107666
-
minkaptad a kódot? a tokkban nyomtatva volt 1 odaragasztott papírra? -
Online sehogy sem tudom így kipróbálni? -
Hogyan tudom megnézni, hogy a megapackos változatot kaptam?
-
Hetek óta nem lehet felmenni szeróra mert szaró!
Olvass vissza, 8200-tól csak ezért kurvaanyázunk. -
A megapackos sem magyar, de külön telepítendő a megapack. Lehet hogy nem jó a kulcs és átvertek. -
u.i.:
Szerintem nem a megapackos verzió, mivel nem magyar.
-
Hi!
Sikerült vaterán beszereznem a TDU-t.
Feltelepítettem és patchelve, vagy patch nélkül sem enged online játszani: nem tud csatlakozni a TDU szerverhez.
Mi lehet a gond?
-
optionsban valahol nézdmeg. nézd végig és ahol be lehet állítani ott van :Ð -
Help! Utcai versenyen hogy kell tétet terni mert mindig a nyer összeg 0$ -
nemtom de egészen teljesen tökig vagyok a szerverekkel.
nemazér vettem meg ezt a kurva gémet hogy utána folyton szarakodjanak a szerverek. hát basszák meg de nagyon. unalmas már hogy nem enged be. -
ROLL30AbandonHo #85316 Nah jó:D
Szerintem ezt itt hagyjuk abba:D
Nah szal uj téma!
Ma lessz valami este Krúz vagy akármii?:) -
Nem védem, csak általánosságokban gondolkozom: túl komolyan vesztek minden hozzászólást. Nem teljesen komoly ami itt leíródik. -
Senki nem mondta hogy nem hibás, és akkor egyből baseball ütővel kell agyonverni?:D Ez meg téged minősít.. -
wandrew26 #85313 2 dolog, mielőtt megint kitör a háború 
1. ha figyelmetlen, akkor is ő a hibás,és nem ilyen mértékben kapja oldalba a kocsit...
2. most én is itt verhetném a nyálam, hogy legyökereztél, mikor én feléd semmi rossz szót nem szóltam, de NEM teszem, hagylak úgy ahogy vagy
(mellesleg ez téged minősített
)
-
USAMEN POWER #85312 "Részemről a téma lezárva" <--- Aki még meg akarja utólag mondani a magáét, ehhez tartsa mostmár magát ! Köszi köszi
-
Akkor most már el is mehetsz innen. Szia :) -
USAMEN POWER #85310 Jaddz, Derek, & Stockbauer thx !
-
Nincs mit, jó volt 
-
Kösz a krúzt Zabi :] -
Szint úgy köszi skacok.
-
-
-
Tutti Maci 01 #85304 alvás elötti gurulás
kezdetek
újraszerveződés
vége felé
köszi
-
Elég gyökér lehetsz. Tudod bárkivel előfordulhat, hogy figyelmetlen. Remélem egyszer te leszel az és téged pakol helyre valaki baseballütővel... -
wandrew26 #85302 

-
wandrew26 #85301 Hát bizonyítsd be h megütöttelek
Hisz csak beverted a fejed, kezed,lábad az ütközés közben....
-
BalanceArt #85300 Jaddz, OFF-ba kerültem, azért nem tudok visszamenni. Talán egy kicsit később sikerül. -
USAMEN POWER #85299 Ja meg ha stockal gurulok, állt. ottvan NikkyInDaHouse, Blueace, Rizzone16, na ők a nem egyszerű emberek, sőt még Hc-ban is tudnak menni oszlopnyalogatás, meg 200m repülés nélkül...
Úgyhogy no problem nekem is megvan a saját társaságom a játékban, nem csak sg-sekből áll a világ...
Részemről a téma lezárva, persze további kommentekre válaszolok, de nem lenne rossz ha privátba jönnének ! -
USAMEN POWER #85298
Amikor még kezdtem magyarokkal gurultam nagy részt, magyar cruiseokra jártam, csak időközben kiísmertem az itt lévő társaságot, majd rendesen megfeleződött az sg-sek száma, kevés van már akit nem nézek seggnyaló taplónak, és inkább külföldiek társaságát keresem mint magyarokét. Annál jobb cruise úgysincs mikor északról meglendülünk, és járjuk a szigetet...
Jaa és stockival ketten ? xD Való igaz hogy van mikor ketten esszük a kilómétereket, de legtöbbször 8-as layerben külföldiekkel, vagy valamelyik még normális sg-s ránk teleportál, majd még jönnek többen végül egy jó összeverődött cruise lesz belőle, és mit hoz isten, tényleg jobb mint akármilyen más gurulás... A nyalást meg természetesen nem arra értettem mikor vki megköszöni másiknak a részvételt, egyszerűen a topik színvonalára gondoltam. De azért jó most is kb. 10/1 ellen, de még jöhettek 100-an is akár, akkor is tudok ellenvéleménnyel szolgálni mindenkinek, de ha valakinek igaza van azt természetesen elismerem. -
USAMEN POWER #85297 Oksa nagyon fasza, offlineba vok !!!
-
USAMEN POWER #85296 Basszameg ne itt oszd az észt, kráternél gyülekező van... De nyugodj meg elolvasom, és majd kommentezem is ! -
"Aha olvasgattam mi volt régen, annyi a változatosság hogy a "régiek" között ment a nyalás..." - nakérem, akkor mondom a véleményem.
75992 hsz: ToMeE megköszönte a "mini" krúzt, ahol hárman voltunk. Mert nálunk a 3-as krúz már mini volt, látod? Akkor még lehetett összehozni 7-8 embert egy krúzra. Persze a Stocki barátoddal tartott kettes mega-hiper-terra krúzod biztosan sokkal jobb, ráadásul ez a szemét mocsok ToMeE - a rohadék - még meg is köszönte, hogy jól érezte magát! Hát mekkora nyalógép, nem? A kecije...
75843 hsz. - a másik mocsok szemét állat, az is nyal, mert megköszönte a maximálisan jó hangulatot. Fújj, undorító szemét mocsok, ez is nyal... (vagy csak tényleg jól érezte magát? - hát igen, régen volt ilyen)
75389 hsz - a rohadék reakciós mosladék, hát ez mekkora paraszt, ez meg aszonta, hogy köszönte a krúzt, meg milyen szépek a biciklik!! Mekkora nyalógép, te úristen....
75139 hsz - hát ez megint nyal, te atya-gatya!Először is megköszönte mindenkinek! Ezt az undorító alakot, fujj... Meg aszonta-e, hogy nagyon jó volt! Ekkora nyalógépet!
2009. márc. 13., 15., 20., 21. visszafele. Ez csak márciusból pár nap, amikor összeverődött a banda, és kurva jól éreztük magunkat, nagyokat drifteltünk, szigetköröztünk, próbáltunk szabályosan közlekedni, meg ilyenek. Persze mi csak nyaltunk egymásnak, hiszen nem ketten nyomtuk, meg a négy krúzon volt vagy 15 különféle ember. Hát persze, most már ez nem királyság, lejárt a "régiek" ideje, most már nem népszerű a népszerű krúz. Most már az újaknak más kell. Most már az kell, hogy Stockival ketten zúzzátok, mert az már milyen égő, hogy régebben két naponta összegyűltünk 6-8-an, aztán úgy mentünk. Meg milyen égő már megköszönni a krúzt, ha jó volt. Faszt! Azt aztán nem! Akkor azt hiszik, nyalok. Hát jó, csinálj amit akarsz, régebben azért jóval másabb volt minden, és nem véletlenül halt ki a topic, és nem véletlenül nincsenek már ekkora krúzok. És kérlek, fogd fel azzal ami van, hogy ez nem a HC vs. NON-HC miatt van... -
USAMEN POWER #85294 Ok most jó a szeró ! 22:00 kráternél várok valamennyit... -
Azzal nincs is gondom hogy naponta termelődik 300 komment, csak azzal van bajom hogy ebből 270 egymás szidása vagy off
-
Ez már nevetséges amit csináltok!
Legalább van egy kis élet ebben a kihalt topicban...
-
USAMEN POWER #85291
"nem rossz indulatból mondom ezt" <--- Te mindig jóindulatú vagy, persze csak ahogy alkalom van a szúrkálásra, beszólogatásra, azt ki is használod. Sunyi vagy ember, egy alattomos paraszt !
-
most az hogy régebben nem voltak ilyen beleszarok mindenbe én vagyok a király neszojjábe emberek, és normálisan lehetett kommunikálni, az neked már nyalás? sztem meg értelmes emberekre vall. valahol kezdelek sajnálni hogy ilyen ember vagy, és nem vagy képes alkalmazkodni és felfogni bizonyos íratlan szabályokat amik nem itt lettek felállítva, mindenhol érvényesek. ez van ilyen vagy. számalomra méltó jóformán. és nem rossz indulatból mondom ezt. -
USAMEN POWER #85289 Aha olvasgattam mi volt régen, annyi a változatosság hogy a "régiek" között ment a nyalás...
Ez jelenleg is próbál érvényesülni, részemről kimaradok belőle, nem szeretnék nyakig benne lenni a másik picsájában azért mert már 1 éve ide irkál... Szánalom hogy megy a megkülönböztetés, de hidegen hagy. -
nem akarom kirobbantani megint az újhonc vs vén háborút, de fél-egy évvel ezelött nem voltak ám ilyenek...és nem mi változtunk meg. na de mind1... -
USAMEN POWER #85287 Azért vannak kivételek is, de a többség...
ahogy mondod !

köszi