107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • [HUN]FaTaL
    Nincs aktiválás, annyiszor pakolod újra a wint amennyiszer akarod.
  • Fela
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy egy serialt hányszor lehet aktiválni ? Az a helyzet hogy ma kaptam meg a gamet de kb 2 hét múlva új gép és nem akarom feleslegesen aktiválni ha van x számú próbálkozás.

Köszi a segítséget.
  • wandrew26
    Nekem még mindig KO
  • [HUN]FaTaL
    Éjjel egyik nap se volt gond, minden nap gurultam.
  • Maxx
    faxa:) végre, atarim fórumát nézem folyamatosan de semmi apply hogy mi a rákért volt ez
  • USAMEN POWER
    Olyan este 11 óta normális. Stockbauerel gurultam éjjel és semmi gond nem volt, másokat is beadott, stb...
  • Danus16
    francba :D
  • JohnnyNapalm
    jaja, én már próbáltam
    de aztán inkább megvettem hiszen 2000ft-ot simán megér és még a lelkiismeretem is nyugodt:D
  • USAMEN POWER
    Én már próbálkoztam vele... Amúgy leellenőrzik, visszaírnak hogy nem jó, majd képet kérnek az eredeti kódról... Utána nem kell visszaírni. szvsz

Amúgy előfordulhat hogy a Maileden keresztül megtalálnak, majd elviszik a géped, ráadásul meg is korbácsolnak, nekem mázlim volt, neked lehet hogy nem lesz szóval ne próbálkozz az életed kedvéért.
  • Szabi1991
    megkérik hogy fényképezd le a dvd tokot belülről, hogy látszódjon a kód ;-)
  • Maxx
    akkor végre megy a szerver?:D Wiheee
  • jaddz8
    Vuk, nem szeretném ha faszra húznál, de a helyes kód után első próbálkozásra működik, ki sem dobott, stb..
  • CopyKing92
    - majd elővesznek sztem. :D
  • CopyKing92
    én bankkártyával hekkeltem 5 éve 4000 ezer dollárnyi meg foghatatlan játék kiegészítőket satöbbit. amúgy meg akár hibásan is be írhattad a cd kulcsot hivatkozhatsz arra.
  • Danus16
    ha beküldök egy fake megapack kódot a cd galaxisnak, nem küldenek helyette egy működőt? :D vagy leellenőrzik, hogy valóban volt-e ilyen kulcs?
    valaki nem próbálta már? :D
    nem merek belevágni, nehogy rámkügyék a szoftverrendőrséget XD
  • Maxx
    Ha most azt mondod felengedett a szerverre f*ra huzunk :D, 1 hete itt állunk sorba :D
  • jaddz8
    Meg is kaptam a helyes MegaPack kódot, működik online, nagyon köszönöm a segítséget.
  • CopyKing92
    ez valami csak annak akinek kell :L F.A.Q. :D
  • Roger6
    #84780 - és nekem sem...
  • jaddz8
    De, működik. Nekem...
  • Roger6
    Nem is működik a link...
  • jaddz8
    csoli31 köszönöm szépen, elküldtem nekik a panaszlevelet.
    Nem is vettem észre, hogy ott van GYIK link. :)
  • norman001
    nekem is le kéne így festeni meg kérnélek rá de messzi laksz sajna
  • csoli31
    Akkor olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket (amit fent megtalálsz)!
    pixxel:Nem azt kérdeztem hogy mivel?!
  • jaddz8
    Nem torrenteztem le semmit, CD Galaxisnál 1880 pénzért TDU+MegaPack árulják. Először felraktam a TDU-t aztán 1.66patch és utána MegaPack.
  • CopyKing92
    nah szép a FAQ se müködik :D
  • CopyKing92
    MegaPackot le torrentezted? kértél új CD kulcsot(ha egybe vetted az alapot és a megát) supportban(Emél)? -> (F.A.Q / G.Y.I.K)
  • adamfesto
    Nem biztos hogy igazam van, de szerintem a szerver az a GameSpy-é.
    Az Atari csak kiadó.
    F.E.A.R.-el ugyanez van, az is GameSpy...
  • jaddz8
    Jó reggelt! Tegnap, bár nem számoltam, de hozzávetőlegesen vagy 70x próbáltam belogolni a TDU szerverre, természetesen eredménytelenül, reggel 9:00-től nagyjából 23:50-ig. Mivel tegnap reggel jött meg a game arra is gondoltam (kínomban már mindenféle fórumokat nyálazgattam), hogy azon kívül, hogy a TDU szerver se megy, nálam is lehet valami bibi, mert páran írtátok, hogy van amikor beenged, csak nincs térkép, vagy nem mutat játékosokat, vagy ilyesmi, de engem egyszer sem engedett be, kizárólag azt a képernyőt kaptam, hogy "Failed to connection to the TEST DRIVE servers, please check your connection and try again later" egyszer nem engedett beljebb. Na szóval ezeken a fórumokon mindenféle port forwarding dolgokról beszélnek, hogy meg kell nyitni vagy 3000 publikus portot TCP-n is UDP-n is, amit azért nem tartok feltétlenül egészségesnek. Ha valakinek volna valami tippje, esetleg volt ugyanilyen problémája, amit sikerült megoldania (az imádkozáson kívül) valahogy, hálás lennék.

TDU + 1.66A + MegaPack + GameSpy accountos profil - valami hiányzik esetleg? :/

p.s.: Elnézést kérek a Wall of Text-ért
  • pxxl
    Photoshoppal
  • SeanJRRussel
    Most felengedett elsőre a szerver
  • CopyKing92
    nah bazmeg. kíniul vagy miorákon kell tanulnom :Ð
  • USAMEN POWER
    Reméljük hogy megjelenik más nyelven is :P
  • drot
    Tényleg jó lesz.. annak aki tud kínaiul.
  • USAMEN POWER
    Need for Speed Shift
    Need for Speed Nitro
    Need for Speed World Online

És még lesz egy negyedik is amiről nem tudok.
  • Tattix
    Én meg velencei vok és az is jó hely!!!
  • Maxx
    Szerver hijján tdu 2 után kotorásztam, hátha van vmi friss hirecske, de mást találtam, érdekes lesz ez is: Need for Speed : World Online
  • Tutti Maci 01
    igy 1 kicsit uncsi a játék 5-10 perc után egyedül is

• Maxx
    Ki tudja 1mp alat többször megnymni az egérgombot a mehet feliraton bverseny van?:D 2Két 64 es hsz :D