107666
-
Én ha jövök akkor, csak utolsónak állok be, nem akarok senkit sem zavarni :) -
Ez a beszéd!:D Ja és bocsika a képekért, paint elb*szta az írást... -
Ott leszek főnök:) -
Kedves játékosok!
2009.szeptember 05.-én (ma) megrendezésre kerül a "E" kategóriás szabályos Cruise! A közlekedési szabályok betartása a Cruise ideje alatt kötelező! Jó ha van Hardcore mod, de nem kötelező.
Indulás: 14.00-kor a Ducatti motorszalon parkolójából
Pihenő 1: Hegyi parkoló
Pihenő 2: Cadillac szalon
Érkezés: Oahu Raceway
-
tomek44 #86719 Hallo! Van egy gondom. Fel telepítettem az 1.66patch-et és azóta folyton azt írja, hogy a kapcsolat megszakadt, és kilép:-(
Mi a fakk lehet ez? -
mert az eredeti miben különbözik a letöltött verziótól?? -
Énis remélem összefutunk
-
carloelsa #86716 Ahhoz eredetibe meg kell venni, ha nem eredeti, vedd meg és gyere vissza a kérdéssel... -
sziasztok.lehet a Test Drive Unlimited-el neten játszani??Ha igen akkor valaki segítsen nekem.nagyon hálás lennék.előre is kösz. -
Szabi1991 #86714 [center] -
B2man #86712 Jó látni, hogy újra zajlik az élet a topikban. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de jó, hogy Te lettél a HG. Csak így tovább... -
USAMEN POWER #86711 Én meg azt nem vágom, hogy jót gurultak így a végére, talán rendeződött a dolog, akkor a lezárt témát miért kell még firtatni ? Egyet értek veled, HC -s cruisera nem kötelező elmenni, ha meg egy non HC -s betéved annak meg nem kell magyarázni ezzel is provokálva a többieket, de inkább megelőzném a vita folytatását...
Képekkel a vonal meghúzva, nem szeretnék több vita hsz-t látni, inkább küldjétek PM -ben egymásnak ! Mellékesen bánom hogy nem folytottam el a gyökerét ennek a nap végi parádénak, de legalább ezt a témát van miért elhelyezni a FAQ -ban. -
Jók lettek a képek laca133 
Remélem összefutok még veletek. -
Drift :) -
Kisvuk és Usi-val :) -
-
Ugrás a Vízbe :D
Kisvuk és Usi-val
-
Köszi a mai gurulást ez jó volt nagyon!
Rég szórakoztam ennyire jól egy autós játékkal.
Köszönet Érte főleg KisVuk-nak Takashinak és G-bor-nak.
Az eleje számomra döcögősen ment. Nehezen szoktam meg a dolgokat, de sokat tanultam tőletek ezalatt az idő alatt.
Számomra a legnagyobb élmény a driftelés, az utópálya, a titkos sziget és a világító torony volt.
Off Módban egész jól ment a skyline-al a drift, de már az autópályán jól lehagytatok engemet
Remélem megint fogok ezzel a társasággal gurulni egy jót, minnél hamarabb.
Bye!
-
Természetesen köszi mindenki Kisvuk, Laca! -
Én is ott voltam, piros Alfa. "Kicsit hulladék volt a net, de remélem legközelebb jobb lesz. -
Maxx #86701 Nincs mit:) én köszönöm, azért szeretem a D kat-ot mert lassan is jól lehet vele menni, de ha kell megy 270-300 körül. Meg a cruse után Lacának, Stormlinenak, Takasinak és Usinak, bar ő annyira laggolt nem nagyon látta mit irunk . Remélem holnap, ill ma este is lesz ilyen jó kis gurulás ami az este elején és végén volt :) -
Kifagytam és már nem volt lelki erőm vissza menni...
Köszi Srácok a mai gurulást!
KisVuk neked meg főleg nagyon köszi mindent, az elejétől kezdve tök normálisan tudtunk menni, igaz amint meglett a BMW
kicsit már elkezdtünk vadulni.
Remélem majd NORMÁLIS emberekkel csinálunk még ilyen kresz kurz-t mert nekem tetszett, 170-nél nagyon többel ne is mentem kivéve amikor padlógázas szakasz volt ott meg volt a 3kilo felett is :D
Akkor remélem minél hamarabb találkozunk a szigeten.
Üdv: G. -
csoli31 #86699 El kéne menni nekem is egy cruise-ra, hátha visszaszokok.
Nem tudom miért, de meguntam a játékot.
Ha majd lesz a hétvégén egy, lehet hogy majd velem is fogtok találkozni (valahogy rászánom magam).
-
Énisénis!! -
rendben jövök :D -
Maxx #86696 gyere laca audi szalonnál vagyok, kocsikázunk még kicsit, mi ugyan hc ban megyünk de ha van kedved gyere :) -
Bocsi mindenkinek, akinek gondot okoztam.
-
Ezért voltam néma egy ideig. -
Az szép látvány lehetett. 
Amúgy a lagg miatt lökdöstem mindenkit, mert kb 2-3 percig nem láttam senkit. Meg hát nemtudtam mivel kell csetelni.
-
Maxx #86692 én szeretem a hc-t, driftelni sokkal élvezetesebb vele, de hogy hc vagy non hc ban jössz engem nem érdekel, mindenki amiben szeret, az a baj a non hc sokkal hogy ha eljönnek hc kruzra száguldoznak és hisztiznak hogy miért nem megyünk, bár veled még nem mentem, de ez a tapasztalat, tölem az én cruzaimra mindenki abban jön amiben akar, ha normálisan viselkedik. -
Maxx #86691 atikah agyi szinvonala fémjelezte a ma esti cruzt, amig dozo ment haladtunk normálisan, amint atikah mindenki elment
ati, ha kresz kruzt szervezel hc ra normális közlekedéssel, akkor ne 230 al tépj mindenen át... -
USAMEN POWER #86690 Nem törlök semmit ! És tudjátok miért ? Ez egy új pont lesz a FAQ -ban, hogy egy 1000x lerágott témát már ne rágjunk tovább ! -
Tutti Maci 01 #86689 sziasztok!
talán a tdu central utódlapjának is tekinthető oldal
Tool831 -
Istenem kezdesz nagyon szánalmas lenni! Tudod vannak olyan krúzok ahol lehet hc-ban és non hc-ban is menni. Ez egy olyan krúz volt ahol CSAK hc-ban lehetett menni. Mi a f*szt nem lehet ezen megérteni? És még neked áll feljebb! Aztán még te anyázol mindenkit amiért meg kértek hogy menny el, mert ez hc-s krúz. Erre nincs semmilyen magyarázat, hogy nem ismered a játékot stb. Akkor előbb ismerd meg, autózgass és kész! -
Tudom, ezért is mondtam, hogy maradok leghátul, hogy ne zavarjalak titeket. Meg azt is tudom, hogy kanyaroknál, "ugratóknál" lassítotok. Nem egy kresz krúzon voltam és simán megvoltunk egymással... Talán ezért is hoztam fel ezt a HC dolgot, mert nem értettem miért kell ennyire a mód. Teljesen jól meglettünk volna ott, észre sem vetted volna, hogy nem hcban vagyok, főleg ha leghátul gurulok. -
Igen nagy dolog,mert nehezebb lesz a kocsid és mindjárt lassabban gyorsul. -
A lökdösés nem direkt volt nemláttam senkit sem hirtelen.
Csak nézz rá a konfigomra. Eléggé gyengus. :/ -
Hát ez így kurvajó társaság... :D
-Örülök, hogy elmondtad mi történt a játékon belül, mert arról én nemtudok semmit.
-Nemtök mind1, hogy hány éves? Meg szerintem biztos nem direkt lökdösődött.
-HC neked élethű? hát gratula, ha a valóságban is több 100 métert repkedsz a kocsival több száz méter magasan, akkor jól van. :D
És ez nem veszekedés, ezek tények.
Szerettem volna részt venni a cruise-n, de ez a hc dolog nálatok nagyon nagy dolog... -
MÁr megbeszéltük nyugi :D -
carloelsa #86682 figyelj első és utolsó veszekedős HSZ Usamennek ne kelljen törölni...
Ti tök újak vagytok itt hallani sem hallottam rólatok, mikor még usa lett az új hg, mert egy jó társaságot akarunk...emiatt megszabadultunk a lamiktól erre visszajön egy kettő -.-
Laca ahogy megjött! írom pontosan ŐSZINTÉN laca magyarázott össze vissza
-köszöntünk neki aztán írjuk hogy Nissan kresz és HC krúz, hogy élethű legyen azért kell HC 90 % azt használja a társaságomban...
-irjuk neki menjen nem megy csak lökdös mindenkit, kérdeztük is miért nem mész? semmi...
-egyszer csak válaszol ati chatére hogy nem vagyok 8 éves, hanem 20 felfogod? atinak ezt írta... akkor neki lehetne felfogni 20 évesen hogy el kéne menni ilyenkor Ha SZÉPEN megkérik többször is, Ati felhúzta magát rajta, én nem és nyugtattam a bikát, és utána elment, mert kickeltük volna akkor
te meg ennyi vagy, csönd és kuss
Bocsánat Usamen de mindenkinek Tudni kell az igazságot!