107666
-
carloelsa #87794 Jah, de az is piázik nem?
ha nem adsz neki minden nap 3 doboz sört, akkor nem is működik xD
-
USAMEN POWER #87793 Mindegy hogy hol áll akit kihívsz, lényeg hogy a közeledben legyen... Első fényszóró gombját kell használni. Van akit nem tudsz kihívni, mert az automatikus elutasítást bekapcsolta. Azt te is megtudod tenni, az online beállításoknál, kikapcsolod az instant challenge -t. -
F az a lista hogy kik vannak a layerben. -
#87791 Rávillogok??? 
Na ez sose tűnt még fel, hogy rámvillogtak, mert mindig mögöttem áltak meg a kihívók. Meg megkérdezték hogy nyomjuk? Mondom ja és egyszercsak beugrott az ablak hogy race, ok?
Amúgy akkor az nem F billentyű mi?
-
más játékost meg úgy kell kihívni, hogy rávillogsz [enter] aztán vagy elfogadja vagy nem. -
HC-t azt még belépés elött a menüben kell kiválasztani. Hardcore mode vagy mi van kiírva. -
#87788 Hát sztem non, mert nem tudom hol lehet kapcsolni meg hol nem:S Eddig olyat találtam, hogy az ótókat lehet sportos agy hiper sportosba kapcsolni(gondolom ez olyasmi mint a luxus sport kocsiba a városi, verseny, meg off fokozat). Ezt a hard core módot még nem igazán vágom, ahogy azt se, hogy kell más játékost kihívni versenyre. -
attól még a profil meg a savegame, registry stb ugyanott lesz hiába telepíted máshova a játékot
-
töröltem a mentést a régi könyvtárat mindent és máshelyre raktam mint elöbb.... ha most se jó akkor nemtom
-
Akkor uninstall után töröld az egész TDU mappát, és utána instaláld fel. -
reinstall megint azt kész... próba szerencse -
nem most vettem meg kb 1 éve
és már játszottam :) Csak most újra raktam a gépet és újra kellett ezt is raknom -
Az jó az a logitech force EX, nékem is az van! :) -
Igen engem simán be enged...
Most vetted meg nemrég a játékot? Fehér müanyag tokos?
Ha igen akkor a FAQ-ban minden benne van... -
Ti betudtok lépni? Mert én nem :( -
holnap mek venni logitech formula force ex et :) és szétgyúrom az aszfaltot :D -
"I LOVE NON HC too"
hazucc kutya
-
Nem baj, jó tudni, hogy még egy ember a HC-sek táborába fog tartozni (nem flame keltőnek írtam - I LOVE NON HC too). 
-
Sry elnéztem azt hittem tőlem kérdezted xD -
még csak amatőr vok. De gyúrok majd rá hogy legyen HC m :) -
Egy apró kérdés: HC vagy non HC? -
bazso29 #87773 Kezdek megnyugodni, nekem a cd kulcsot nem fogadja el. -
Sziasztok.
Megy a Tdu szerver? Mert ma megint felraktam és mikor be akarok lépni "networdk connection is lost".... What's the problem? :S -
#87771 Túlkormányzottság (Oversteering)
Az eképpen beállított autó kormányzáskor a kelleténél jobban tart a kanyar belső íve felé. Elemezve: a kanyar bejáratához túl nagy sebességgel megérkező, vagy a kanyarkijáratnál túl hamar kigyorsítani szándékozó autó hátsó kerekeinek tapadása lecsökken vagy teljesen megsemmisül (megszűnik), s ilyenkor az autó úgymond "kifarol", kitör, kisodródik a hátulja. Helytelen alkalmazás esetén ez azt eredményezi, hogy a versenyző a "kelleténél" többször pördül meg. Ezt is fogalmazzuk meg szakszerűbben: a kormánykerék rögzített állása esetén a kanyarban az autó csökkenő sugarú spirálíven halad. A pilóta szemszögéből az ív tartásához kisebb kormányelfordításra van szükség, mint amekkorára a kanyarodási sugár alapján elméletileg szükség lenne. (Az alábbi "jótanácsokat" javallott a tájékoztató elolvasását követően alkalmazni, hiszen ezek a leírtak megértése nélkül vajmi keveset érnek...)
Nem tudom, ennek mi köze a kormányhoz... Max annyit bizonyít hogy balfusz vagyok, de teljesen tök mind1 hogy hány fokot fordul a kormányom. Mellesleg meg elárulom, hogy én is csak kb 180 fokot használok a kormányból, mert ha tovább tekerem akkor se fordul többet az autó. Ergó barra is 90fok meg jobbra is. Tehát azért kérdeztem gabent, hogy ő tud e vele driftelni vagy neki se megy és nem csak benem van a hiba. Meg nyílván a gázpedállal is ügyesebben kéne játszanom, hogy ne mindíg 100%nak vegye a gázadást.
Gaben akkor majd később felveszlek mert most megyek edzeni ,de későb itthon leszek!
-
Msn-en csináltuk meg,de vegyél fel nyugodtan:
[email protected] -
Hogy a picsába lehet 900 fokos kormánnyal egy autó túlkormányzott??? Biztos én vagyok a hülye, de 180 fokból teljesen jól meg lehet oldani az ügyet... -
#87768 Te tudsz normálisan driftelni? Csak mert nekem tök mind1 milyen autoval megyek, mindig erősen túlkormányzott mind1ik. (Amúgy nekem is G25 van) Amit holecskóval leveleztetek H váltó ügyében privába átküldhenéd és akkor senkinek nem kéne újra leírnia! Köszi! -
Nemtudja valaki,hogy hol tudom a gáz érzékenységét állítani? -
Igen,Holecsko segített beállítani:) Sokkal jobb. (G25) -
H-váltós?
-
bazso29 #87764 Igen, lehet, az újabb zmodelerbe már nekem is sikerült berakni, csak tdu-hoz való formátumba exportálni nem. Ha gondolod küldök priviben linkeket tonnányi autóhoz. :) -
Na most,hogy H-váltós a Murcim,jöhetne valaki gurulni:) -
#87762 Roll out! Aki akar csatlakozzon! -
Szabi1991 #87761 még mindig nem adták ki a Honda CBR 600-at.. :/ -
#87760 Akkor azt mondod, hogy egy egyszerű festés "átcsinálni" kb olyan mintha új szoknyát szerkesztenék egy ótóra? HA igen, akkor az nagy buherság volt.. Le is egyszerűsíthették volna:S -
hy all
tuti h lehet rbr autokat tdu ba én meg is tudnám csinálni sztem. -
#87758 Én is benevezek arra a levélre vagy linkre
-
Én tdu-ba nem tudok:( -
bazso29 #87756 Zmodelerben tudsz konvertálni? RBR autókat szeretnék TDU-ba rakni csak kellene valaki aki átalakítja. -
Jahh:D
Hát ahoz előszőr modellezni kéne de azt én se tudok mert nagyon nehéz,csak konvertálni és tuningolni tudok:S