107666
-
[megjegyzés:a gőrgöm eltört így nem tok zoomolni se térképen se sehol x] (lusta vagyok venni)szal ha nagyon közeli akkor sryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy] -
Néhai Gurulgatásaimból pár kép :]
Csak elegánsan x]
[IMG]http://imagerz.com/QEQUDUtvAwIABF1JQwVR[/IMG]
Régi szín :]
Új:D
gecicink kommentelni a képeket:D:D:D:D:D:D :'D
na gl mindenkinek! -
csakúgy fúj..XD -
csokiskex #85524 Most valamiért nekem meg nem akar csatlakozni... :S -
csak úgy...
-
daneszbaby #85522 Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
Új profilt szerettem volna csinállni már egy ideje de mindig beírtam a nevet az email címet a jelszót,írja hogy kapcsolódik és utána connect failed.
És mindig ez van bármikor szeretném csinállni.
Segítsetek légyszi ha nem nagy gond.
Köszi. -
Gondoltam.
-
USAMEN POWER #85520 "Ohau feliratot" <--- Elírtam ! -
USAMEN POWER #85519 Nem csak ott írja az Oahu feliratot. Írja még a sárga hegytetőkön, meg az elhagyatottabb helyeken. -
Na Szabi, ha felkeltél, vess egy pillantást ezekre. Nem O'ahu szigetéről kapta a klubunk a nevet. Nézd, és láss csodát, nem írtam sem a logómban sem a videómban hülyeséget:
-
Ja sajna kapcsolat hibás voltam nála ahogy ő is hogy miért lehet nem kedveli a két cég egymást vagy valami nincs rendben a diginél. -
Köszönöm szépen. 
-
BalanceArt #85515 ÁÁÁÁ, nem nyomtam válasz gombot. Az előzőt még Grabowszkinak szántam. -
BalanceArt #85514 Jó kis videó! Grat!
-
USAMEN POWER #85513 Én meg befejeztem a múltkori videómat... Pár képpel bővült, hibás képeket javítottam, a videót picit feldobtam, és Hawaii-hoz illő zenét kapott. 
-
USAMEN POWER #85512 Nem rossz video, a zenék is illenek hozzá ! 
A kapcsolat hibások ha nem lennének rajta, akk lenne a legfaszább, de háth így is jó.
-
Hali!
Ma szeretnék egy kissebb Light krúzt:)
Helyszín: Északi Golf pálya.
Idő: 21:30
Szabályok:
- Max sebesség: Városba: 70-80 km/h Pályán: 100-110 km/h
- HC: ON
- Csak "G" kategóriás autó.
- Kresz krúz.
-
Szabi1991 #85510 direkt megnéztem az elejét párszor, de mindig mást olvastam.. 
megyek is aludni..
-
(majd lesd meg a kis szigetet, hogy mi a neve, meg mi a klubunk neve ;-) ) -
Szabi1991 #85508 Oʻahu ;-) -
Tegnap hajnali krúz, videókban. Köszönet minden megjelent klub-tagnak, és Hole-nak, aki összehozta ezt. (a hang fogalmam sincs miért ugrál, elnézést miatta)
-
USAMEN POWER #85506 Ezt én nem értem teljesen... Hogy érted hogy nem online ?
Fogalmazd meg bővebben. -
ha single playerben játszol 1 helyben állsz akkor is meg találnak. -
sziasztok nem tudja valaki a térképen belehet álitani hogy lássam ki mere megy (nem online ) hanem simán a játékba well versenyzöt elakarom kapni utcai versenyre:D -
wandrew26 #85503 Köszi
-
USAMEN POWER #85502 Pár kép az éjjszakai gurulásból !
Északi Kilátónál... (NewLife(hun), Stockbauer, Tattix, FredSousa, Marcihusi, Tupac1505, Tibiajax):
Végezetül Marcihusi és Stockbauer társaságában:
-
ja faq-t figyelmetlenül olvastam.
sry a sok spam-ért. scannelem is befele a serialt és elküldöm nekik. blokkot vagy ilyesmit nem kell esetleg? -
a rossz serial jelensége az, hogy feltelepítem a pack-et elfogadja a serial-t de mikor lépek befele akkor "failed to connect"? -
csak 1 képre futotta. thx mindenki :)
-
Nagyon szépek.
-
wandrew26 #85497 Új drágaságok 
-
Én is ezt szeretném tudni:)
Valami Light guruláson szívesen részt vennék:D -
ROLL30AbandonHo #85495 Szép estét este lessz vami krúz?:D -
USAMEN POWER #85494 Én a warez témában ide tévedő egyéneknek ezt szoktam ajánlani: CSAK-2000-HUFA-GAME
Amúgy ha módolsz egy verdát azt csak te látod, viszont ha rossz kóddal szeretnél feljutni a szerverre, akkor végképp csak te fogod látni. Remélem tudtam segíteni ! :) -
nekem elfogadta a megapack kódot, de most már megint nem sikerül felcsatlakozni a kurva net miatt. egyszer felment de akkor is alig sikerült betöltenie a többi playert. -
na csak sikerült elindítanom.
még a ps3 gamepad-ját kell belőni valahogy és mehet is a móka! -
több mint 100 millám volt ha jól emlékszem. :D -
:S
ha nem jön össze majd veszek töled 4 audi TT-t 9 millióért ha akarod :D -
régi serial-al sem engedi fel multiba a mentésem. nem szeretném ha elveszne, mert azon már megvan a hc is és rengeteg pénz. sokat szenvedtem vele.
van valami ötletetek, hogyan tudnám feléleszteni újra? egyébként failed to connect-et ír ki. -
mind1 megvan. azért köszi!