107666
-
Nekem is "CSAK" egy Ford GT-m van! =$ -
carloelsa #86028 Nekem csak ilyen kis gagyi kocsira tellik :( nincsen nekem lambora, ferrárira, fordra stb.-re pénzem :=(
-
Elvileg a 4mb-nak elégnek kell lennie de annál kevesebbet ne! A 8mb viszont kiválló. -
hy all
multihoz elég a 4mb os net vagy kisebb is 1 2mb os?? -
USAMEN POWER #86025 Ok -
USAMEN POWER #86024 Jaja már több mint egy hete. :) -
USAMEN POWER #86023 Persze hogy belefér, szép videó ! :)
Arra gondoltam hogy délután 5-kor lehetne a pályánál gyülekező, kinek felel meg ? -
osztom
-
Nekem már múkodik rendesen
-
jó már amúgy a szerver? lehet mindenkit faszájosan látni? :D
-
Sziasztok!
Elmúlt néhány nap.
Magányosan.
Majd találkoztam Gyuracellel és szabályosan gurguláztunk.
Egy német sráccal.
Versenypályán marhultam.
El hoztam az új Scuderiát a szalonból.
Tegnap...egyedül...egy Mercivel.
-
Grifidos #86018 Tudod van aki dolgozik és nincs a hozzád hasonlóakra fölös energiája. -
A Hilton parkolójába már mi is voltunk mikor a Westend-be akartunk menni,rossz helyen fordultunk be.
Amúgy nem lehet rossz így túrázgatni,de amíg nem lesz 1,5milla nettó fizum leeht hanyagolnám
-
Szabi1991 #86016 vmi iesmi ? :D
off de sztem ez még belefér.. :p
-
hmm lfs-be rezeg és még sok más játékba -
USAMEN POWER #86014 Szívesen :) -
Köszi szépen! -
USAMEN POWER #86012 Max a Driving Aidot lehet változtatni. Online futam elött nézd meg hogy milyen DA-ban vagy, és hogy esetleg a verseny milyen DA-ra van állítva. Más szerintem nem változhat. -
Az online futamok alatt nálatok is megváltozik a verdák irányíthatósága?
Valahogy sokkal jobban csúszkál a kocsi alattam.
Milyen segítségeket kapcsoltok be a játékban?
-
USAMEN POWER #86010 McLaren F1 ---> Lucas
Ford Mustang GT-R Concept ---> Ryan -
név kellene igazából, mert a térképen csak a név van rajta. -
USAMEN POWER #86008 Valaki észrevette az off topikban, hogy van banner ? Remélem hogy jó lett :) -
USAMEN POWER #86007 Hiányzó verdák:
McLaren F1
Ford Mustang GT-R Concept
-
carloelsa #86006 Mert nem zizi a gamepadod, így nem fog rezegni mint egy gyagya XD -
Üdv nem tudja valaki hogy mért nem rezeg a game pad szerintem jol állitotam be mident üdv -
StormLine #86004 zsír
látom van még kép a gépről a galériában
-
Stormline kérésére a tegnapom:
kép csak egy képet teszek.
video
Ne csak off.
-
meg tudnátok nézni nekem, hogy melyik autót hagytam ki? a névre van szükségem vagy egyéb segítségre.
köszi előre is!
-
USAMEN POWER #86001 Jaahogy :) -
nálam 10 perc :) de most nincs kapacitás a gépen :D -
USAMEN POWER #85999 Nálam max fél óra... Annyit megér :D -
USAMEN POWER #85998 Holnap rendeznék "B" kat. versenyt, bemelegitésként a pályán pár kőr, majd egy szigetkőr anélkül hogy bevárnánk egymást ! Föleg ajánlom pixxelnek, grifidosznak (vele részemről még nem találkoztam) és ladicsnak ! Fölös energiát inkább ott kéne ledolgozni ! Időpont még kérdéses, mert nem tudom kinek mikor jó. -
nálam nincs fent a TDU :D és most felrakni tuti nem fogom -
USAMEN POWER #85996 Nem akarsz jönni egyet gurulni ? Párszor pm-ben beszéltünk róla, csak aztán mindig elfelejtődött a dolog. Most is fönt vagyok amúgy. -
USAMEN POWER #85995
-
omájgád mi folyik itt... -
USAMEN POWER #85993 Pedig én a civileket szídtam, mert elakarták rontani a képet. 
Amúgy tudnál bookmarkot adni az északon tengerben lévő, befejezetlen szigetről ? Bookmark nélkül vacakolhatok a bookmark koordinátákkal... Egyelőre képem van a pontos helyéről, de még így necces. -
carloelsa #85992 Tilos megállni a szembesávban főleg ha mercivel vagy :D -
Grifidos #85984 Tettszik a fenyítős képed!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd MI magyarok is kattintunk amikor téged fenyítünk a szerveren. :) -
carloelsa #85983