107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Jó hogy megismertétek BlueAcet ! Kedves kis gádzsi, ha többet gurulnátok a társaságában/val, ráéreznétek Hawaii szagára !
  • Mathiasse
    Sziasztok!
    Melyik az a program a játékhoz amivel nem lesz szekvenc váltó csak hshifter?:D
    köszi.
  • carloelsa
    BlueAcet ismerem :D Valamennyire Vele ugráltam Paganival az Észak-golfpályán xD meg a félszigetre vezető autópályán xD
  • nyomjadnekkiii
    vissaztérve a tuningra, nem ez a program kell hozzá?????EZ-E
  • Fitti83
    Köszi Grabowszki és Jokerdes a Cruise-t! Király volt mint régen!
    Azért amikor csatlakoztak a külföldiek és mindenki A kat-tal tolta, elég zsír volt!

• Roger6
    Ma este Fittivel csináltunk egy Saleen S7-es krúzt. Az elején agyba-főbe csúszkáltam ki a útról, meg neki a civileknek, aztán 20 perc után kezdtem ráérezni a szörnyetegre, majd amikor bekapcsoltam a DA-t Hyper-re, már egészen összemelegedtünk a verdával.

Volt szerencsék BlueAce(US)-el is összefutni, tanúsíthatom, hogy remek pilótáról van szó.

További szép estét!
  • USAMEN POWER
    Isten ez a szám, mi a címe ?
  • carloelsa
    Mondtam, hogy mentem Fitti papáékkal Saleenozni :D
  • Stockbauer33 #93017
    Hamar eltüntél.Megzargat6ad vna azt a bordo szörnyeteget
  • adikakk
    sry a rossz linkekért.
    tdu r32 cruise
  • adikakk
    Jó estét.
    Csináltam egy videót hamarosan lesz folytatás de nem találom a tdu t sehol
    a szabálytalan vezetésem néhol a lagg miatt van még kezdő videó készítő vagyok.
    voltam 576 ba meg Mediamarkt-ba egyik helyen se kaptam.
    valaki dobna nekem linket lehetőleg megapack verziót nagyon megköszönném.

tdu r32 cruise
  • carloelsa
    Jó tudni Én nem is tudtam, hogy haulinozok.
  • HEMAXXI
    csáó nem is tudtam hogy haulinozol:D
    Én reális vagyok, csak azt az autót és annyira húznám fel amennyire a valóságban is lehetséges. Én pld megalázonak kevésnek találom a skyline játékbeli teljesítményét. Minimum C kategóriába simán beférne, erre ne.. Na mind1 annak én se látom értelmét hogy rs4el 400at menjenek, de ha már csinálják, akkor reális keretek között gondolkodjanak már...
  • nyomjadnekkiii
    jövőhéten vmikor lehetne egy e30 m3 cruize!!!
  • Stockbauer33 #93009
    ÁÁÁÁ kiborulok én az ilyen kressz micsodáktól.Nemharapom a tökölést az idióta civilek között.Lassan jönnek az elvonási tünetek a gurulás hiánytól .Te amit műveltél a múltkori 1 liter jégerrel gondolom milessz holnap
  • jaddz8
    Hát holnap este szalagavató, utána meg bekúrunk mint a gép, úgyhogy szombat estére nem leszek emberi létforma szinten, még meglátom.
    Inkább gyere a mostanira, 7-kor.
  • Stockbauer33 #93007
    Tomasz régen láttam már a gyönyörü vörös kányafészkedet .Tolhatnánk 7végén 1-2 kört meg a sean-t is elcsalom
  • AlieN911

Pedig még gondolkoztam is rajta, hogy veled eddig még nem is mentem xD
  • Stockbauer33 #93005
    Nagyonszépen köszönöm de csak vicc volt.Nekem megmarad az öreguras Enzo csapatás full gázzal.Még 1x nagyon köszi
  • jaddz8
    Megyek én is.
  • AlieN911
    Persze. gyere, szeretettel várlak. Nem kell hátul menni.. Amúgy a Swifttel kemény menet lesz :D jó lassú krúz lesz ez..:D
    Általában úgy szokott ez kinézni, hogy tali a megadott helyen, ott 1-2 kép, azt megyünk összevissza.. Libasorba, STOP és piros lámpánál megállás, balról előzés stb..

Mentem ma kb 85 km-ert a Swifttel, nagyon komoly.. xD most kerek 100 km van benne:DD
  • carloelsa
    Mint szimulátor nagyon megvagyok vele elégedve :D
  • Stockbauer33 #93001
    .Olyan vok mint egy hormonzavaros tini
  • jaddz8
    Gecc!
  • Stockbauer33 #92999
    Ja értem.Nemgondoltam hogy ilyen nagy pukkanás az Rfactor.Mikor megvettem a G25-t akkor ajándékba kaptam originál Rfactort.Azóta is a celofánba ragadt.Mithagytamki?Jó az Rfactor?
  • Stockbauer33 #92998
    A Hc-s ügyeskedés vagy a baromi nagydurranás rizsrakéta?
  • carloelsa
    Jó csak HC on legyen és Suzuki Swifttel gyere! (Alfa GT) :D Majd megnézem hogyan megy Stock bácsi :D

A szigetkör az más, TDU ban én sem izzadok le... :D max ha 35 fok van a lakásban xD rFactorban centizni kell! Minél jobb féktáv, kanyar, kicsúszol jajj gyorsan vissza a pályára, driftelsz a kanyarban, jajj gáz ról le a lábat, mert a gumi meleg lesz és kopik is... a nagy csaták olyan emberekkel, akik ugyanolyan időt mennek, mint te, ugyan az az ív, nehogy nekimenj, mert ha kilököd akkor bünti lesz, vagy ha nem lököd ki, akkor összetörik a kocsid lehet... kapkodás, pörgés, nagyon NAGY koncentrálás, figyelés a másikra... ez izzasztó 25 körön és úgy, hogy előtte már időmérőt is mentél... :D
  • Stockbauer33 #92996
    Én amikor tóltam egyhuzamra 12 szigetkört akkor leizzadtam.De lehet hogy a nyári nagymelegmiattvolt.Amúgy cseppmentes vok 3-4 szigetkörtől.Te mitől izzadsz?
  • Stockbauer33 #92995
    Ha jöhetek akkor megnéznék 1 ilyen kresszkrúzt.Háttúl kullogokmajd nemzavarok senkit habár ha kressz akkor remélem nem maradokle
  • carloelsa
    Jajj ne kezd megint a régi szépidőket :D
  • USAMEN POWER
    Szerintem egy qrwa adott, egyszerű dolog lehet. Lentebb írtam is hogy felmentem egy keveset a szigetre, és minden harmadik tdu player vmi agyonhúzott vassal ment... Ezek után én meg agyaljak a Saleenel a sok csíra közt ? Inkább dobom a gamet, és várom a TDU 2 -t meg a World Onlinet. Mire oda jutnak az idióták hogy azokat is ilyen szinten tudják majd módolni addigra én már 100x felhagyok velük, csak sajnos a TDU -val elkéstem... De most őszintén mi abban a fless hogy valaki RS4 el, vagy valami G katos verdával 400 akármennyivel leelőz ?? Valahol kezdem megérteni a "nagy öregek" álláspontját, de még mikor én kezdtem, akkor is jobb volt ez a game, de hogy őszinte legyek már nem látok semmi újat se, csak több lett az idióta csíra. Múltkor Stockal gurultam és beugrott egy hülyegyerek hogy engem lökdössön. Ok velem lehet kezdegetni, a végén nyalta is az oszlopokat a fasza gyerek. Eltűnt két perc múlva visszajött egy társával, és szinkronba lökdösődtek. Így se változott semmi, és végleg eltűntek. Én már nem értem a helyzetet, az biztos hogy qrwára nem jó ez így..
    Erre a tuning dologra rá kéne jönni
  • AlieN911
    Nem tudom... Én csak kérdeztem a gyerektől h. mi a rák van, hogy állva hagyott... Ennyit írt, hogy 1200 ló, és modding.. aztán én ki is léptem éjjel 1 kor:D De szerintem a Modding toolsba át kell írni, és kész is, bár sztem mégse ilyen egyszerű, mert a váltó áttételeket is modosítani kéne stbstb..
    Pfúúú! Ilyen skyline kell! Főleg ilyen teljesítménnyel. Bár én a 350es végsebességgel totál megelégednék:) Az legalább reális, ha ugy vesszük hogy 1200HP-ra van tuningolva. Hogy lehet így átírni a file-okat?
  • nyomjadnekkiii
    nekem nem kéne hogy menjen 400-at csak mondjuk gyorsuljon 300-ig mint az állat! ilyan 10 sec alatt 240 jo lenne!:D majdnem mint a dragsterek, pl a skyline az lenne a leg ideálisabb ilyenre!!!
  • USAMEN POWER
    És mit, hol kell állítani ?
  • AlieN911
    Én csak annyit javítottam a Skyline-on h. 4kerékből áttettem hátsóra, így sokkal élvezetesebb :)
  • AlieN911
    Én spec tegnap egy 1200 lovas Skyline-al találkoztam xD Rt 12 vel voltam, úgy otthagyott mint a szar :D
    Még ikercsöves megoldása is volt xD
    Mondom ezt lefényképezem xD
  • USAMEN POWER
    Qrwa jó, most is a Rufot nem tudom 410 el utolérni, sőt.. :DD Hagyjuk már, nálam kezd negatívba átmenni ez a játék, jöhetne már a kettő. (Minden harmadik tdu player fizikailag módolt verdával megy, ez így az elmúlt egy-két órából leesett)