107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Roger6

Most már van valami modding tools, ott minden autót tudnak szerkeszteni, áttételt, lóerőt, meghajtást, gondolom azzal nyúltak bele.
  • carloelsa
    Suzuki Swift 600-al? xD
  • USAMEN POWER
    Ok, a vita már tárgytalan. ;)
  • USAMEN POWER
    Én se akarok leszólni senkit, mindenki úgy játszik ahogy akar. Kicsit átnyálaztam grabo amit mondtál, és nem teljesen, de azért csaltak az emlékeim az on, és off között tényleg van különbség.

Mellékesen kijött valami realiti mód ? Most belecsöppentem egy cruiseba, Lamborghini 400 -al, RS4 400 -al, dtm Merci 400 -al...
  • carloelsa
    "...de nincs ügyesség..." ezzel nem azt mondtam, hogy 'fúúúj' tök béna... csak én videón is meg élőben is láttam (a játékban), hogy DA:OFF-al ennél jobban mennek Paganival... Mikor kezdtem a játékot, akkor volt nagy kedvenc a Saleen, de már nem, régebben pörgősebb napjaim voltak, most a TDU-val csak kikapcsolódni akarok, nem betenni a popómat a kanyarba , fémig égetni a gumit, száguldozni mint egy agybeteg... :D Nem hiába a Kresz Krúzokat kedvelem már... ott nyugi van (már ha nincs barom xD) Zene on vagy TS on akár mindkettő és nevetni, szórakozni, kikapcsolódni...Grabowskiék társasága a kikapcsolódást, a nevetést jelentik számomra, te a pörgős élet vagy :D ha nem haragszol meg és NEM szólsz le, most nem kívánkozok a krúzra elmenni, főleg úgy hogy vírusos vagyok :) még a nod32-d kijelezné xD

Száguldozni csakis az rFactorban szeretek :) Fitti mester tanította meg nekem a versenyzés előnyét... :D (jah és hátrányát... pl szarrá izzadsz xD)
  • Roger6
  • AlieN911
    Vaze most nézem.. Bocs én nem értek ilyenekhez:D Sima Paint xDDD
  • Roger6
    ALIEN911 vazze! Hát legalább kerestél volna olyan betűcsaládod, amiben van hosszú Ű betű!! (bocs, munkahelyi ártalom)
  • Roger6
    "Ti vagytok a full profik" - na erre mondtam, hogy nem magamra értettem, mert ez lesz belőle. Nyugi van. Arról beszélünk, hogy DA-val meg lehet csinálni ezeket a mutatványokat hatványozottabban könnyebben, mint DA nélkül. Ha pedig nem vettél észre különbséget DA on és OFF között HC-ben, az pedig nagy hiba, hiszen ég és föld a különbség a kettő között, ezt minden HC-s DA OFF-os ember igazolni tudja. Legegyszerűbb: kanyarban 3-ban lassú tempónál full gáz = DA off-nál kicsapja a seggét, ellenkormány hiába (hát persze, mész 60-al, a kerék meg pörög 210-et, ez a normális), DA ON: gecinagy drift, autó kezelhető marad, az elektronika pont úgy pörgeti a kereket (nem 210-el), hogy az autó stabil maradjon (ezt persze gázzal is meg lehet oldani DA nélkül, csak nem full padlónál). De ez egyenesben is megjátszható, ugyanúgy padlózd le, TALÁN sikerül egyenesben tartani off-on a verdát, On-al meg... picsakönnyű. Ez nem nagyképűség, hanem tapasztalat, próbáld ki. Nekem az nem okoz örömöt, hogy egy 600 lovas kocsival nem kell "bírkózni". Há hol az a 600 Ló, gyere te állat, mutasd magad, és megmutatom, ki a fasz vezet! (vagy az árokban kötök ki).

Persze itt megint ízlésekről beszélünk. Kinek ez tetszik, kinek az... Viszont ahogy Fitti említette (megint nem én): "DA On-al meg lehet fogni az autót, de nélküle már tudás is kell". Osztom a véleményét, ez saját tapasztalat szintén. Én észrevettem a különbséget, és vezettem több tízórányit HC-ben, DA-val, DA nélkül is. Tudom, miről beszélek.

Másik, fékezés: miközben kanyarodsz, DA-s autóval lenyomva a gázpedált az autó lassulni kezd, mégis íven lehet tartani, kezelhető marad. DA nélkül bizony keményen el kell találni azt a határt, amikor még nem csúszik meg, és blokkol az első kerék - a szép az benne, hogy így még rövidebb féktávot is lehet venni, mint DA-s kocsival (persze nem nekem,én nem értek hozzá, csak úgy mondom, mert láttam egy-két ismerőstől).

De még mindig támadásként fogod fel ezeket a dolgokat, ebben igaza van AlieN911-nek. Nem kell, ezek vélemények. Én azért mondom el, mert van mögötte bizonyíték, tapasztalat.

A Suzukis hasonlatot nem értem. Szerinted Hawaii-on csak ilyen autók vannak? Nem. Akkor ha nem gond, este belevágok még egy Ladát is, hadd szóljon a sperr difi meg a 4 sebesség, és ledriftelem a szaros Skyline-okat! (mert csak azokat érem utol)
  • AlieN911
    Ez még lehet nekem is lassú lesz, de megpróbáljuk
  • AlieN911
    Most az miért szégyen, ha valaki olyan kocsikra (is) vágyik amiket naponta lát, esetleg van neki, vagy már vezetett..
    Nem értem a Te hozzáállásodat.. Miért gondolod azt, hogy ez a játék arra termett amire Te használod.. 400 km/h val menni összevissza.. Nem értem miért kell állandóan beszólni, meg leszólni "minket"
    Szerintem ez a játék a legjobb ilyen téren. Eddig semmilyen játékkal nem találkoztam, ahol lehetne ilyeneket csinálni, értsd "KRESZ" címszóval.. Még a Midtown Madness 2 volt hasonló,de az qrvarégi és hát..
    "Viszont az a 200 ebben a játékban még mindig 50 km/h, ezen a téren a játékot elbaszták..." <- ezt nem értem.

De azért béke van
  • Stockbauer33 #92973
    Én gurugatok a Murcimal parasztba utánnatok szivesen hogy viszonyitás legyen erre a DA on-offra
  • USAMEN POWER
    Pedig én mentem már HC -ban DA on -al és off -al is, és pont annyi különbséget vettem észre mint Non HC ban. Szerintem nagy eltérés DA off, és DA extrem sport között van. De biztos hogy az én megfigyelőképességem szar. Mellékesen azthittem hogy csak a HC/Non HC -sok között lehet találni kifogást, úgy tűnik hogy tévedtem. Ti vagytok a full profik, 100 - max 200 km/h -val Suzuki Swiftel, ami szégyen a rengeteg sportkocsi között ebben a játékban. Viszont az a 200 ebben a játékban még mindig 50 km/h, ezen a téren a játékot elbaszták, és sajnálom hogy ez a véleményem de ez van.
  • Roger6
    Jaja, nem felejtem, ott leszek 10 körül!
  • Fitti83
    Ez így van! HC-ban DA On-al meg lehet fogni az autót, de nélküle már tudás is kell! De az sem mindegy milyen autóról van szó! Este Uram akkor el ne felejtsd, hogy megyünk a szigetre!
  • Roger6
    Ja, a kanyarodást kihagytam, ugye HC-ban sokkal könnyebb bevenni a kanyarokat DA-val, mint nélküle...
  • Roger6
    "200-300 fölött mindegy hogy be van e kapcsolva vagy sem" - hát HC-ban nem, ugyanis segít a fekezésben, stabilitásban, kipörgésben is ugyebár, és szinte mindent meg lehet fogni vele még 250 felett is, de nélküle már tudni kell (Master is Fitti - not me, mielőtt engem tartanál valami hülyének).
    ÁÁÁ Hát az nekem sincs bekapcsolva:D
  • Stockbauer33 #92966
    Jönnék én is a krúzra ha nemgond
  • USAMEN POWER
    Tökmindegy hogy DA -on, vagy off részemről én nem sok különbséget vettem észre a kettő között. DA on -al is keményen ellehet szállni gyakorlatilag 200-300 fölött mindegy hogy be van e kapcsolva vagy sem.
  • AlieN911
    Ámen. Én sem! Ma lesz valami lájtos gurulás?
  • Roger6
    Ezt vele beszéld meg, nekem mindegy, én elvből nem használok DA-t.
  • marcihusi
    DA - driving aid
    Valaki mondja már el mi az a DA??? Ez most a HC uj elnevezése? vagy mi?
  • USAMEN POWER
    Továbbmennék. :) Ha Dozoo ott lesz a megbeszélt időpontban, DA: ON szabad. :))
  • Roger6
    Szerintem nem így értetted Dozoo. Ott van a magyarázat is:"DA on szal azért =( ha DA:off lett volna... akkor :D" - és a végén a smiley. Szóval ügyes a srác, csak DA OFF-al lenne teljes értékű a mutatvány. Én pl. azt szeretem, ha én irányítok, nem az elektronika, igaz néha ki is csúszok, meg talán hosszabb kicsit a fékút, de ÉN vagyok az úr a saját verdámban. De mondom, ügyes a srác, csak az a fránya DA...
  • USAMEN POWER
    Sőt akár írhatok a Palmernek is az Atarin, remélem hogy ráér, és akkor szinkronban tolhatjátok ! :))
  • USAMEN POWER
    "Van tartalom, de nincs ügyesség" ---> Gyere toljunk már egy szigetkőrt !! 15°° -kor legyél a Délkeleti Lighthouse -nál. Kötelező verda Saleen, vagy Köenigsegg tempo 300 km/h fölött. :) Remélem megtudod védeni a kijelentésed ! Ugyebár a csávó full béna, és álltalános dolgokat csinál. Majd videózok is frapsal, csakhogy ne menjen potyára a dolog !
  • USAMEN POWER
    Tegnapi gurulásom: DrSnake91 és Palmer1678 társaságában

Ha már beszúrtad a videóm, akkor a Part 2 -t is berakhattad volna:

• nyomjadnekkiii
    azt nem tudjátok h e30 m3 nak mikor elsz belseje is?
  • carloelsa
    Jó volt az esti túra KÖSZIIII :D (Agyilag megtuningolt BMW xD)

• Zsolesz089
    THX all az esti BMW - zést tuti volt .

• Hoffi
    ezt a kérdésed légyszives az OFF topikban tedd fel!
  • somdav95
    off topik (K)
  • HEMAXXI
    mármint nem as bmw hanem a honda civik?
  • Falkon
    Merga Clk 55 Amg
  • HEMAXXI
    ez az auto mit cserééll le?
  • nyomjadnekkiii
    nekem a maserati helyére van téve mert az jobban szalad mint a merga!:D
    a maserati sport helyére tettem aminek csak aza kék szine van! Az jobb mint a Merga sztem!
  • holecsko10

A kocsit
    innen lehet le szedni.

Aki dumálni akar találkozó alatt itt meg teheti.

Ts: 87.229.24.114:8767
    Szóba neve:TDU>A IV Előszoba
    TDU>A IV Előszoba jelszava: tdu_sg.hu

Mindenkit szeretettel várunk.
  • nyomjadnekkiii
    grat! nekem még csak 1000 van ebbe is a zx10 be és 12-be is! de nem eredeti játékban meg volt a 17 ezer a zx10be:D