107666
-
Köszönöm. -
OZ superturismo :D. Am a bbs is szép felniket gyárt. -
gyere gyere fenn vok a szigeten :P -
Na mesélj mit lehet ezen elrendezni? Ha tudsz valamit mondani a harisnyán vagy a kötegelőn kivül akkor megcsinálom. Takaritani meg mit takaritsak, mikor az egész cucc ki van cserélve. ha a két alsó ventire gondolsz az már 2 éves és igen csak használt, mivel nekem nincs kikapcsolva a gép soha. a házat meg minek takaritsam az alsó részét mikor plezi lessz az egész?! De egyébként is Pixxelnek szólt a téma. Ő tudja hogy hogyan nézett ki. -
Szar lehet azoknak akik 3-4 munkanapos heteket nyomnak...ohhh
Szóval kedd, szerda, csütörtökön letudtam a hetet...
-
Szép felni. BBS felni? -
USAMEN POWER #88739 De irigyellek ti teket. Én még Szombat, Vasárnap is melózok, Vasárnap este meg Left 4 Dead egyik haverral... :D -
Ott ovk -
Nah 20-kor északi golfpályánál talii?
Én clk dtm-el jövök,olyan 200-as tempóba mennénk:)
-
Hole, jó lett a clk dtm modod:
-
Hi! Itt egy kis vidi az e46-os m3-as bömösről :) :
Nem lett tökéletes de mind1 :D. -
Pár új kép, most nagyon Paganizok:
Baywatch
Firestation
Sandrift
Kocsi beállóm
Jó hely
Jó hely ez is
Szépségek
Aztán mikor Dutyi is kilépett, kidobott a szerver. Pedig nem szokott ilyet csinálni... -
Sztem túl zsúfolt,lehetne rendezettebb ha már plexit akarsz rá.Meg a port se ártana kitakarítani
-
Egy kis OFF! Pixel kész van a gépezet! már megvan a plexi is csak össze kell rakni. ki van fúrkálva, le van szabva. Egyenlőre igy néz ki. bocs de ezt PM-ben nem lehet elintézni. Ideje lenne már ha felnéznél közénk.
-
Bazsi90 #88731 Azzal is próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. -
Tipp: adj a rádióra hangot a NUM6-os billetyűvel. -
USAMEN POWER #88729 Ezen nem tudom hogy sírjak -e, vagy röhögjek -e... -
Bazsi90 #88728 Hali!
Nekem nem lehet hallani a rádióállomásoknak a hangját.
Mi lehet a gond, másoknál is volt vagy van ilyen hiba? Felhangosítom a + gombbal meg stb... És néma!
-
Akkor még ki találom hol:D
#88725: Nekem olyan volt,hogy úgy mentek az autók mint angliába:D
Fordított közelekedés. -
radaiimre #88726 engem felidegesitett! Hétfőn megyek és megveszem az eredetit!!! ezt a vackot meg letörlöm!!!!!! -
jocking #88725 Mi a fene történt a játékkal? Teljesen megőrült a forgalom... A sávváltás ellentmond minden fizikai törvénynek és volt olyan is, hogy a semmiven karamboloztam!
-
ha megtalálom a tdu cd-t akkor én is lehet hogy benézek a szigetre egy hónap kihagyás után 
-
Nem lenne rossz egy kis gurulás,8 körül nekem ok. -
radaiimre #88722 your version is already updated! benne van az 1.66-os, és nem csinál semmit simán feltelepitettem meg minden, ajátékot is ujra raktam, nem tom mi van vele. meg most még moddolhatok is kicsit.... -
Megapack az 1.66os verzióra rakja fel,fölötte szerintem csak az 1.67 van amit ha felraktam nekem is elbaszta az egészet és egyszerűen nem indult el újra kellett telepítenem:S -
Pontosan mit ír ki? -
radaiimre #88719 feltettem a megapackot,nyomtam mellé patch-t mégsem megy! benne van minden mégsem megy! miért van? tudja valaki? -
A Dokumentumok mappán belül a Test Drive Unlimited mappán belül a saját profilodban csinálsz 1 Radio mappát azon belül pedig egy akármilyen mappát(ez lesz a rádió neve a játékban) és abba belerakod a zenéidet. -
Lehet valahogy a játékba saját zenét hallgatni? Ha igen az MP3-at hova kell berakni? -
Ma este valami gurulás,benne vagytok? -
Sziasztok valaki nem csinált trabant wartburg lada modot ? -
gagyenkov #88714 Képzeljétek, hogy mire nem képes a technika! Kapott a gép egy új videokártyát( valami GTS 250) meg plusz egy giga memóriát és egy új dimenzió nyílt meg a TDU ban számomra :D Mindent felhúztam maxra! Akadás nélkül fut! :DD Nem gondoltam volna! -
#88713 Lehet routeres probléma is. Ha ilyen connection lost problémái vannak, akkor azt is nézzétek meg a FAQban. -
ToMM23 #88712 Hali! Öcsém megvette a TDU Gold verziót. Kért hozzá új megapack kulcsot emailben.Megkapta,átirta. De még mindig kivagdossa a szerver ha packos kocsiba akar ülni. Már ujratelepitette az egészet. És még mindig ez a gondja. Mi lehet a gond? Talán az uj kod nem jo? Vagy mi lehet ? Már nincs ötletünk erre.. -
Szabi1991 #88711 fű textura rontó pecs nincs meg valakinek, vagy linkje hozzá ? :D -
Első mondat végére akartam egy :D-t.
:D -
Nyugodtság van, 1 autó nem 2 perc és qrva hosszú a lista.
Ez a golf szopás. :D Elkezdtem de hát nem tudom ebből lesz e valami, talán gyengített 2 samples megoldással az Rs4 hangjából. Mondjuk az meg picit pattog. Túl nagyok a shift samplei, ha levágok belőle, akkor meg mégjobban pattog, így esélytelen normális hangot összehozni, de holnap még bohóckodok vele. -
#88708 Kössz az infot! Meg neked is Fatal. Majd pmre irj már! Előre is köszi! -
ha van egy kis szabadidőd akkor meg tudnád csinálni a ae86-os hangját légyszíves! -
Következő a VW Golf lesz.