107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Na csináltam egy másikat is.
    Akinek nem tiszta, annak egy kis segítség: addig kancsalíts amíg a két piros pont össze nem ér, ekkor meglátod a 3d-s képet.

• USAMEN POWER
    Esti gurulás:

• jaddz8
    ?
  • adamfesto
    Ha szeretitek a 3D-s képeket akkor sok szeretettel.
    TDU-ból ez úgyis ritkaság.

• adamfesto
    Mi a hibája? Csak azért mert már javítottam Logitech kormányt.
  • nyomjadnekkiii
    ma este 10 kor audi salonnál egy bmw e30 me cruize??? de lehet bármilyen bmw-vel jönni de e30 lenne a legjobb!
  • somdav95
    G25 nemműködik, gari nincs mert régebbi mint amire emlékeztem, megy műszerészhez, hátha...
  • USAMEN POWER
    Viszont annak örömére, hogy megint elszabadultak az indulatok, és olyan dolgokon megy az agyalás, amit nem lehet megváltoztatni, végzek egy kis takarítást. Off topikban lehet folytatni.. A topikról meg fölösleges vitázni, meg a régi időkről.

1. Az emberek cserélődnek, ez egy természetes folyamat.
    2. Ez már 1000x át lett beszélve.
  • Whiskys16
    Hurrá....én hülye...megvettem nem is tudom mennyi idő után végre a carpackot, erre kiderül, hogy van ez a gold verzió 2000 forintért.."még jó hogy utána olvastam...hurrá..:S:D
  • USAMEN POWER
    Annyiban egyet értek vele, ("modolt szar autók" -on belűl) hogy van ez a tdupe program, és sokan bohóckodásra használják. Amúgy teljesen igazad van, meg részemről a topikkal sincs gond. Azt hogy mi volt régen, meg hogy más mit gondol nem nagyon érdekel. Talán az utóbbi egy picit.
  • Roger6
    Tudod neoncsöves, hogy ha te AKTÍV résztvevője lennél a TDU-s társadalomnak attól fogva, hogy elkezdtél játszani, már régen megtaláltad volna a saját társaságod, és pont hogy kurvára nem érdekelne, hogy mennyi idióta újonc van (és halkan azt is megjegyezném, hogy az újoncok között is akad jópár rendes játékos). Szóval hagyjuk ezt a régen szép meg jóvolt dumát, az INAKTÍV játékososk ne dumáljanak, mert semmi közük már a TDU-hoz. RIP TDU? Te el is temetheted, hiszen nem játszol vele. Így legalább lesz hely az olyanoknak, akik kedvüket lelik még a játékban, és nem csak sír a szájuk.

Köszönömszépenviszonhallásra!
  • Neoncsoves
    Játék kiadásakor mennyivel jobb volt ez a topik...
    Igazából régen nem voltak ilyen modolt szar autók meg semmi ilyesmi. Mindenki az alapjátékkal játszott és úgy is elvoltunk. Antihero sincs már köztünk meg még sokan mások. Sajnálom hogy szar lett a topik. Anno leárazták 6ezerre akkor én tudtam hogy gáz lesz ebből. 1 hét múlva tele volt núbbal a topik, akik mára már akár "profik" is lehetnek, de hiába, a társaság nem ugyanaz. most meg hogy szinte utánad dobják a játékot hogy vedd má meg 2ezeré! elég sok idióta van... R.I.P. TDU...
  • USAMEN POWER
    Ki mondta hogy én használom ? Belepiszkáltam egy verdába, ez a szarság nem jött be, majd a gamet is újratelepítettem.
    Ja meg elgondolkoztam azon hogy mit szólna palmer és társasága ahhoz, hogy én 2000 lovas Mustangal, (amit tegyük hozzá irányítani se lehet) járnám a szigetet. Múltkor egy cruiseon agyonmodolt Skylineal jött velünk valaki, és elég keményen meglett szólva érte a csávó. Nekem fontosabb az hogy ne nézzenek idióta csicskának, minthogy elsuhanjak 500 al egy Saleen mellett, mert hogy az hú de raj... hagyjukmár. Tegnap is az egyik cruiseon Ferrari f430 -al volt valaki hú de raj, mert 400 fölött előzgetett le minket, viszont irányítani nem tudta, és kibaszkodott mindenkit a gecibe. Én küldtem el a halálfa....a, majd lelépett... Elhiszem hogy vannak akik ezt preferálják, de aki már kicsit agyilag magasabban van, csak idiótizmusnak tekintik az ilyet. Figyelj én leszarom hogy kinek mi a jó, de ne menjen mások kárára, nem kötelező egy értelmes cruisera bejönni bohóckodni, meg akinek még a 400 is lassú, elmehet NFS Nitrozni, biztos minden igényt kielégít. Amúgy örülök hogy a Suzuki Swifted megy 600 al, biztos nagyobb a fa...d tőle, sajnálom de ez a véleményem. És most megint mondhatnám hogy még mikor kezdtem mennyivel jobb volt a game, talán egy két idióta nem tudta annyira elbaszni egy cruise hangulatát mint ma.
  • Fehercsoki
    Igen,modding toolsal!
  • Mathiasse
    Sziasztok!
    Megszeretném kérdezni, hogy kilehetne valahogyan cserélni a szekvenciális váltót a kocsikban hogy az összesben H-Shifterként működjön?
  • carloelsa
    Toltam neki :D Jó ez a kocsi, jól lehet vele Driftelni, nagyon jól is néz ki :D

• carloelsa
    Akkor te miért használod? Jah, bocs a másik lehetőség lehet a másik kocsira tevése... pl Saleenre... ne lámáskodj folyton...
  • USAMEN POWER
    Gondolom tdupe, azaz láma mód alkalmazása. Én csak így hívom.
  • USAMEN POWER
    FAQ
  • Zsolesz089

• Zsolesz089
    Hali itt a tegnapi szülinap végeredménye és a szánkó amivel mostanában csúszkálok

• Stockbauer33 #93088
    Off Na erről beszéltem tegnap Tomikám A nagy gondolkodók mongyák a tutit. Lassan te is ilyen leszel lányba On
  • jaddz8
    Hát ahogy egy ősi dakota közmondás tartja, az alkesz ringyók már sosem változnak.
  • Stockbauer33 #93086
    ez nagyon szivmelengető Itt még szerettél Most meg egy alkesz lerugott ringyóvagy .Javujá meg panna mert eladlak északon az orosz(rus) banditáknak
  • carloelsa
    Jaja, jobb kinézetre :D Csak gyorsabb a Suzuki :S Ez hogy van?
  • adikakk
    Jó napot.
    Valaki segítene nekem megszeretném venni a Test Drive Unlimitedet de nem találom sehol ezért szeretném ha segítenétek link is jöhet pm is vagy ha valaki eladja az szóljon megveszem ha jó árba eladó.
  • jaddz8
    A webalbum frissült.
    Köszi a tegnap esti zúzást, jó volt!
  • USAMEN POWER
    Az elmúlt két napból:

Egyik haveromat elcsaltam az Oahu világába... (Két napja játszik, ahhoz képest qrwa jól tolja !)

(hun)Grabo és Stockbauer társaságában

(hun)Grabo társaságában ! (Egyértelmű hova tartozik ! :D Saleen S7 -tel...)

Balancee és ArtMooney[HUN] társaságában

Kár hogy csak a versenypályáig tartott, sajnos a szerver megint szar... :/

Stockbauer és Laszlo Gogolak társaságában

Stockbauer, Jaddz, Balancee, és Rikko Hungaria97 társaságában

Végül, (hun)Grabo, Jaddz, és Stockbauer társaságában

A fő cruiseról meg csak videó készült, remélem ma be lesz fejezve.
  • holecsko10
    Jók voltak a találkozók.

Suzuki találkozók.

Porsche összeröffenés

JohnnyVTI szülinapi találkozók.

A kedvencem annyira fotogén kocsi. :)

• Johnny 19
    Köszi szépen skacok nagyon tettszett a cruise! Király volt. Ja, és kössz a mozizást Hole.

• pxxl
    no comment...
  • Stockbauer33 #93076
    Na ez azért jobb mint a suzu.Ki?
  • carloelsa
    Új verda :D Ezzel szaggattam a Krúzon, holnap Krúz képek jönnek :D

• [HUN]FaTaL
    Én inkább csak a fórumon vagyok aktív, nem nagyon játszom, néha gurulok csak haverral.
  • USAMEN POWER
    Jaja mindenki szétszéledt, ráadásul a topik is szarabb mint négy éve. De még 1-2 nagyöreg, nameg új társaság akad, ja meg a szigeten a külföldiek. :)
  • Falkon
    Én még éldegélek! :)
  • somdav95
    Pepsi lemondott, a többiek nagyrésze eltűnt .. Így hal el a birodalom :/
  • AlieN911
    OFF
    Kinek van itt Hondája? Képeeet :DD
    Én szándékozok venni 1-et, de addigra szerintem még nem lesz meg, így lehet haverral megyek, aki tavaly már ott volt :)

ON
  • Stockbauer33 #93069
    JadzTomi,Sean meg aki harapja a burám holnap vasárnap 7-kor 19.00 krúzól6nánk. Csaphatnánk 2-3 karikát.Találka a stadionnál
  • Whiskys16
    Bocsánatot kérek azoktól kik kimaradtak, én sem emlékezhetek mindenkire...na mind1. A legjobb az egészben, hogy nincs meg a mentésem, így kezdhetem elölről az egészet:D De csak 1 hét múlva, mert az eredeti DVD-t nyúlták tőlem, vissza kell kommandóznom:) Letöltött és YASU-s megoldás meg valamiért nemjó:) 1 hetet csak kibírok...