107666
-
Maxx #87014 Ez igaz, de akkor sem semmi:) -
Én erre csak azt mondom, hogy elég 1x hibáznia és ő sem lesz sehol. Sok ügyes autóversenyző már nem él. -
Maxx #87010 Asszem ő mág valamit kapizsgál vezetéstechnika témában -
StormLine #87008 Éjszakai cruise
-
USAMEN POWER #87007 Ezt a tuning topikba linkelte vki, akk láttam, de nagyon nagy...
-
Nagyon cool.
-
Akylleus #87005 majd megtudom egyszer, hogy kell beagyazni.
addig is:
Ken Block es Rob Dyrdek -
Akurvapicsábamár! Há most reggelizek (reggeliztem)!
-
Egyéb gurulás? -
tizstizstizsucccuccmuccc ffffffff kkk rzasdaszsdzsdsdz -
pfeeeeeeejjj bazmeg ez így estére ütött. -
USAMEN POWER #86999 Most nézem a videód, és örömmel hallottam hogy más is szereti itt a HC -t... :D Jason Little - Vinyl Club Mix szól. :) -
Az már akkor nem lesz piskóta. Lehet még olajat is kell majd cserélni 10000km autókázás után, meg légszűrőt, ha pedig váltáskor nagyon durrog a gép, gyertyát. :) -
Nem akarok offolni, de muszáj.
Ezt látnotok kell.
Visszamennyetek basszki !!! -
Megsétátltatnám új SL 300-as Mercedesemet, ha van kedve valakinek csatlakozni egy öreguras, kocogós cruise-ra, keressetek ingame. -
B2man #86995 Bocsi a dupla hsz-ért, de ritkán sikerül a válasz opció. Az előző Kisvuk #86990-ére volt válasz. -
Hámosmá mindegy :) -
B2man #86993 Pölö én ilyen személy vagyok, mármint aki mind2 fórumot látogatja, olvassa. Igazság szerint SG-n nagyon kevés hsz-t írtam (ph-n se sokat mondjuk). Remélem ez nem baj... -
Aha, tankolni nem kell? Várd meg a 2. részt.... :) -
Nagyon faszántos lett minden, és itt nem a bannerra gondoltam...habár elnézve az sem rossz :)
GRAT és köszi!
Miért irja ki hogy "a weboldal nem érhető el"? És így a játékosok listája nem látható... :( -
Maxx #86990 Köszönöm a jelzéseket hibákról, ha még találtaok írjátok, meg, mivel elég kevés idő alatt csináltam, így előfordulhatnak:) ma már lehet hogy nem mert hulla vagyok , de holnap melóban megcsinálom és felviszem a nickeket amiket küldtetek. ph!-n régóta van gyüjtve a játékosnév, itt meg most kezdtem el :)előfordul hogy valaki mind2 fórumot látogatja, akkor vagy jelezze, vagy ha észreveszem, beteszem mind2 helyre. -
Megkérdezhetem mi a címe a zenének? -
USAMEN POWER #86988 #86985: Jahogy
#86986: Így van ! -
"Thanks for visiting TDU Crap, it's now closed as TDU Central has returned. See you there =)"
TDU-modding -
Emberfüggő a dolog.. ezen van a hangsúly :) -
Mert ugyanaz a fórum. Az is a PH!-hoz tartozik. A Gamepod, Logout, Mobilaréna, Fotorend oldalon is eltudod érni az összes PH-s fórumot. -
USAMEN POWER #86984 IT Cafe TDU topikban miért vannak ugyanazok a hsz -ek mint a PH forumban ? Ezt nem vágom... -
USAMEN POWER #86983 Érdekes olyanok is oda lettek írva, akik ide is írnak, habár nem tudom hogy van ez, nem az én dologom... -
carloelsa #86982 PHs játékosok kicsit többen vannak :S -
USAMEN POWER #86981 Emberfüggő a dolog. Én ismerem magam, és tudom hogy még akár 40-50 évesen is (ha megélem) lefogok ülni akár játszani, akár netezni (stb stb) a gép elé. Persze a gép mellett kell legyen az embernek más elfoglaltsága is, szociális élete, stb... -
Maxx #86980 Pixx írtam többször a fórumon hogy küldjétek el pü-ben, mert nem emlékszem pontosan a nevetekre tdu ban, hülyeséget meg nem akarok ráírni, küld el a tdu nicked és már fel is teszem rá :) -
Hidd el kilehet... Összehasonlítva egy évvel ezelőtti énem, és a mostanit... rengeteg különbség..:) -
Ment az első "kitűnő" értékelés! -
Nagyon tuti lett!! 
-
kihagytál a játékosok listájáról 

brühühüüü
-
Szeretni én is szeretem, de mondjuk hangosan sosem hallgatom. Amikor van egy szép turbó/lefújó hangom, szeretem inkább azt hallgatni(mondjuk szolid zene mellett is hallani). Jó ez a játszadozás is a sz. géppel, itt legalább tankolni nem kell.
-
USAMEN POWER #86974 Le a kalappal tényleg !
-
Maxx #86973 Nos miután használható formába került a FAQ, így közzéteszem, köszönöm a segítséget adamfestonak az sg és Stormline-nak a ph! fórumról
SG @ ph! bemutatja: Test Drive Unlimited FAQ
Ha még ötlet javaslat van mi kerüljön bele, jelezzétek privben nyugodtan, nagy hirtelen pár nap alatt ennyit szedtem össze.
NewLife labda átpasszolva, jöhet az új banner. :) -
USAMEN POWER #86972 A gépezésből nem lehet kinőni, de egyébb elfoglaltság mellette még lehet... -