107666
-
USAMEN POWER #86602 PM -ben is át lehet küldeni. -
ááá meg van, valaki át tudja küldeni a CLK_55_F_01.bnk-t?
PÜ-be megadom a MSN címemet... -
Válasz gomb :D -
lordt0m #86599 A második kép nagyon jó. Ki is teszem háttérnek. :) -
Üdv!
Két autót keresnék én TDU-hoz: Lexus IS-F, Pagani ZondaR. Az előbbiről videót is láttam, szóval az biztosan van, az utóbbiről nem tudok semmit, csak reménykedem.:)
A TDU Central nagyon haldoklósat játszik, más normális oldalt meg nem találtam. -
Ma unalmamba:)
-
USAMEN POWER #86596 Na pont ez a baj. Azért kell egy weboldal a FAQ -nak, és minden egyéb infónak, hogy ne a banner alatti rész legyen szétbaszva kiírásokkal, linkelésekkel, hanem a tudatlan aki ide betéved, a FAQ -ra kattintson, és ott találjon meg mindent egy helyen.
Mellékesen a + oldalaknak ki lesz bővítve a banner, mert nem valami jó ez a csík a banner fölött...
Ezzel kapcsolatban még mindig az a kérdés, hogy milyen oldalt érdemes a TDU Central helyett a bannerba rakni (köztudott hogy a TDU central, egy megszünőben lévő oldal) ?
Az utolsó 20 hszben, volt két fölös Hole hsz, azokat töröltem.
Maxx (Kis Vuk) neked meg köszönöm a munkádat ! :) -
Maxx #86595 Life, dolgozom az új faq-n, a névlistát meg mindenki vegye komolyan amit néhány hsz el ezelőtt kértem, köszönöm. Akinek van klubbja, az is írja meg legyen kedves a nicknevét és a klub nevét.
uff. -
Maxx #86594 Semmi baj a lényeg hogy volt 1-2 ötlet ami talán segít neki :) -
Magic BNK kell neked
többit hole elmondta.
-
Módoltál kocsit esetleg?
Mert lehet akkor vagy rossz a bnk amit cseréltél vagy nincs fent megfelelő bnk1.map ennek is kettő fajtája van az egyik pakos hoz jó a másik meg nem pakos hoz jó
Bocsi nem neked akartam írni Kis Vuk -
Szabi1991 #86590 csak épp a merci szalonba nincs egy packos verda se :p -
Maxx #86589 Akkor szokott ilyet csinálni, ha nem eredeti a megapack. -
Kéne egy kis segítség nekem!
Az van, hogy ha bemegyek a Mercedes kereskedésbe kifagy a játék :S
Eredeti seriallal játszok, de mivel a DVD-m elveszett, így Image-elem.
Kérdésem mi lehet a baj, nem jó az Image fájl, vagy a Windows7 nem szereti a TDU-t...
Valamint be akartam tenni egy merci helyett BMW-t, de azóta visszamásoltam az eredeti 3 fájlt amit felülírtam...
Előre is thx a segítséget -
Zsolesz089 #86587 Hali all az elmult napok egyikén találkoztam egy svéd fiatalemberrel és annak saleen jével . Csináltam is pár képet. Tdom nem nagy valami mert bemegyek a szalonba és veszek egy saleent , de ez más volt :)
-
Maxx #86586 Ezúton kérnék meg minden SG.hu TDU játékost , hogy privát üzenetben küldje el az SG nickjét és a TDU nickjét. Semmi szándékom nincs vele, csak szeretném 1 helyre összegyűjteni a TDU játékosok listáját. -
És itt vannak a Porschét megillető felnik is...
-
Szabi1991 #86584 sztem elég lenne úgy mint a goldos infók, szal így lenyilóba fejléckép alá.. :-) -
Maxx #86583 elkezdtem csinálni valamiféle weboldalt az sg tdu topicsnak :) -
Maxx #86582 csak a mentésed kell, meg a megapack telepítő ha online vetted meg, és letöltve van meg:) -
Maxx #86581 Nálam semennyire -
Nem voltam sokáig, de pont vele gurultam. Mármint ADJ-vel! 
No de elvileg ma este gurulunk egy csudijót!
-
Na bakker szokás szerint ezt is el cseszem na újra
-
fakkanál. tudtam hogy menni kellett volna :(
ADJ hibája
ő ajánlotta a Max Effect játékot, az meg megfogott éjfélig...
-
Jó volt,köszi!:) -
A modolt autók, hangok mennyire lassítják be a játékot?
A válaszokat előre is kösz! :-) -
Az nagyon gáz volt, mikor már mindenki tudta a csapatban hogy nem indul a vesrdám, és ha símán leparkoltam, akkor is tolt mindenki jóindulatúan...
-
Ha újrarakom a TDU-t akkor miket mentsek el? (mega packos)
Savegame... -
Lily Allen...az meg ki?
Prodigy...nagyon gáááz!
Ádám Enzoját betolni?....ULTRA GÁZ!!!
-
Két szépség :
jól sikerült ez a Porsche mod
-
:)
[IMG][/IMG]
-
USAMEN POWER #86569 Warezzal fáradj át az Off topikba ! -
eredeti a játékod?
-
Tutti Maci 01 #86566 esti séta ketten a cayman és gt
hármasban
és végül
thx -
figy, segítek, hogy kell helyesen leírni: Skyline-om -
Te Norby nálad eléggé Ősz van már nem gondolod? =D
Én még nem is vettem észre hogy ilyen fák is lennének. xD
Szép Medzsó amúgy! ;) -
carloelsa #86563 Hmmm a kis Skylinem :D (szkájlány)
-
USAMEN POWER #86562 Te hogy a francba tudtál ferde, meg egyéb fasza képeket csinálni onnan ? -
Jah amúgy a képen sajnos nincs mindenki rajta mert jöttek emberek meg mentek emberek. -
Üdv! Mai termés:
Aztán összefutottam new-al, stock-al, sean-al, closer-el, pirskin-el és gaben-el ha véletlen valakit kihagytam akkor sry.
Köszi a krúzt. :)

[/IMG]