107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    seggbek*rom mind a kettő kipufogót xD
  • carloelsa
    lol ez mi? indexel a chevrolet http://www.youtube.com/watch?v=BFUIKeoWDMI
  • pxxl
    két csodás popó

de szemből se kutya
  • kazai21
    Inkább,Ati:)
    Jah oké,melyikre jössz?:D
  • Toyo
    Szia Atikah, megyek megyek, csak nagyon huzamosabb ideig nem tudok fent lenni, mert mindig van vmi :)

Itt is van pár letölthető dolog --> tdu.gameprophets
  • Zolee0
    Köszi szépen, sikerült.
  • kazai21
    Szia ArtMooney,rég beszééltünk:
    Ma nem jösz gurulni?:D
  • Toyo
    Nem vészes: van ott egy olyan a szövegben, hogy сюда , na erre katt, aztán bejön egy oldal pár linkkel, vmelyikre menj rá.. majd jobb fent visszaszámol 30 mp-et.. aztán új oldal, kód beír, majd visszatér az eredeti oldalra ahol már megjelenik alul a Скачать (letöltés)..
  • kazai21
    Megint 2 layeren?:DxD
  • USAMEN POWER
    Megint a második layert fogom vezetni ? xD

Zolee0: Orosz oldalak Angol változatot is mellékelhetnének, de szerintem leszarják...
  • ladics
    regisztrációval.

hanyagold életbe nem fogsz kiigazodni rajta.
  • kazai21
    Engem váár bleee.xD
  • Zolee0
    Ja jó oldal ez is.
    Én most ezt az ifolder.ru oldalt próbálom megfejteni. Az istenért sem tudok rájönni, hogy hogyan lehet innen letölteni egy fájlt.
  • ladics
    és engem nem vársz husi?:D
  • kazai21
    Akkor látom nem vagyok egyedül:)
    #86741: Erre is mek:)
  • csoli31
    Én is megyek, ha majd beférek, és tudok csatlakozni.Mivel úgy is KRESZ cruise lesz ezért kormánnyal megyek. Mert még gyors tempó mellet nem tudom használni.
  • USAMEN POWER
    Na hallod fasza ez az orosz oldal ! TDU Central helyett mehetne a készülő új bannerbe, csak egy gond van vele... Az orosz írások miatt nem lehet eligazodni benne.
  • USAMEN POWER
  • drot
    Lehet hogy megyek.
  • Toyo
    Szevasztok, nem kell túl aggódni, itt is van jópár mod --> tdu.net.ru , meg van még pár oldal..

• SuZso
    Előre közlöm az én krúzom szabályait!!

1. Én haladok mindig elől, engem kell követni!!!!!!
    2. Mellékutakon 80-100km/h, autópályán és egyéb hosszú egyenes szakaszokon padlógáz is belefér, de akkor is mögöttem!!!!!!!
    3. Ha azt mondom állj akkor állj!!(gondolok itt a stop táblára)

Ezeket ha betartjátok, egy jót fogunk szórakozni, és nem lesz semmi vita!

u.i.: bocs ha bénán fogalmaztam, de most néztem meg egy filmet és elég kába vagyok...
  • Roger6
    BAZMEEEEG! Szóval kressz = kresz!!!! (akurva, már le kéne feküdnöm aludni a tegnapi buli után...
  • Roger6
    Kapjátok be a kislábujjam!

PEACE cruise vol. 2. 21:00-kor ott, ahol az első volt. Csak azokat várom, akik az előzőn is részt vettek. Verda: hátöööö... kit érdekel? Max 250 és kész. Kressz? Attól függ, mennyire józanodok ki addigra. HC / non HC? Hát ahogy akarsz úgy jössz, ez a legkevesebb (illetve a pénz a legkevesebb, mert abból tényleg nincs sok ). Naviszonhalllásra-e! Ja, és mákoslecsó!
  • USAMEN POWER
    Szívesen !
  • USAMEN POWER
    Csak a "laca123" volt kíváncsi, "zolee" - meg csak részt akart venni.
    De nem kell mindenen berágni, majd ki lesznek írva a FAQ -ban a szabályok, és probléma megoldva...
  • Mathiasse
    köszi!
  • USAMEN POWER
    Nincs mit !
  • carloelsa
    Jó hát, ha ennyire nem tetszik az, hogy nem jöhettél, akkor örülj neki, nem rendezek több krúzt... Seannak köszönöm, hogy ott volt a pofabetyár megyünk 110-el az úton ez megszólal hogy lassítsunk, mert 170 el megyünk, ő lehet hogy annyival ment, mert lemaradt a padlógázos szakasz után... Egy biztos, csakis a másik fórumra írom ki a KRÚZT ha szervezek ATI-val
    Meg minek gúnyolódtak ott ketten? hát tudtam én hogy mentek kresz krúzon, akkor minek írják hogy nem tudják milyen az... -.-
  • Taylor10
    értem.kösz.
  • gviski
    Szerintem én leszek este is, majd meglátom hogy haladok a Germán nyelv tanulásommal :D
  • gviski
    Leszek én is HC-ba 900fokos kormány H-váltó és kuplung, szóval én sietni nem fogok :D
  • eightmiles
    Világos háttérre sötéttel irunk, nem tanultad? :B
  • Maxx
    Először is elnézést a hg töl hogy még 2 hsz ben folytattuk most zolee val, de vegyetek pélát az előző hsz ről, maximális respect, normálisan elmondta. további szép napot, én melozok úgyhogy a délutáni crusie ugrott de este/éjszaka benne vagyok valamiben, ha hazaértem irok a fórumra(nem tudom pontosan mikor) aki szeretne az jön velem :) meg aki fent lesz még :)
  • Zolee0
    Szia!
    Így van. Én tudom tartani a lépést a HCsekkel, odafigyelek rájuk és ezért szerettem volna menni megint. Én nem száguldozok, főleg, hogy ez egy kresz krúz volt. Persze megértelek titeket, mert nagyon sokan vannak, akik ilyenek(száguldoznak és hisztiznek). Én magamból indultam ki, tudom, hogy hogyan vezetek és odafigyelek a többi játékosra.
    Ha nincs akadálya, akkor énis részt vennék az E katos cruisen. Lehet ezis Peace krúz lesz, mint a multkori. :)

És még egy kis válasz "drot"-nak: Én egyáltalán nem anyáztam. Engem dozoo és pixxel válasza zavart, ezért lett belőle vita.

Nyilván többen nem ismertek és nem tudjátok hogyan gurulok a szigeten.
    Mind1 most már, szabályok be lesznek tartva ígérem. Felejtsük el!
    További jó játékot mindenkinek!
  • USAMEN POWER
    Mondtam hogy ne legyen folytatás ! Erre a válasz csak további vitát szülne...
  • USAMEN POWER
    TDUaddons

Itt vannak hangok, habár nekem nem jönnek be. Viszont ha google -ba beírod hogy mit keresel, talán kiad egy komplett hang csomagot arra az autóra, amit keresel. A GT -m hez pl. úgy találtam közel eredeti hangot.
  • Mathiasse
    valaki tud egy olyan oldalt a tdu-centralon kivül ahol vannak sound modok kocsikhoz?
  • USAMEN POWER
    Warezzal nem tudsz neten játszani, eredetivel meg igen !
  • ladics
    ott leszek :]
  • Norby646
    Ott a helyem ;).