107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • GX25
    Köszönöm.
  • Norby646
    OZ superturismo :D. Am a bbs is szép felniket gyárt.
  • pxxl
    gyere gyere fenn vok a szigeten :P
  • Johnny 19
    Na mesélj mit lehet ezen elrendezni? Ha tudsz valamit mondani a harisnyán vagy a kötegelőn kivül akkor megcsinálom. Takaritani meg mit takaritsak, mikor az egész cucc ki van cserélve. ha a két alsó ventire gondolsz az már 2 éves és igen csak használt, mivel nekem nincs kikapcsolva a gép soha. a házat meg minek takaritsam az alsó részét mikor plezi lessz az egész?! De egyébként is Pixxelnek szólt a téma. Ő tudja hogy hogyan nézett ki.
  • adamfesto
    Szar lehet azoknak akik 3-4 munkanapos heteket nyomnak...ohhh
    Szóval kedd, szerda, csütörtökön letudtam a hetet...
  • holecsko10
    Szép felni. BBS felni?
  • USAMEN POWER
    De irigyellek ti teket. Én még Szombat, Vasárnap is melózok, Vasárnap este meg Left 4 Dead egyik haverral... :D
  • SeanJRRussel
    Ott ovk
  • kazai21
    Nah 20-kor északi golfpályánál talii?
    Én clk dtm-el jövök,olyan 200-as tempóba mennénk:)
  • Norby646
    Hole, jó lett a clk dtm modod:

• Norby646
    Hi! Itt egy kis vidi az e46-os m3-as bömösről :) :

Nem lett tökéletes de mind1 :D.
  • adamfesto
    Pár új kép, most nagyon Paganizok:
    Baywatch

Firestation

Sandrift

Kocsi beállóm

Jó hely

Jó hely ez is

Szépségek

Aztán mikor Dutyi is kilépett, kidobott a szerver. Pedig nem szokott ilyet csinálni...
  • SeanJRRussel
    Sztem túl zsúfolt,lehetne rendezettebb ha már plexit akarsz rá.Meg a port se ártana kitakarítani
  • Johnny 19
    Egy kis OFF! Pixel kész van a gépezet! már megvan a plexi is csak össze kell rakni. ki van fúrkálva, le van szabva. Egyenlőre igy néz ki. bocs de ezt PM-ben nem lehet elintézni. Ideje lenne már ha felnéznél közénk.

• Bazsi90
    Azzal is próbálkoztam, de nem jártam sikerrel.
  • Roger6
    Tipp: adj a rádióra hangot a NUM6-os billetyűvel.
  • USAMEN POWER
    Ezen nem tudom hogy sírjak -e, vagy röhögjek -e...
  • Bazsi90
    Hali!

Nekem nem lehet hallani a rádióállomásoknak a hangját. Mi lehet a gond, másoknál is volt vagy van ilyen hiba? Felhangosítom a + gombbal meg stb... És néma!
  • kazai21
    Akkor még ki találom hol:D
    #88725: Nekem olyan volt,hogy úgy mentek az autók mint angliába:D
    Fordított közelekedés.
  • radaiimre
    engem felidegesitett! Hétfőn megyek és megveszem az eredetit!!! ezt a vackot meg letörlöm!!!!!!
  • jocking
    Mi a fene történt a játékkal? Teljesen megőrült a forgalom... A sávváltás ellentmond minden fizikai törvénynek és volt olyan is, hogy a semmiven karamboloztam!
  • pxxl
    ha megtalálom a tdu cd-t akkor én is lehet hogy benézek a szigetre egy hónap kihagyás után
  • SeanJRRussel
    Nem lenne rossz egy kis gurulás,8 körül nekem ok.
  • radaiimre
    your version is already updated! benne van az 1.66-os, és nem csinál semmit simán feltelepitettem meg minden, ajátékot is ujra raktam, nem tom mi van vele. meg most még moddolhatok is kicsit....
  • Fehercsoki
    Megapack az 1.66os verzióra rakja fel,fölötte szerintem csak az 1.67 van amit ha felraktam nekem is elbaszta az egészet és egyszerűen nem indult el újra kellett telepítenem:S
  • Fehercsoki
    Pontosan mit ír ki?
  • radaiimre
    feltettem a megapackot,nyomtam mellé patch-t mégsem megy! benne van minden mégsem megy! miért van? tudja valaki?
  • Fehercsoki
    A Dokumentumok mappán belül a Test Drive Unlimited mappán belül a saját profilodban csinálsz 1 Radio mappát azon belül pedig egy akármilyen mappát(ez lesz a rádió neve a játékban) és abba belerakod a zenéidet.
  • GX25
    Lehet valahogy a játékba saját zenét hallgatni? Ha igen az MP3-at hova kell berakni?
  • kazai21
    Ma este valami gurulás,benne vagytok?
  • Pummis
    Sziasztok valaki nem csinált trabant wartburg lada modot ?
  • gagyenkov
    Képzeljétek, hogy mire nem képes a technika! Kapott a gép egy új videokártyát( valami GTS 250) meg plusz egy giga memóriát és egy új dimenzió nyílt meg a TDU ban számomra :D Mindent felhúztam maxra! Akadás nélkül fut! :DD Nem gondoltam volna!
    Lehet routeres probléma is. Ha ilyen connection lost problémái vannak, akkor azt is nézzétek meg a FAQban.
  • ToMM23
    Hali! Öcsém megvette a TDU Gold verziót. Kért hozzá új megapack kulcsot emailben.Megkapta,átirta. De még mindig kivagdossa a szerver ha packos kocsiba akar ülni. Már ujratelepitette az egészet. És még mindig ez a gondja. Mi lehet a gond? Talán az uj kod nem jo? Vagy mi lehet ? Már nincs ötletünk erre..
  • Szabi1991
    fű textura rontó pecs nincs meg valakinek, vagy linkje hozzá ? :D
  • [HUN]FaTaL
    Első mondat végére akartam egy :D-t.

:D
  • [HUN]FaTaL
    Nyugodtság van, 1 autó nem 2 perc és qrva hosszú a lista.

Ez a golf szopás. :D Elkezdtem de hát nem tudom ebből lesz e valami, talán gyengített 2 samples megoldással az Rs4 hangjából. Mondjuk az meg picit pattog. Túl nagyok a shift samplei, ha levágok belőle, akkor meg mégjobban pattog, így esélytelen normális hangot összehozni, de holnap még bohóckodok vele.
    Kössz az infot! Meg neked is Fatal. Majd pmre irj már! Előre is köszi!
  • DJ RX7
    ha van egy kis szabadidőd akkor meg tudnád csinálni a ae86-os hangját légyszíves!
  • [HUN]FaTaL
    Következő a VW Golf lesz.