107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Megérdemli a 3 lukas Mekis zacskót.
  • pxxl
    jóvan ma is mindenki harap. szóljon hozzátok a harapós ló
  • Roger6
    Van olyan, hogy sokk, tudod, az meg nem gerjedés, hogy tisztába tegyük a dolgot.
  • Met
    ekkora kannákkal leszarom milyen az arca :D
  • pxxl
    jah a bicajra gerjedsz mi?
  • Roger6
    Én a nő arcát még mindig nem néztem meg...
  • pxxl
    omg még jó hogy ma nem ettem még semmit
  • Falkon
    Szebb nő nem volt?
  • adamfesto
    Lett is rajongótáborod :)
    [IMG][/IMG]
  • pxxl
    túl sok szabadidőd van...értelmesebben is el lehetne tölteni a napod, de nekem mind1 csak úgy mondom
  • CopyKing92
    tudom nem ide vág...(OFF) de ha értetek a bicóhoz. akkor BB7(160mm) es bovdenes Tárcsa fékemet le cseréljem Hayes 9 HDX Freeride/DH(190mm) olajos fékre? :D
  • Danus16
    mert no-DA-val is majdnem ugyanilyen :D
    Egyébként meg azért mert kiakartam próbálni hogy milyen a legeslegkönnyebb mód :D
  • Falkon
    Na így már sokkal jobb a lógód.
  • [HUN]FaTaL
    És ki mondta hogy DA-val kell menni nonhcben?:D Az úgy fos.
  • Roger6
  • Danus16
    Sose bírtam az olyan cruiseokat ahol mindentbele módszerrel kellett vonulni.
    Én TDU-zni nem azért járok hogy már megint kapkodjam a kormányt meg tapossam a pedálokat, illetve a váltót csapkodjam. Arra ott vannak a szimulátoraim. TDU azért jó mert lehet lazulni :D

Jah tegnap megnéztem magamnak a non-HC módot poénból, max driving aidel.
    Na ilyet se láttam :D átlag 200-al felkaptattam hegyi úton úgy, hogy majdnem még a sávot is meg tudtam tartani. Megcsúszni lehetetlenség. Lemegyek az útról, nyomom tövig, simán visszakecmergek, holott HC-ban már rég megpördültem volna teligázzal ilyen esetben.
    Na szóval ez személyes élmény és tapasztalat, és a saját véleményem az, hogy maradok a HC-nál, mert ez így ilyen kiherélt játékmód :D
    És még mielőtt az okosok beszólnak, közlöm, hogy semmi gúnyos nincs abban amit leírtam és nem vitázni akarok.
  • Danus16
    Én meg Van Halen-t, ha hallgatok :D
    De általában nem, mert nem hallom a motorhangot és nemtudom mikor kell váltani. Én mindig hang alapján váltok.
    Egyébként észrevettem amikor drift közbe zenét hallgatok sokkal szarabbul megy. Csomószor rosszul nézem az ívet és kisodródom.
  • Neoncsoves
    Látom a régi társaság (megjelenéskor játszó) eltűnt az ilyen tapló kispöcsök miatt, akik flémtopiknak nézik a játék topikját...
  • USAMEN POWER
    Ennyi Cruiseon mióta játszok, nem vettem részt egy nap... Reggel 2 laza telt layeres szigetkőr külföldiekkel, majd délután kedvenc társaságommal ugyancsak telt layerben de Drift Cruise. Kora este, de mondhatjuk késő délutánnak is, megint összeverődött egy méretes banda, és kialakult egy ugyancsak jófajta guriga. Itt magyarok közül rajtam kívül jelen volt még Holecsko, Zsolesz, és még az elején Stockbauer. Majd saját utakra tértem, összefutottam Stockbauerel meg még egy Magyarral. Nem sokkal utána, egy Francia Drift Cruiseon vettem részt, a zárás meg Stockbauer, és Derek társaságában történt. Ezenkívül még sokat gurultam Dominicq nevű Lengyellel, de minden apró kis mozzanatot inkább nem sorolnék fel.
    Képpel természetesen nem tudok szolgálni, mert a Tár.hu bebaszott, de amúgy sincs sok belőle, mert annyira nagy volt a hajtás hogy igazából nem volt idő fotózásra, ha meg is álltunk akk hely nem volt alkalmas ilyen célokra... A verdám természetesen a km éhes Ford Gt volt, kapott is több mint 1000-t belőle. A szerverről: Még ha nem is voltam itthon, esetleg gép elött, a TDU akk is ment ! Egész nap egyszer nem dobott offlineba, nem rég volt egy "The network connection was lost !", az is a netem pillanatnyi kihagyása miatt. Na szerintem nagyjából felvázoltam az eseményeket, ha többet írnák talán még unalmas is lenne. Na csácsá !
  • pxxl
    sebaj, úgyis menni akartam :) azért jó volt
  • BalanceArt
    Pixxel! Levágott, és nem tudtam visszamenni
  • wandrew26
  • jaddz8
    CD-Galaxis online boltban megveszed (1880.-Ft személyesen vagy +990.-szállítás) én egy hétköznap rendeltem meg valamikor 2 körül és másnap reggel fél9-kor csöngetett vele a futár. Abban van MegaPack meg minden ami kell.
  • pxxl
    ingyen is letöltheted, csak akkro nem mehetsz packos verdával. amúgy meg 2000 ft a játék meg a pack együtt, vagy kb 4000 csak pack külön.
  • [HUN]FaTaL
    Pénzért.
  • Wanted
    A car pack letölthető bárkinek?
  • ROLL30AbandonHo
    a zene is nagyon jóó:D
    Én mindig Copy-t halgatok TDU kőzbe:D
  • Wanted
    Működik az online!!!
    Poénból: az Audi TT a 2. kanyarig a 3. helyen volt 4 db Enzo között. :)
  • pxxl
    kis szösszenet tegnapról

• jaddz8
    Azért, mert amikor csináltad a profilt GameSpy-os accountot jelöltél be, csinálj egy új profilt és ott csak egy username-et adj meg semmi más nem kell hozzá.
  • ast00
    Miért akar felmenni a netre, mikor nem mondtam neki? Fontos lenne megoldani, mert kiirja, hogy a kapcsolat megszakadt, és kilép. Tehát nem tudok játszani.
  • Falkon
    Csak én már megszoktam a pirosat.
  • [HUN]FaTaL
    Kösz, első próbálkozás. :)
  • Falkon
    Fatal, jó az új logód.
  • Fehercsoki
    Akkor a tiéd nem megapackos.
  • Wanted
    :)
  • [HUN]FaTaL
    Éjszaka mindig megy a szerver, olyan 1 órától, akkor ki tudod próbálni. :)
  • USAMEN POWER
    Ma nem volt olyan vészes... Reggel külföldiekkel két szigetkőr teli layerben, majd délután megérkezett NikkyInDaHouse és társai, így teljesen új társaságban drift cruise ugyancsak teli layerben, csak az utóbbin nem tudtam végig ott lenni, mivel lépnem kellett itthonról.
  • Wanted
    A tokban odaragasztva egy cetlin volt a gépelt kód.
    A tokra nincs ráírvra, hogy megapackos és csak 1 db kód van.
    Akkor most senkinek sem megy a szerver?
  • Fehercsoki
    Ha megapackos akkor van 1 külön megapack serial is illetve a dobozára rá van írva h includes megapack.