Coupe-t?
Az ár nem számít :D Köszi!
-
ricsa008 #84245 ok és itt melyik?
TestDriveUnlimitedv1.66ANoDVDFixedexeAll egy ilyent szedtem le de mikor fel akarok lépni onlinera akkor azt írja hogy kell hozzá valami fájl amit le kell töltenem és van igen nem válasz de félek hogy elcseszem vele -
Szabi1991 #84244 itt -
Sajnos én épp most indulok így ha a többi fórumozó segítene neked azt megköszönném.
Bár biztosan segítenek.
Este Pesten na bb -
ricsa008 #84242 és ezeket merre találom? -
Vannak neten olyan filek amiket ha Bebutholsz akkor a játék DVD nélkül fut -
Szabi1991 #84240 mármint a valóságba láttad ezeket ? :-)
mert akkor ide is mehetnek a képek.. :D -
BalanceArt #84239 Köszi, köszi. -
kepfeltoltes.hu :) 
-
Én ezt használom és szerintem nagon jó:iaro képfeltöltő -
BalanceArt #84236 A mai napon a következő járgányokkal találtam szembe magam úton munkába, illetve onnan haza: 2 Mustang (egyik kabrió), Maserati 3500 GT, Nissan Skyline GTR, Jaguar XK coupe, Porsche 911 Turbo és Ferrari F430 Scuderia Spider.
Valami egyszerűen használható képfeltöltőt tudnátok ajánlani? -
ricsa008 #84235 megkérdezem még1x hátha
No-Dvd crack van működő? -
BalanceArt #84234 Ha a Gold verziót vettétek meg, akkor nézzétek meg a GYIK-ban a teendőket. (Fent) Ha nem ez a gond, akkor írjátok le konkrétan, és valamelyikünk majd segít. -
hűtött kesztyűtartó?
-
Sziasztok.
Barátommal megvettük a játékot eredetiben. Kérlek, legyetek szívesek leírni, hogyan tudunk felmenni mi is online játszani. Bocsi, ha sokadszor kérdezik ezt itt, de légyszíves segítsetek nekünk.
Köszi előre is, mindenkinek jó kocsikázást.