107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ladics
    takarodjá má az off topicba me lerugjuk a bokád...
    elmondtuk játszani akarsz vele? VEDD MEG oszt csá -.-

én is h1n1-es vok^^
  • Norby646
    Hi! Beteg vok azért írok ilyenkor :D.
    Pixxel: Ok :)
    Adamfesto: Semmi gond én is egy kissé lereagáltam mert nem poénnak vettem. :D
    Tutti Maci: Üt az első felni de a másik képet nem jeleníti meg.
  • gabby13
    mert már fent van a játék csak nem indul el a verseny azt írja hogy nincs elérhető tdu szerver
  • gabby13
    Akkor azt mondjátok hogy vegyem meg ha neten akarok játszani.
    És töltsem le ha nem akarok neten játszani?
  • adamfesto
    Gondolom a HD 2600-at érdemes lecserélni erre....?
  • adamfesto
    Nem tudod véletlenül, AGP-s van a 4670 ből?
  • jaddz8
    Divic ahelyett, hogy a 6600 meg 6600GT-vel szarakodnál, alternatív megoldást kínálok: a nyáron vettem ezt a kártyát, akkor kerek 20.000 forint volt az ára, most 17.xxx Ft-ért megkapod, nem árverés a kártya, nem holmi gubis kis fos, az ATI azért csinálta a HD4650/4670 sorozatot, hogy azok a fogyasztók is prémium termékhez jussanak, akik nem tudnak és/vagy nem is akarnak 100.000-et rákölteni egy kártyára. És, hogy sikerült ezt a kártyát már a kisebb gyártási technológiára rávinni még olcsóbbá tette, szemben mondjuk a HD3850-es kártyákkal, amik ha egyáltalán bele is férnek a gépházba akkor a vinyó hátulját karcolják és fogyasztanak mint az állat. Megnézhetsz millió tesztet róla a neten, ez a kártya kurva sok elismerést bezsebelt és én is csak pozitívumot tudok mondani róla, a hűtése is nagyon patent, keveset eszik, stb...

Ha ez viszonyítási alap, akkor ezen a gépen vaj puhán elfut a kártya miatt a GRID:
    CPU: Intel P4 3000Mhz
    VGA: Sapphire Radeon HD4670
    RAM: 3x512MB DDR1
    és minden 1440x900-as felbontásban

http://www.pcx.hu/termek/sapphire-4670-512mb-ddr3-lite-19686

Remélem segíthettem és Pixxel mielőtt belekötnél 5 éve ez a gépem a videókártya kivételével, nem villogni akartam vele :D
  • adamfesto
    De gyooooors az új mocim...
  • USAMEN POWER
    Egy kiadós játék után az új NFS -el, elég fura volt elindítani a TDU -t... Túlságosan könnyű a Non HC mód, lehet hogy elkezdek HC -zni...
  • adamfesto
    MMMMMMMMM. fincsi kis Lexani görgők......de kár hogy autocadban nem vagyok jó.
  • Tutti Maci 01
    Szia Mindenki!

kérdésem a következő volna

Valaki itt a fórum tagjai közül van-e oly tudással felvértezve , hogy e két felnit a játék bármely két autojára felrakhatóvá varázsolja , moddolja , konvertálja ?

im a felnik

válaszokat köszönöm

• Divic
    köszönöm a válszt.. még egy kérdésem lenne ugye van geforce 6600 és 6600gt ezek között mi a különbség és hogy a játék fut e a sima 6600-assal?
  • adamfesto
    Jövöööökkkkk....:)
  • adamfesto
    -Norby, bocs ha szuriztam, csak poén szinten volt.

-Gabby13, tervezem a közeljövőben hogy veszek 5-6 játékot és a
    rászoruló fórumozók között szétosztom....de gondolom a mekiben a
    fostalicska bigmac menüre nem sajnálod ugyanezt a pénzt.............
  • Maxx
    akinek van kedve egyet élmény autózni, minden megkötés nélkül, az megtalál a lexus szalonnál, 22:00 ig várok, aztán elindulok :)
  • Mathiasse
    Köszönöm Szépen!
  • ladics
    Úgy nevezett bling bling | vagy bing bing mode [ szííne]

és 1.67D nem hivatalos TDU centrallos patchlink3-as pack
  • pxxl
    ne feszengj, laziccsá' :D és ha poénkodnak, akkor sem lesz rosszabb az az autó :) ;)
  • pxxl
    bling bling mod kell hozzá, és minden autót lehet fényezni a luxury paint shop-ban
  • Mathiasse
    Sziasztok!
    Láttam a játékban egy kék Ferrari F40-et és ha jól tudom ezt az autót nem lehet se tuningolni és festeni...
    Hogyan lehet hogy 3-as tuning volt rajta és kék volt?(Más autónál is láttam ilyet)
  • Norby646
    sry szóismétlés (hidd el) XD
  • Norby646
    Ha nem neten akarsz játtszani akkor meg letöltöd (bár én továbbra is azt ajánlom hogy vedd meg, mert az online része sokkal élvezetesebb és egy csomó jó arcot is megismerhetsz).
  • Norby646
    Nem lehet megcsinálni hidd el. Felesleges vacakolni vele mert nem fog sikerülni. Ha online akarsz játtszani akkor vedd meg. Hidd el 2000ft-ot bőven megér. Ráadásul még a megapack is jár hozzá.
  • Norby646
    :) thx.
  • carloelsa
    a kocsi, a kép, a játékban is szép :D
  • gabby13
    azt tudom .
    de valahogy csak meglehet csinálni?
  • DJ RX7
    mi ilyenben nem tudunk segíteni. mi mind megvettük amint látod.
    szerintem 2000 forintért nem egy olyan orbitálisan nagy összeg.
  • gabby13
    És ha nem neten akarok játszani akkor mi a teendő?
  • USAMEN POWER
    Nem Warez Topik ! És ha neten akarsz játszani, igen, muszáj megvenni.

Tesco, Media Markt, 576, CD Galaxis, stb... Ott megveheted a LV Gold verziót, 2000 Ft.
  • gabby13
    és az mennyibe kerül?
  • gabby13
    Muszáj?
  • ladics
    vedd meg a játékot..
  • tsarffi
    Nincskedve vkinek járni egyet a szigeten?
  • Norby646
    Ok én tudom miről van szó de már eléggé zavar hogy másodjára van az hogy kiteszek ide pár képet és akkor páran ilyen nagyon jó viccet űznek belőle. Amúgy ebbe a kocsiba egy 5000-es benzines motor van nem dízel és ebből adódik hogy nem füstöl mint a gyárkémény :). Egyébként azzal meg teljesen egyetértek amit írtál a füstölgő dízel csúcsverdákra mint amilyen van abba a videóban is amit belinkelt adamfesto. Nah mindegy nem akarok vitázni senkivel sem. Most megyek gurulák egy kicsit az antifüstös BENZINES E500-asommal vagy valami mással, majd meglátom :D.
  • jaddz8
    Valaki egy kis gurulás valamerre?
  • ladics
    szerintem Pixike fölöslegesen van regizve töröljük!

gyere gurulni unatkozok :D
  • pxxl
    háuzigazdi! töröld ezt a hsz-t plz meg a #87278-ast. feleslegesen van bennt sztem. téháiksz.
  • pxxl
    ki beszélt itt arról hogy szar a konvertálás? nyugi már! arrol volt szó, hogy füstöl, meg dízel.

te nagyon el vagy szállva most, nyugodj le és olvasd vissza szépen lassan, értelmezd a mondatokat. senki nem fikázott semmit és senkit.
    be cool
  • Norby646
    LOL. Először is, honnan szedtétek hogy diesel? Vagy azt a felhőkből ítéltétek meg? Másodszor is, mi az hogy ennyi baja legyen egy autónak? Ez egy játék amibe ezt a kocsit átkonvertálták és sajnos nem lett tökéletes de hát ez van, vannak ennél sokkal szarabban kidolgozott kocsik. Nem kéne állandóan mindent lehurrogni. Különben meg tessék ez a valóságba.

Jó szar mi? Én is sírva fakadnék ha egy ilyet hozzám vágnának. Jah és kezdő vezető? Hát erre már nem tudok mit mondani. Örülök hogy ilyen viccesek itt páran mostanság.
  • pxxl
    na az ilyen füstokádó trágyadombokat meg a vagyány csippelt 1.9 tdi-s fócvágeneket - a koromkirályok - ki kellene lőni a zürbe a csába. tulajt meg jól megszurkálni gumibottal. szárazon!!