107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Ez így igaz.
  • carloelsa
    Ne Offolj ! nám szábád ! (csak vicceltem )
  • Kinetic
    köszi :)
  • pxxl
    én felraktam P4 3.0 HT, 2x512 ddr, x1650 pro-ra egy x86-os rtm-et, és sokkal sokkal gyorsabb volt mint az xp. ez a játékban is látszott, több fps-em is volt, lazábban futott, látványosan nem szenvedett a játék. sokkal jobban kihasználja a win7 a konfigot, mint az xp. a mostani gépen is csak azért nem használok win7-et, mert a tv tuner nem működik vele, mivel régebbi és nem írnak rá 64 bites drájvert. arról nem is beszélve, hogy a vista x10 az xp csak dx9...
  • Maxx
    Kinetic, a tdu centralon vannak : csak a searchba bírtam hogy bmw, tessék.

bmw modok tudhoz a tdu centralról
  • vtechonda
    Sziasztok!

Munkatársam a Test Drive Unlimited-el szeretne Online játszani.Megvette a játékot,feltelepitette.-serial-okat is rendben elfogadta (Nekem ezzel volt baj - kaptam újat,és jó lett) Szóval elvileg minden oké-de mégsem csatlakozik a játék.A CD projekt az alábbit javasolta:

Kérem ellenőrizze a belinkelt programmal ezeket a portokat hogy nyitva vannak e.

UDP 8880->8889
    UDP 8890
    UDP 27000->30000
    TCP 6667
    TCP 27000->30000

Na itt vagyunk elakadva!Aki tud segitsen légyszi!
  • Kinetic
    Valaki BMW-ket tud linkelni?Mert a FAQ-ban lévő oldalakon nem igazán találtam :S
    Pedig átnéztem alaposan :S
  • Fitti83
    Nah azért a lényeget megírta valaki. Azért a Windows 7 stabilabb és ha vmi program beszarik, be tudod zárni. Xp-nél sokszor volt, hogy reset kellett. Ami miatt még inkább használom a Win7-et, hogy mivel az új konfigurációk azért jobban futnak egy új rendszeren, mint egy régin. Azért akkor még nem is léteztek ezek az alkatrészek, és biztos jobban kihasználja. DE amúgy nekem gyorsabb is mint Xp alatt. Nekem a kinézet is fontos és az is jobb. Kompatibilitás terén meg nem értem, hogy sokan panaszkodnak, hogy ez nem megy, meg az. Nekem eddig minden elindult és fut tökéletesen. Még a Shift se akadozik az ATI kártyámmal, pedig erre panaszkodnak. Szerintem legyen egy jó verziód belőle és legyen megfelelően telepítve rajt minden. Akkor tuti sokáig menni fog.
    Elnézést az OFF-ért. Csak leírtam én is akkor már a véleményem.

Ádámfestő: Nagyon tetszik, ahogy a TDU felirat elmerül a homokban!!! Grat! Szép munka!
  • Maxx
    Holecs feltettem faq-ba is, remélem nem baj
  • somdav95
    nekem speciel az xp folyton fagyott, és három havonta újra kellett rakni... a vista-m meg már talán egy éve nemvolt újra rakva, semmilyen vírusírtó/tűzfal és minden szirszar nélkül...
  • jaddz8
    Teljesen jogos a replika, de nem neked szántam az egész kommentet, illetve csak az első három szót. ("De miben jobb?") A többi megjegyzés/hozzáfúzés és semmi személyes, ahogy a #88931-es sem neked szól konkrétan. "Érdemes feltenni a Win 7 -et, Xp -nél mérföldekkel jobb." - ebből következtettem arra, hogy tudsz róla valamit amit én nem, ezért szeretném, ha megindokolná valaki, miért jobb pontosan, de pl. Fatal erre nem tért ki, csak beszűnt a téma annyiban, jobb.

Mindegy, további offolást befejeztem, elnézést, ha valakit megbántottam, se Fatal-al se veled nincs problémám, választ kerestem semmi egyéb. Ha szeretnéd töröld visszamenőleg nyugodtan. Szép napot.
  • holecsko10
    :D

Ez jó még hogy le nyúltam. Te mutattad be nekem hogy kell meg csinálni sony vegasban.
  • USAMEN POWER
    Én többek között leszarom hogy milyen oprendszert használsz, a te dolgod, csak leírtam a saját véleményem, és hogy részemről igenis érdemes használni a Win 7 -et.
    Innentől kezdve, hogy a másik véleményéből mi jön le neked, a saját dolgod, én nem erőltettem semmit, kész, pont.
    Mások vagyunk, nekem pl. az egyik fő szempont egy op rendszernél hogy legyen szép. Előző Xp -m kb. úgy nézett ki mint egy Vista, a Vistamizertől kezdve, még egy rakás programnak köszönhetően. Viszont bekaptam egyszer egy kemény vírust, amin csak a Win reinstall segített, de kedvem már nincs az Xp -met összeszedni az előző állapotába, egyszerűbbnek látom ha fölteszem a Win 7 -et, és még sokat se eszik, (volt) feltuningolt Xp -m hez képest.
    A legfőbb szempont, meg hogy a kezelhetősége legyen könnyű, de sok funkcióval rendelkezzen, ne küldjön minden szarságra hibaüzenetet. Win 7 ben ezt is megtaláltam.

Számomra kielégítő a Win 7, és a következő jópár évben azt fogom használni.
    Részemről ennyi.
  • Stockbauer33 #88933
    Kinetic itt privátba irdmeg hogy mi mennyi és vedd elintézve csak rafináltlegyen az a szám
  • lybrahu
    Koppintás!!! Tolvaj!! Lenyúlta az effektemet!!
  • jaddz8
    Illetve még hozzátenném, ha kicsit is tudod, hogy miről beszélsz, akkor egyetértesz velem abban, hogy nem az számít neked milyen csillivilli oprendszered van, kitörölheted vele, ha az nincsen rendszeresen karbantartva.
  • jaddz8
    De miben jobb? Ezeket az érveket sosem tudtam elfogadni. Indokoljátok már meg nekem, miért lenne jobb nekem, ha XP-ről Win7-re váltanék. A Vistának adtam 2 esélyt is, nem tetszett és kész, semmivel sem volt gyorsabb mint az XP, semmivel sem tudott többet mint az XP azon funkciók közül, amiket én használok. Arról már hallottam, hogy a Win7-nek már a beta kiadása is sokkal jobb volt, mint a service pack-os Vista, illetve, hogy erőforrás-igány tekintetében is jobban áll. Viszont továbbra se értem, miért lenne jobb, ha Win7-re váltanék. Szép új felület? Nem érdekelt sosem, egy hét alatt elszáll az újdonság varázsa. Sidebar, gadgets, stb..?! Na ne... Tudom, hogy pár év múlva egyszerűen ki fog kopni az XP ahogy a hardvergyártók megszüntetik driverek kiadását rá, majd a Vista, illetve komoly összeget mernék rá tenni, hogy a Vista előbb merül feledésbe, de addig szerintem nekem tökéletesen megfelel ez, ahogy most van. 5 év alatt kétszer fagyott le a gépem, egyszer mert vírust kaptam, egyszer mert nem indult el a táp coolere a sok portól és lekapcsolta a gépet. 45sec alatt bootol (including MSN és a többiek), stabil, gyors, rendezett, kellően le van butítva, ahogy én szeretem, megszoktam, mindent megtalálok és ennyi. Nekem nem szempont, hogy azon szebben fut a Crysis. Szarok bele...

#88921: a gyors epic fail reakciódból szűrtem
    És ezért használnkak 8 éves OS-t az emberek...
    Mellesleg mintha nem lenne ez is egy milliószor felvetett kérdés, az emberek 80%-a simán ráválaszolja, hogy neki az XP és kész.
  • holecsko10
    Elkészült az új Chevrolet C6 új hang.

TDU Central

• USAMEN POWER
    Én még azért nem váltottam Win 7 -re, mert a Cd-t még nem volt időm elhozni egyik havertól, az íróm meg szar, így nem is tudok kiírni semmit.
    Érdemes feltenni a Win 7 -et, Xp -nél mérföldekkel jobb.
    Hát akkor ezek szerint a hsz-ek szerint meg várni kell egy jó win 7et és akkor azt használni. Ennyi.
  • USAMEN POWER
    A Win 7 -hez nem kell erőmű, én gyengébb gépekre is ajánlanám, főleg hogy a játékok jobban futnak rajta. Ha meg Vista és Xp között kéne választanom, akkor inkább Xp, a Win 7 meg viszi a pálmát.
  • Stockbauer33 #88925
    Köszi fiuk. Jó volt újra látni Sean.Azthittem jobban elkalapálsz De ahogy írták elég erőszakos voltál.Még1x THX
  • [HUN]FaTaL
    Minden működik 7en nagyrészt, ami Vistan. 95-98%.

#88922: Szerintem van vele probléma de hagyjuk. :D

Amivel kompatibilitási hibák vannak Vistán még mindig, azzal lesznek is, ha basznak rá a fejlesztők. De mindenre van alternatíva, mondjuk nem használok noname, meg 15 éves programokat, ami ne működne rajtuk.
  • somdav95
    vistán már nincs. 7esre én még azért várok...
    Én is xpzek. sztem sincs vele probléma. inkább okulok az előző évtizedekből és várok addig amíg kijön oprendszerből is egy normális rilíz:D Ezt csak azért mondom, mert pld mikor még 98-al nyomtam, akkor addig nem váltotam míg a progik nagyrésze át nem váltot xp-re és míg ki nem jött olyan ami nem "degenerált". És ahogy kommenteket olvasok, azért sokszor vannak még kompatitbilitási hibák a pistán és a hetesen is. Amúgy is erősebb gép kell az uj OPk-hez, szal nálam még az xp a nyerő
  • [HUN]FaTaL
    Van 512es is, sőt a referencia is 512es, szerencsére.

#88917: Mégis melyik mondatból sikerült ezt kiszedned? Csak nem értem hogy új gépen miért használnak 8 éves OS-t az emberek.
  • vajo
    a GeForce 9800 GDDR3 az 1GB-os!!!
    nekemis gf 9800gt van és 1gb-s!!
    nem láttam még 9800gt-t 512-ben :D csak 9600gt-t ,de lehet tévedek
  • tdu Toyota
    ugyan ilyengépem van és megy full garfikán akkadás mentesen átlag 62fps-el városba 60 városon kivűl max 100
  • vajo
    fasza kép lett :D
  • jaddz8
    Szóval ebből következett, hogy én lúzer vagyok mert XP-t használok. Nem értelek, de ne folytasd kérlek.
  • Gaben17
    nekem is 9800-van,egy pillanatra sem gondolkozik (win7)+g25
  • adamfesto
    Nekem meg akkor is problémám van a forgalommal ha nem laggol.
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes nekem sincs forgalom problémám, csak, amikor szar a szerver.
  • pxxl
    talán hűtsed akrko rendesen :D lol még a végén elszáll
  • USAMEN POWER
    9800 GT -men kiváncsi vagyok hogy fut majd a game. Meg most fogok venni egy 19 colos monitort. Több mint két évig faszán működött a jelenlegi gépem, sőt még most is, de már az új játékokra azt mondhatom, hogy ippeghogy fullon elindul, vagy az élsimítást lejjebb kell hogy vegyem...
  • USAMEN POWER
    Nekem max akkor akad be egy pillanatra, ha belecsöppenek hírtelen egy 8 as layerbe. Amúgy nem, max időnként mikor a vga felmelegszik.
  • jaddz8
    Nekem fordított tapasztalatom van Vistával kapcsolatban, most én is baszakodhatnék itt epic fail-el mint egy hiéna?! És kurvára nem akad be a játék ha szembe jön valaki. És a forgalommal sincs problémám, neten sem, 1-2 kései szinkronizációt kivéve, amiről úgy tudom mindenkinek fennálló hiba akár HP-n akár Vistán akár 28 magos gépen játszik.
  • Maxx
    Minden ötletre vevő vagyok, ha valaki elszántságot érez és alkot feltesszük és megosszuk a néppel :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem már win7 van, de előtte Vista volt. XP
  • Maxx
    Nekem is Vista Business 64 bit van és semmi gondom nincs a játékkal.