Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DeenQa: Mi mi?Nem értem.Mire gondoltál?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Megvettem a Test Drive-ot originál verzióban, de nem fut a laptop-omon, de az otthonin igen. De én a laptopon akartam vele játszani, és mivel nem megy ezért meg szeretnék válni tõle. Használva még nem volt teljesen új, kézikönyvel minden finomsággal. 5000 Forintért azonnal vihetõ. Akit érdekel esetleg a következõ email címen jelezzen:
[email protected]
Bocsánat az off-ért.
Mindegy úgy is meghaltam vagy 30x és õket is magammal vitem.
"Szevasz Tavasz!!!"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Különben ma rám járt a rúd rendesen.Krúzolunk a srácokkal (V8 Vantage) és minden egyes civil állat beindexel elém és õ úgy dönt hogy beáll a belsõsávba 74km/h-val.De azt nem látja anyomorék hogy 280km/h-val jövök.
Nem õ úgy dönt hogy "anyádat te most lelassúlsz".
Eredmény: Koppant a kis buksink a szélvédõnkön.
De csak elém vágnak be a McLarenesek ellé nem.Mi a fasz van?Azért mert Astonnal jövök nem kell számítani hogy 300 fölött közlekedek?Sok tanulatlan "analfabéta" szõke....................fuck.
Ezután valami landcruseres állat hátúlról jött belém hát sac/kábé 340km/h-val.
Azthittem hogy hátrafolyok a gyerekülésekbe.Tibi is tanusíthatja.
Errel a mi kedves ATARINK közli velem hogy le fog most kapcsolni a netrõl.Esküszöm hogy max 6x léptem át a 320at.És le is kapcsolt.
Na mindegy.Jó volt újra vezetni 3 nap után.
Csáó csáó.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Murci? Na az van!
Most még csak probálgatok driftelni még nem nagyon megy mert megkell szoknom egy kicsit de igyekszem :D
Uj favorit autom a Saleen S7 TT nagyon állat kormánnyal menni vele kafa auto.
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Off.: Új avatarom van :D
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Lehetne 1-2 kérdésem?
Elterveztem hogy holnap végleg megveszem a gémet(megfertõz újra és újra<#nyes>#nyes>),de aggaszt a "másik" verziónál fellépõ akadás+fagyás..remélem az origiben ez nem tapasztalható.
Mondhanátok pár felhasználói tapasztalatot.
Köszi!:)
Let the good times roll.
Lassan meglessz a kormányom telepítõ cd-je és akkor nyomom sokkal szebben,sokkal többet,és sokkal élvezeteseben a driftet.<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Hajrá.
Úgy hallo árul itt valaki DFP-t.Igaz ez?:)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(ha jol rémlik a neve, legalábbis vmi ilyesmi)
Jelenleg PGR4 nálam nagyon nyerõ!(ez nagyon Off,bocsi).
A mocik csak úgy sikítanak(fõleg az új gsxr suzuki)ha rángatom a gázt pgr-ben:)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Felõlem maradhatunk a kocsiknál,(autópárti vagyok) csak gondoltam sokan szeretnének egy "crossos" meccset nyomni.
CATERHAMMAL jó lesz?
Na akkor majd pénteken megbeszéljük, most megyek elteszem magamat a holnapi napra.
Jah öhhm pénteken fölteszek egy képet ide.Úgymond egy bajnoksági helyezéseket
Jövõhéttõl írni fogom az adatokat és a bajnokság végén 20millós fõdíjat kap a nyertes.Viszon ehhez résztkéne venni legalább 20 meccsen köbö.
Mondom hadjuk ezt péntekre és akkor délután aktív leszek itt is és a szigeten is.
Jóéjt.