107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    Jah, de az is piázik nem? ha nem adsz neki minden nap 3 doboz sört, akkor nem is működik xD
  • USAMEN POWER
    Mindegy hogy hol áll akit kihívsz, lényeg hogy a közeledben legyen... Első fényszóró gombját kell használni. Van akit nem tudsz kihívni, mert az automatikus elutasítást bekapcsolta. Azt te is megtudod tenni, az online beállításoknál, kikapcsolod az instant challenge -t.
  • pxxl
    F az a lista hogy kik vannak a layerben.
    Rávillogok??? Na ez sose tűnt még fel, hogy rámvillogtak, mert mindig mögöttem áltak meg a kihívók. Meg megkérdezték hogy nyomjuk? Mondom ja és egyszercsak beugrott az ablak hogy race, ok?
    Amúgy akkor az nem F billentyű mi?
  • pxxl
    más játékost meg úgy kell kihívni, hogy rávillogsz [enter] aztán vagy elfogadja vagy nem.
  • pxxl
    HC-t azt még belépés elött a menüben kell kiválasztani. Hardcore mode vagy mi van kiírva.
    Hát sztem non, mert nem tudom hol lehet kapcsolni meg hol nem:S Eddig olyat találtam, hogy az ótókat lehet sportos agy hiper sportosba kapcsolni(gondolom ez olyasmi mint a luxus sport kocsiba a városi, verseny, meg off fokozat). Ezt a hard core módot még nem igazán vágom, ahogy azt se, hogy kell más játékost kihívni versenyre.
  • pxxl
    attól még a profil meg a savegame, registry stb ugyanott lesz hiába telepíted máshova a játékot
  • Realdanee
    töröltem a mentést a régi könyvtárat mindent és máshelyre raktam mint elöbb.... ha most se jó akkor nemtom
  • Zolee0
    Akkor uninstall után töröld az egész TDU mappát, és utána instaláld fel.
  • Realdanee
    reinstall megint azt kész... próba szerencse
  • Realdanee
    nem most vettem meg kb 1 éve
    és már játszottam :) Csak most újra raktam a gépet és újra kellett ezt is raknom
  • Roger6
    Az jó az a logitech force EX, nékem is az van! :)
  • Zolee0
    Igen engem simán be enged...
    Most vetted meg nemrég a játékot? Fehér müanyag tokos?
    Ha igen akkor a FAQ-ban minden benne van...
  • Realdanee
    Ti betudtok lépni? Mert én nem :(
  • Realdanee
    holnap mek venni logitech formula force ex et :) és szétgyúrom az aszfaltot :D
  • pxxl
    "I LOVE NON HC too"

hazucc kutya
  • Roger6
    Nem baj, jó tudni, hogy még egy ember a HC-sek táborába fog tartozni (nem flame keltőnek írtam - I LOVE NON HC too).
  • Realdanee
    Sry elnéztem azt hittem tőlem kérdezted xD
  • Realdanee
    még csak amatőr vok. De gyúrok majd rá hogy legyen HC m :)
  • Roger6
    Egy apró kérdés: HC vagy non HC?
  • bazso29
    Kezdek megnyugodni, nekem a cd kulcsot nem fogadja el.
  • Realdanee
    Sziasztok.

Megy a Tdu szerver? Mert ma megint felraktam és mikor be akarok lépni "networdk connection is lost".... What's the problem? :S
    Túlkormányzottság (Oversteering)

Az eképpen beállított autó kormányzáskor a kelleténél jobban tart a kanyar belső íve felé. Elemezve: a kanyar bejáratához túl nagy sebességgel megérkező, vagy a kanyarkijáratnál túl hamar kigyorsítani szándékozó autó hátsó kerekeinek tapadása lecsökken vagy teljesen megsemmisül (megszűnik), s ilyenkor az autó úgymond "kifarol", kitör, kisodródik a hátulja. Helytelen alkalmazás esetén ez azt eredményezi, hogy a versenyző a "kelleténél" többször pördül meg. Ezt is fogalmazzuk meg szakszerűbben: a kormánykerék rögzített állása esetén a kanyarban az autó csökkenő sugarú spirálíven halad. A pilóta szemszögéből az ív tartásához kisebb kormányelfordításra van szükség, mint amekkorára a kanyarodási sugár alapján elméletileg szükség lenne. (Az alábbi "jótanácsokat" javallott a tájékoztató elolvasását követően alkalmazni, hiszen ezek a leírtak megértése nélkül vajmi keveset érnek...)

Nem tudom, ennek mi köze a kormányhoz... Max annyit bizonyít hogy balfusz vagyok, de teljesen tök mind1 hogy hány fokot fordul a kormányom. Mellesleg meg elárulom, hogy én is csak kb 180 fokot használok a kormányból, mert ha tovább tekerem akkor se fordul többet az autó. Ergó barra is 90fok meg jobbra is. Tehát azért kérdeztem gabent, hogy ő tud e vele driftelni vagy neki se megy és nem csak benem van a hiba. Meg nyílván a gázpedállal is ügyesebben kéne játszanom, hogy ne mindíg 100%nak vegye a gázadást.

Gaben akkor majd később felveszlek mert most megyek edzeni ,de későb itthon leszek!
  • Gaben17
    Msn-en csináltuk meg,de vegyél fel nyugodtan:
    [email protected]
  • Roger6
    Hogy a picsába lehet 900 fokos kormánnyal egy autó túlkormányzott??? Biztos én vagyok a hülye, de 180 fokból teljesen jól meg lehet oldani az ügyet...
    Te tudsz normálisan driftelni? Csak mert nekem tök mind1 milyen autoval megyek, mindig erősen túlkormányzott mind1ik. (Amúgy nekem is G25 van) Amit holecskóval leveleztetek H váltó ügyében privába átküldhenéd és akkor senkinek nem kéne újra leírnia! Köszi!
  • Gaben17
    Nemtudja valaki,hogy hol tudom a gáz érzékenységét állítani?
  • Gaben17
    Igen,Holecsko segített beállítani:) Sokkal jobb. (G25)
  • AlieN911
    H-váltós?
  • bazso29
    Igen, lehet, az újabb zmodelerbe már nekem is sikerült berakni, csak tdu-hoz való formátumba exportálni nem. Ha gondolod küldök priviben linkeket tonnányi autóhoz. :)
  • Gaben17
    Na most,hogy H-váltós a Murcim,jöhetne valaki gurulni:)
    Roll out! Aki akar csatlakozzon!
  • Szabi1991
    még mindig nem adták ki a Honda CBR 600-at.. :/
    Akkor azt mondod, hogy egy egyszerű festés "átcsinálni" kb olyan mintha új szoknyát szerkesztenék egy ótóra? HA igen, akkor az nagy buherság volt.. Le is egyszerűsíthették volna:S
  • adikakk
    hy all
    tuti h lehet rbr autokat tdu ba én meg is tudnám csinálni sztem.
    Én is benevezek arra a levélre vagy linkre
  • kazai21
    Én tdu-ba nem tudok:(
  • bazso29
    Zmodelerben tudsz konvertálni? RBR autókat szeretnék TDU-ba rakni csak kellene valaki aki átalakítja.
  • kazai21
    Jahh:D
    Hát ahoz előszőr modellezni kéne de azt én se tudok mert nagyon nehéz,csak konvertálni és tuningolni tudok:S