107666
-
BalanceArt #84606 Erről jut eszembe, ha már újra rendben lesz a szerver, akkor megint meghirdetem a múltkor elmaradt DB4-250GTO krúzt, ugyanúgy, MÓD megkötés nélkül.
Akit érdekel, szerezze be a neki megfelelő autót a kettő közül.
-
Én a HC-t egyszerűen nem tudom megszokni, a hosszú fékutat és a repkedést, ezért hanyagoltam. Non HC / DA off és csak gurulok :) Aki megy hagy menjen, bár utálom, ha jönnek és direkt kilöknek. Nem mindig megyek padlón, van amikor 130-200 között. :) -
BalanceArt #84604 Hogy ki miért utálja a HC-t vagy normál módot, egyéni probléma. Annyi szórakoztató kifogást lehet hallani, hogy melyik miért nem jó.
Én a HC DA OFF-ot szeretem, és ma már csak ez jelenti SZÁMOMRA a totális élvezetet. A normál mód egyszerűen semmi kihívást nem nyújt NEKEM. És az én véleményem is csak egynek számít. Nem vagyunk egyformák, mindenki másban leli örömét.
Egyébként én is hosszú ideje vezetek, és imádok vezetni, de ez más. Ez egy játék, ahol olyasmit keres az ember, amit a való életben nem kap meg (mert hát valljuk be, a krúzokon időnként mindenkiből elemi ösztönök törnek elő). Tehát szerintem teljesen felesleges a valósághoz hasonlítani. Soha nem vezetnék úgy a valóságban, ahogy a játékban. A HC nem adja vissza a valóságot, de igenis van benne élvezet.
A másik meg, hogy van, aki kérkedik a HC-vel, és vannak bizonyos non-HC-sek, akik valamiféle kihívásnak (meg időnként ellenségnek) tekintik a HC-t. Mindkettő rendkívül idegesítő.
USAMEN, persze, hogy otthagyod legtöbbünket normál módban, hiszen az egy könnyített mód. Ráadásul, ha billentyűzetről tolod, akkor folyamatosan tövig nyomja neked a gázt, és nem is tudod rendesen szabályozni a sebességed, vagyis állandóan kénytelen vagy gyorsan menni (hacsak nem akarod azt hallgatni, ahogy a kézi váltós módban, hármasban folyamatosan lehörög, ha állandó sebességet akarsz tartani).
Én sokszor csak úgy gurulgatok a szó igazi értelmében, és nem veszem fel a hátulról direkt belém jövő normál módban vezetők kihívásait. Én nem akarok bizonyítani senkinek semmit. Elég, hogy én élvezem és kész.
Ha krúzt szervezek, akkor sem kizárólag HC-re hirdetem meg, pedig én azt preferálom.
-
Jólvan néha nem jól veszem a lapot,sry :D
Gurultunk tudom, de mostanában nem mutat nekem senkit a térkép így csak haverral szoktam mászkálni. :D
#84595: Én se, lakott területen még 90nel sem. Szerintem, ha lenne pénzem sem vennék egy lambot, mert teljesen felesleges. -
USAMEN POWER #84602 Habár azon is múlik a dolog hogy mennyivel mész, nameg drift közben hogy nyomod a gázt. -
Elkezdeni nehezebb, de megfogni ezerszer könnyebb, HC-ben meg pont fordítva. Megy a segge könnyen, csak aztán tudd megfogni.
-
jah nem arról szól a hc. :) -
USAMEN POWER #84599 Amúgy non hc ban meg nehezebb driftelni... Kicsit erőlködni kell hozzá, de még belefér. -
USAMEN POWER #84598 Persze mert a hc-nehezebb, de a hc még nem jelenti azt hogy qrwa pro vagy. Amúgy az egyenrangúságot meg arra értettem, hogy kb. nem kell lenézni a másikat, mert lehet hogy jobb nálad, csak épp nem hc-zik... -
nem hinném hogy a HC-s és a nonHC-s egyenrangúként indulhatna. -
USAMEN POWER #84596
-
nem hát, de ha lenne egy lambóm sem mennék 300al :D legalább is közúton biztos nem. -
USAMEN POWER #84594 Az meg a másik fele hogy semmivel se vagyok jobb vagy rosszabb azoknál, akik hc-znak. Egyenrangú mindenki, persze elismerem, vannak akik mesterként tolják hc-ban, pl. aki találkozik "NikkyInDaHouse" nevű játékossal mehetne egy picit vele, mert Istenként tolja hc-ban ! -
mi meg akkor röhögünk ha hc-val verünk bucira nagy nonhc-s bandát :) volt már rá nem egyszer példa -
FATAL:
Kicsit hamar kiakadtál, nem értelek. Mutogatós smiley nevet mint állat, sajnálom, ha nem fogtad fel, vagy nem láttad, nem sértésnek szántam. Biztos rossz napod van, ne haragudj kérlek, abszolút nem sértésnek szántam. Szóval bocsánat itt mindenki előtt. Okés?
És már gurultunk együtt, halkan jegyezném meg.
USAMEN:
"de vannak akik nem erőlködni szeretnének egy játékban, hanem élvezni azt" - én a HC-t élvezem, és a driftet.
-
Sőt még egy G25nek sincs semmi köze egy normális kormányhoz meg pedálhoz. -
Épp ezért felesleges, mert egy TDUnak semmi köze egy lambohoz. -
és hol fogsz te a valóságban egy lambóval 300al beesni egy kanyarba? vagy egyáltalán driftelni egy autóval? persze van rá lehetőség, ha van egy kis felesleges pénzed, meg bátorságod és tapasztalatod hozzá, de nem sok köze van a vezetésnek a játékhoz. ehhez biztos nem. -
USAMEN POWER #84588 Sok embert látok a szigeten akik hc-ban tolják, de látszik rajtuk hogy alig megy nekik, és csak erőlködnek csak azért mert mutatni akarnak valamit. Én meg röhögve megyek el mellettük non hc-ban, mert nekem az a jó, produkálni és qrwa nagy drifteket lenyomni tudok hc-nélkül is... -
USAMEN POWER #84587 Bocs, de egy szimulátor azért szimulátor mert a valoságot "probálják" szimulálni vele. Szóval aki a valóságban már qrwa sokat vezetett, az tud értelmes következtetést levonni az egészről. Egyszóval számít abban az esetben ha a jogsid nem csak dísznek van, hanem vezetsz is. -
Nem mintha számítana egy krúznál hogy ki megy HCban és ki nem. Bár van aki arra veri, hogy ő vagány és HCban játszik... -
nem mintha az számítana a játékban hogy hány éve van jogsija valakinek :D -
én spec a HC krúzokat sokkal jobban élvezem. nem is tudom mikor próbáltam utoljára nonHC-t. -
Nekem is van jogsim 4 éve, de leszarom a HC-t. :D -
USAMEN POWER #84582 Én végigtudnák tolni veletek egy ütemesebb hc-s cruiset, de vannak akik nem erőlködni szeretnének egy játékban, hanem élvezni azt... Ha valaki nagyon realista akar lenni, vesz egy autót, és azzal produkálja magát szvsz... Ott van Stockbauer, már több mint 20 éve van jogsija, mégis elítéli a HC-t és utálja, vajon miért ? -
Először is ne mutogass én se tettem. Másodszor meg most miért kell kötözködni? Ki nem szarja le hogy ki megy HCban és ki nem? Szoktál velem gurulni egyáltalán? Nem. Akkor meg mi a faszt kell belekötni mindenbe?
HC ON közelebb van hozzá, de még így sincs semmi köze egy rFactorhoz. Az hogy két kilométereket repülsz az marha értelmes. -
na megint a régi nóta. :D HC vagy nem HC szimuátor vagy nem. kb egy hibrid, nem arcade, és nem szimulátor. kettő között valahol (elcseszve kicsit szvsz.) -
Azért kérdezd meg a többi szimulátorost is, akik mondjuk rFactoroznak, vagy LFS-eznek és mellette TDU-t nyomják. Meg fogsz lepődni, HC ON, mert így közelebb van egy szimlátorhoz (persze ettől még nem az).
-
HCvel sincs sok köze egy szimulátorhoz :D -
Nah, probléma megoldva: Camera: AUDI A6, IK: Maserati Gransport, ittvan néhány saját kép, a képek minősége, hála a Frapsnak, nem a legjobb :D
-
HC nélkül nem is!
-
Álcázd villogónak :D -
USAMEN POWER #84574 Csinálj oda egy kis üvegbúrát, és probléma megoldva :P -
Vérbeli szimulátoros nem TDUzik :) -
lol nem is figyeltem:D akk másik ID kell:D -
USAMEN POWER #84571 Megelőztél, de feltolom a képet ha már megcsináltam... xD
-
különben is ne tolassá' he!
-
csoli31 #84569 Mekkora magas a karaktered, hogy kilóg a feje a kocsiból?!
-
tbundy #84568 pff, külső nézet
-
Ezt honnan látod? Vérbeli szimulátoros mindig belső nézetből tolja.