107666
-
Szabi1991 #91746
-
letöltöttem ezt a cuccot de azokkal a .z01 meg .z02-es kiterjesztésű fájlokkal mit csináljak?
valaki priviben már megprobálta elmagyarázni de nem igazán értettem meg:'(
valaki esetleg tudna segíteni?:D
köszi előre is -
Szilveszter esti pár kép. Köszi Hole és ADJ! Zsolesz csak később jött, így ő lemaradt a "családi" képekről! 
-
link14 #91743 Vagy írd át a cd kulcsot mert szerintem volt már fent tört verzió és nem törölted a serial számát akkor. Itt tudod át írni alapesetben: C:\Documents and Settings\All users\Application Data\Test Drive Unlimited\cdkey.txt (kapcsold be a rejtett fájlok mutatását) -
Rendben!Ha haverom visszahozza újrarakom!Köszi -
Akkor megcrackelted a játékot!
Töröld le az egészet!
Után install és patch. -
Tudom...De azt írja h fel van rakva!Belépek a játékba és csatlakozik a tdu szerverére,s kiírja h van update,Letölti?Rámegyek h igen,kidob a tdu oldalára és ott mit csináljak?Tehát h tudjak neten játszani -
Google 
1.66A Patch -
Köszi!Tényleg a crack miatt nem ment,a játék am erdeti!de kidob a TDU oldalára és ott honnan töltsek le patchet? -
Nemsokára feldobok egy béta verziót ugyanis hamarosan kész vagyok vele. Ha kész lesz a béta verzió akkor csinálom meg azokat a dolgokat amiket megbeszéltünk. Sajnos a modell méretét nem tudtam egyelőre állítani mert azt úgy tudnám ha az egész modellt egybe lehetne méretezni mert most csak külön tudom az alkatrészeket méretezni ami em jó mert nem tudom rendesen beállítani. Am már láttam ezt a vidit de nagyon über brutál hyper mega giga jó hangja van a kicsikének 
.
-
Eredeti a game? Ha eredeti ne használj crack-et. Ha régen tört volt fent most meg eredetit raktál fel akkor törölni kell néhány fájlt amit asszem a F.A.Q.-ban megtalálsz. -
Nekem mindegy milyet csinálsz mert ez csak feliratban más.
Nekünk 300D volt.
És ha lehet akkor azt a rendszámot amit megbeszéltünk, ne úgy add ki.
Úgy csak nekem :)
A kerék egy kicsit nagy lett. A hang amit linkeltél fasza lenne.
Azért ez is üt! -
Sziasztok!Tegnap felraktam újra a játékot,felraktam az 1.66AA-patchet!Szeretnék újra online játszani,de kiírja h új update jött ki,rámegyek h töltse le,és az URL helyén csak none-van! Mit lehetne csinálni?
-
Hali
A crazy winter módot honnan lehetne leszedni?
-
USAMEN POWER #91732 Elmaradt Crazy Winter Cruise képeim, tavaj Decemberből.
Jaddz és Stockbauer társaságában (Naplemente)
-
USAMEN POWER #91731 TDU 2 offroadra majd jó lesz ! :D -
NAAAA sikerült nagyobbítani a kerék méretét de talán egy hangyányit nagyobb lett mint szerettem volna... 

Na? Cuki mi?
-
#91729 Köhi
-
USAMEN POWER #91728 Pause -> Bookmark -
#91727 Szatok bookmarkot hogy tudok csinálni? Csak mert nem találom se faqban se a játékban. A térképnél ha megnézem akkor látom hogy hol mutatná a bookmarkokat, csak éppen én nem tudok készíteni:S -
Ma már nem lesz kész sajna de holnap asszem be tudom fejezni a kcosit. A külseje már 98%-ban készen van, a kerekeket még nem sikerült megoldani, most azt próbálom megcsinálni de még nem tom hogy kell egyelőre. A beltere már majdnem kész 1-2 material gond van még meg a kormány rossz helyen van + valamiért hátrébb van a kocsi belseje mint a külseje. Ezen kívül már csak az árnyék van amit már egyszerűbb megoldani. Szeretnék egy 300e 24-valve változatot midnenféle képpen de nem tom falkon milyet szeretne... :) Jah a rendszámtáblát még meg kell csinálni és fasza lesz. Kéne hozzá 1 normális hang is de azt még nem tudom hogy oldom meg. Ez a hang ütne nagyon vagy vmi hasonló legalább de nem értek hozzá. -
Már közeleg a vég... :) Ugyan még mindig akad rajta munka de már lassan kész lesz. Ma már nem hiszem bár én megteszek minden tőlem telhetőt de ha ma már nem is akkor holnapra kész lesz sztem. Na pár kép a jelenlegi állapotról:
Helyzetjelentés: - Még be kell lőni a beltér pontos heylét.
- A maradék material hibákat ki kell javítani.
- Az üléshelyzet, és ez egyéb mozgó dolgokat meg kell csinálni.
- A kocsi mretét be kell állítani. (hát ez elég nehézkes, de igazából még az is jó lenne ha megfelelő méretű kerekeket tunák rá rakni de azt meg egyelőre nem tom hogy kell...)
- Az árnyékolást meg kell csinálni.
- A felni helyzetét be kell állítani.
-
-
USAMEN POWER #91723 #91690, #91692, #91693, #91694 -es hszek delete ! További részegedést, és józanodást ! Kinek mi... Na brb. -
-
Jó van látom van klíma , megnyugodtam. :)
Fasza lesz ez is. -
Egy kcisit bővebben:
Mint mindennel természetesen ezzel is van még munka bőven de ezen már nem kell olyan sokat dolgozni. -
Boldog új esztendőt mindenkinek, és különösen a drága Klubb tagjaimnak!!!
B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Az a lényeg! -
Igen ez Coupe , ha egyszer végre meglesz a W124-em , kap egy ilyen szárnyat.
Nagyon bejön!! -
Jah amúgy a zmodiban elég faszának tűnik a kocsi beltere ;). -
Hát majd megnézem hátha találok egy kocsit amin van egy ilyen spoiler. De ha esetleg te találsz olyat amin van akkor küld át a kocsit vagy a linkjét és én feldobom a szárnyat a kicsikiére :D. Am ha jól látom az egy coupe... :P. Kár hogy a coupe projektem kudarcba fulladt. -
Azért egy ilyen szárnyat rá kéne rakni:
-
Zwiebel #91713 B.Ú.É.K a fórumtársaknak! :)
-
Jaj de várom már!!! -
Hát ma (pontosabban tegnap :)) ennyire futotta: (bizonyos textúrák - mint pl.: a hátsó lámpa) - csak ideiglenesek.
Jelenlegi hibák: - beltér
- üléshelyzet, kamerahelyzet
- material hibák
- árnyék hiba
- a kocsi túl nagy
- az ajtó és az ablak rossz fele nyílik
kb ennyi nagyvonalakban :). Ezeket kell még javítanom és még ma de lehet csak holnap ha minden összejön akkor kész is lesz. :)
-
BUÉK Srácok. -
Boldog új évet midnenkinek! -
Lehet valahonnan valami jó grafikai tuning modot leszedni? -
Stockbauer33 #91707 Grat a videohoz
Jól láttam 4.10nél L zizzent a civil? Ide beszur6nánk ezt a videot