107666
-
C:\ProgramData\Test Drive Unlimited
Win7nél nekem itt van,rejtett mappa,2 txt,egyiknek cdkey a másiknak addon a neve,és mindkettőben csak a kulcs van tisztán! -
Ha volt crackelt játékhoz kód,azaz nem eredeti kód,akkor azt megjegyezte,mindjárt mondom hol tárolja.Megkeresem. -
csabbe94 #96219 sehol senki?! -
Tőrőltem a tdut a gépről múltkor,ujra raktam,de most ugrott be h nem is kért kódot,ilyenkor mi van?Azért nem akar akkor felmenni netre,de hova tudom akkor beirni??Olvastam vissza,mert régen emlékszek voltak másoknak is ilyen gondjai, nem találtam választ,várom segitségetek -
csabbe94 #96217 oks:) -
Szabi1991 #96216 5perc múlva VW kereskedésnél leszek.. ;) -
csabbe94 #96215 sorry erről lecsúsztam, de mostmár ittvok, várom az időpontot :-) -
Tényleg jó kis cruise volt tegnap este! De sajnos fotóim nincsenek.
Ja és bocsi hogy nem köszöntem el, de áramszünet volt. -
carloelsa #96213 Ízlések és pofonok... xD
-
Szabi1991 #96212 17kor tali ? :D -
Köszönöm válaszos,valamivel már kényelmesebb
Feltudtok csatlakozni a szerverre most?Én egy órája probálom de semmi
-
Ne hallgass Dozoo-ra, csakis a 420 fok a nyerő!
-
carloelsa #96209 Az összes kérdésedre a válaszom: Ízlések és pofonok... kinek hogyan tetszik... 360 és 900 fokon használom a G25-ömet úgy, hogy nincs beállítva a Kombinált pedál. 
csabbe94: Igen, mikor 8-kor volt a találkozó és a topicromboló/vitás idő előtt ment folyton max layerekkel a krúz, de rengeteg láma is lett, amik tönkreteszik a játékélményt :( -
Engem se enged fel valamiért!:S
Visszatértem srácok én is,megjött a kormányom is végre.
KÉRDÉS:
Vezérlőpultba hány fokra van állitva nektek a rotation?Combined pipálva kell lennie?
És még egy,a tduba tudtok nekem adni egy jó beállitást is hozzá?G25.Kösszi
-
csabbe94 #96207 erről beszélek, sehol senki, bezzeg tavaly még a layerek miatt nem bírtunk csatlakozni egymásra:P:P:P -
csabbe94 #96206 Ha van valakinek egy kis kedve:
-
USAMEN POWER #96205 Dehogynincsen, csak észre kell venni.
Én este is egy qrwa jó cruiseban vettem részt. Marci ha van képed toljál már föl, mert az én képeim állt. heteket késnek... :D -
karipapa #96204 sziasztok.
Miért nem enged fel multiba?
Pedig eredeti a game.
De kiir valami update-t.
Mit tegyek?
kösz -
csabbe94 #96203 Régen még a sok krúz miatt voltunk bajban, most meg az a baj hogy egy sincsen! :P -
Én is kipróbáltam ezt, de nem engedte, csak, ha bementem mindegyikbe. -
csabbe94 #96201 Angolul írtam, aztán webfordítás! x)
Ma akkor lesz valami? -
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
Gibor #96199 Nem kell bemenni.... Én mindig csak elszaladtam mellettük... -
Nem elég felderíteni, be is kell menni. -
előbb fel kell derítened az összes autószalont, csak utána vehetsz motort -
Ha meglátogattad az összes autószalont. -
Hello.
Most kezdtem TDU-zni és az lenne a kérdésem, hogy mikor tudok motort venni ? Mert most még valami miatt nem engedi (talán motoros ruhát kéne venni ?).
-
Úristen, fogalmazz már meg egy értelmes mondatot.
-
csabbe94 #96193 Szevasztok!
Nekem mostanában a TDU-ban amikor játszok, nem adja kia te neveteket, csak ezeket a beéppített játékosneveket, hogy pl Natalie stb....
Nem tudjátok miért lehet ez, d eha valakire rákattintok akkor a teleport után emgjelenik a neve! :S
Amúgy nekem is kéne 2Megapackos TDU, Media Markt, Tesco-ba próbáltátok már? Az a baj hogy nincs helybe nekem, ezért én nemtudok mit mondani, de a Media Markt-ba leeht hogy nincsen!!!! -
PCdomenál nincs,cd projekttől nem lehet rendelni,csak a viszonteladóktól,576nál meg régóta nincs de nem is volt. -
Vpter #96191 Helló mindenkinek!Felraktam az eredeti Tdu-mat csináltam online profilokat de egyikkel sem enged fel!Mindig kiirja hogy "Failed To Connect To The Test Drive Server"
Esetleg tudna valaki segíteni?!Carpackem nem eredeti de mielőtt nem volt fent sem engedett fel!Köszi előre is!További szép napot! -
USAMEN POWER #96190 Én meg készülök a TDU 2 -re. Ott úgy is 0 -ról kezdjük nem de ? :))
Az utolsó pár hónapra meghagyom amire tényleg szükségem van, max egy háznyi autó azt szvsz. -
wandrew26 #96189 Egyszer én is kiárultam mindent a nagy bevásárlás után
Akkor volt 1 házam és 1 IS Lexus-om. AZtán ha már elég sok km-t beletettm kerestem trade-en vmi árona luli járgányt megvettem mentem vele esetleg feltuningoltam, emlékszem így vettema fekete Esprit-emet vaj belsővel, nagyon megszerettem
De aztán eladtam jóáron.
-
USAMEN POWER #96188 Háth fent van a szigeten Balancee és zsc66 a barátlistámból, illetve vannak többen is de velük jókat lehet gurulni. Keress rájuk, de az is lehet hogy együtt gurulnak.
Nameg én is felmegyek most, folytatni az autó + házeladási ceremóniát.
-
wandrew26 #96187 Ma vmi? Semmi?
-
Stockbauer33 #96186 Nézd meg itt
meg itt
meg itt -
Ez sem hozta meg a kedvem:) -
carloelsa #96184 Max másfél óra... -
Rendben!Csak van 2 Tesco meg 1 Auchan nincs kedvem mindet bejárni:D -
Sóschips #96182 én a tescoba vettem 2-3ezerért:Dnézd meg arra van e még:D