107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • jaddz8
    AKI TUD ELADÓ TDU-RÓL AKÁR NETEN AKÁR A SAJÁTJÁT AKARJA ELADNI KÉREM JELEZZE PM-BEN! OKOSOK KÍMÉLJENEK? ÉN IS TUDOM? HOGY AZ ATARI MÉG ÁRULJA, DE NEM AKAROK ÉRTE 13000-ET ADNI.
  • USAMEN POWER
    Ez így igaz.
  • Zsolesz089
    100% ig egyetértek aki okosan használja felmászik a netre megnézi egy autó legyen pl (skyline) adatait megadja és máris hasznosabb mint ha felb**nám x lóerőre .Sőt nem is fel sok esetben lejjebb állítjuk az adatokat mert így reális az autó viselkedése és a gyorsulása.
    Engem az sem érdekel ha pl a toyotám csak 250-260 at megy én így szeretem.
    A drag megint más tészta.
    Mi pl hazudnék ha azt mondanám hogy forgalomban nem de a ford island hosszú egyenesében szoktuk tesztelni a vasakat.
    Am meg nekem mind1 én arra használom aminek van értelme.
    Aki meg abban leli örömét hogy 500 km/h sebességgel haj neki egy fának áldásom rá csak ne körülöttem csinálja
    Miért mi értelme van egy olyan autót, amit fel lehet húzni több ezer lóig és rendkívül gyorsra a valóságban, E kategóriába berakni a játékba gyárilag... Ez a mod nagyon is jó és hasznos, csak éppen annyi a baj hogy a sok vérpistike túllő a célon.
  • Zsolesz089
    Az elmúlt napok képei

• AlieN911
    Lesz ma gurulás?
  • jaddz8
    Nem a fraps beállítása húzza le az FPS-t 20-ra, hanem maga a felvevés terheli meg a gépet, érted? Tehát hiába írom én azt be 60-ra, a videó fps-e 60 lesz, tehát a lejátszód 60fps-el játssza vissza neked a videódat amit felvettél, de ha maga a játék 25fps-el fut miközben rögzíted a 60fps-es videódat, akkor simán csak 60fps-el fogod látni a szaggatást.
  • carloelsa
    Lehet nem tetszett neki a 350Z xD
  • [HUN]FaTaL
    És vajon mi értelme van E kategóriába tenni a Bugattit?
  • Hoffi
    akkor tudom mi a te bajod:)
    megnyitod a frapsot és valahol kell lennie olyannak hogy video capture settings és ott felvan sorolva hogy 30 fps 60 fps meg van egy olyan ahova te írhatsz be valamit namost ha neked van 40 50 fps-ed akkor beirod a számhoz hogy mondjuk 35 mert annyid mindig van és akkor nem fog lecsökkenni csak 35re az fps-ed nekem ez segített talán nekedis
    remélem tudtam segíteni:)
  • Zsolesz089
    Supra hangom
  • carloelsa
    Nézz a másik oldalra Grab... Van aki a 350Z-re teszi a Bugattit pl és megcsinálja neki a PE-ben az autó adatait, de te csak a 350Z-t látod, ő meg a Bugattit :D
  • Roger6
    Nekem amikor leesik 20-ra, akkor az előttem lévők "belesüllyednek" az útba, meg a hang is szaggat. Úgy meg nem tudok videót készíteni sajnos.
  • USAMEN POWER
    Háth nekem is leesik 20 fps-re mikor frapsal felveszek, nem nagyon izgat, próbálom úton tartani a verdát.. :D
  • Roger6
    De nem az a gond New! Alapból van 40-50 fps-em, csak FRAPS-nál esik vissza 20-ra. Ez a gond. De már írtam, többször is. Nekem az kell, hogy FRAPS alatt menjen stabilan 30-35 fps-el, ezért kell minden szar, ami akár 1-2 plusz fps-t is ad. Én ezért keresem a plusz fps-eket. És tudod mennyi különbség van egyébként is 30 és 60 fps között? Hiába érzékeli a szem folyamatosnak a mozgást 25-29 fps-től, ugyanúgy érzékeli a 60-at is, és bizony sokkal folyamatosabb a mozgás.
  • Roger6
    Tegnap leelőzött egy Nissan 350Z, amikor Fittivel nyomtuk 350-el. Én nem tudom, ebben mit élveznek az emberek. Mindegy, legközelebb egy tuning nélküli C-s krúzt fogok szervezni asszem.
  • USAMEN POWER
    Ezt a sok macerát... Amíg nekem megvan az átlag 35-37 fps -em, addig nem vacakolok. (Szal stockbauer bátyámat már nem értem..) TDU 2 -re meg egy kis pc fejlesztés lesz minimum.
  • nyomjadnekkiii
    valakinek meg van aza cucc amivel tuningolni lehet a verdák teljesitményét??? avgy valaki tud csinálni?
  • jaddz8
    Nagyon szívesen, illetve hát én is csak találtam. Ehhez még annyit, hogy aki HDR-el játszik és bepróbálta ezt a weather.ini-t megrökönyödve tapasztalhatta (ahogy én is) hogy szart sem csinál, ugyanúgy mozognak a fák meg a drótok meg minden, de ha leleményesebb féléből vagy (ahova én csak pár óra kurvaanyázás után jutottam el) akkor látod, hogy az FX mappában ahova ezt a cuccot be kell tolni KÉT ilyen ".ini"-fájl van, de csak egyet kaptál a TDUcentraltól. UGYANIS! A játék ezeket használja a HDR és nonHDR modhoz, illetve ez a két fájl határozza meg a kettő közt a különbséget, ebben tárolja a "hogyan verődik vissza a fény az autóról, stb..." adatokat is amitől ilyen szépek lesznek a kocsin a színek. Szóval ha van türelmed fogod, megnyitod a "Weather_HDRI" fájlt is, és szépen minden egyes bejegyzésnél átirogatod 0-ra az OCEANAMPLITUDE és WINDSPEED sorok utáni számokat. Fontos! Nem csak egy van, ezek minden időjáráshoz és napszakhoz külön vannak kötve, ráadásul mindegyik napszakhoz meg napálláshoz egyenként vagy 10 időjárási variáció van, tehát ha van türelmed legörgeted és eljátszod ezt ugyanígy még vagy 100 blokkal. Aztán mented és,elvileg WOALA!

Nekem azonban lenne egy kérdésem, nem szeretném két órán keresztül az ini-t szerkesztgetni, aki ért hozzá kérem mondja meg nekem, hogy lehetséges-e simán csak megtartani 1 darab időjárást, napszakot, tehát egy bejegyzést, és a többit törölni a francba, vagy ha váltás van akkor be crashel az egész?! Úgy értem mondjuk az első blokkon kívül mindent törlök, aztán a WeatherDesc-ben átírom a timescale-t nullára? Látom azt is, hogy külön van szedve mapon hogy néz ez ki, meg freeride közben, valaki világosítson fel please!
  • Fitti83
    Jah, érdekes, de örüljünk neki!
    Este akkor kipróbálom a Supra-t, amit Hole most csinál nekem!
    Nah, akkor X-Fire-en értekezünk.
  • Roger6
    Ma este lehet folytatás, de csak 10 után leszek. Milyen érdekes, hogy tegnap sem Hole, sem te nem voltál szakadt...
  • nyomjadnekkiii
    este lesz vmi gurulás????
  • Stockbauer33 #93176
    Beraktam ezt a Weather ini-t.Tényleg jó .Danke Panna.A Fatalféle veréb-levél(papir) féle törlés meg ez az ini tényleg javit
  • Fitti83
    Bocs GRabowszki, de este már nem írtam be, de Fatal megelőzött! :D Szóval azokat kiveszed és elvileg kicsit több lesz az FPS-ed!
    Amúgy jó olt az esti gurulás! Majd jelezz mikor lesz ismétlés!
    Nah jó munkát! xD
  • Roger6
    Minden fps számít! Jövök egy sörrel neked is!
  • jaddz8
    Bocs, a LINK lemaradt.
  • jaddz8
    Hát szállnak ide-oda azok a szar falevelek meg madarak. De amúgy itt egy másik, ez leveszi a szelet nullára így minden tárgy ami reagál a szélre (pl. elektromos vezetékek, fák) mozdulatlanok maradnak, szintén az alább leírtak miatt van jelentősége.
  • Stockbauer33 #93171
    Az amodát nemértem .De én kivettem és baba de nemtom hogy a G25 mennyit veszle.Észrese vettem hogy eltüntek a verebek
  • Roger6
    Köszi szépen a segítséget, holnap kipróbálom. Régebben volt olyan, hogy a füvet leszedte, meg rontott a házak textúráján (250-nél úgysem számít), igazából azt keresném.
  • jaddz8
    Hát én reménykedem, hogy igen, amúgy nem azért foglalkozik vele a processzor mert olyan rengeteg poligont kell a madáron számolni, hanem mert ezeket a játék repteti a levegőben. Mozog ide, mozog amoda, ezeket a processzor számolja tudtommal.
  • USAMEN POWER
    Mi a gond azzal a pár pixeles madárral, és újsággal ? Nem hinném hogy a törlésük jelentős fps növekedést okozna...
  • jaddz8
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Töröld az euro/bnk/details mappából a Birds.bnk és Papers.bnk fájlokat. :)
  • Roger6
    Nem mondasz hülyeséget, ezt én is tapasztaltam már több játéknál is, szóval szerintem igaz. Viszont most full az optimálison van sajnos. Hát mindegy, akkor marad felvételre a 30 fps, végülis jó az is, csak a lassításhoz kellett volna 50-60.
  • adamfesto
    Na! M3??? 350 altt még nem láttalak közlekedni a szigeten.
  • adamfesto
    Jelentkeztem a Need For Speed World béta tesztre, remélem összejön.
    Ha jól veszem ki a screenshotokból akkor Most Wanted szerű TDU lesz sok tuninggal.
  • adamfesto
    Nekem - habár nem tudom hogy lehet, de az növelte meg az FPS-emet, hogy felnyomtam a felbontásomat nagyobbra.
    Valószínűtlen de megtörtént.
    Asszem volt már régen egyszer egy ilyenem, és azt mondták, hogy be lett lőve a videókártya legoptimálisabb beállítása.
    nemtudoktöbbetmondani, kéremkapcsoljaki
  • nyomjadnekkiii
    Ennyi! Sok a csíra...vagyis köztük én is!? Háát nem baj ,nekünk már csak ez jutott meg az m3 a garázsba! :D Szar a csíráknak......
  • Hoffi
    az nekem is nagyon jó lenne
    mert a gamebooster 1 fps-t se növelt nekem:(
  • carloelsa
    Azt törölni kell, nem küldeni :D csak nem tudom mi a nevük... :S