Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Ez most kinek is ment?
DeenQa: Mi mi?Nem értem.Mire gondoltál?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

roberto
(segitek szivesen)....

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

roberto
felvehetnétek sponzornak van 60 millám minden kocsibol van!ha vkinek kel vmi szojjon...

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

mi?

Sziasztok!

Megvettem a Test Drive-ot originál verzióban, de nem fut a laptop-omon, de az otthonin igen. De én a laptopon akartam vele játszani, és mivel nem megy ezért meg szeretnék válni tõle. Használva még nem volt teljesen új, kézikönyvel minden finomsággal. 5000 Forintért azonnal vihetõ. Akit érdekel esetleg a következõ email címen jelezzen:
[email protected]

Bocsánat az off-ért.
HUNMemphis
Nagyon látszik!
Mindegy úgy is meghaltam vagy 30x és õket is magammal vitem.
"Szevasz Tavasz!!!"

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

V43 1105
Nem tudtad, hogy a civil autókat ATARIS skacok vezetik ? <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pepsi Twist
Szevasz Tavasz!!!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Igazad van!Sok klassz kocsit hagytak ki.
Különben ma rám járt a rúd rendesen.Krúzolunk a srácokkal (V8 Vantage) és minden egyes civil állat beindexel elém és õ úgy dönt hogy beáll a belsõsávba 74km/h-val.De azt nem látja anyomorék hogy 280km/h-val jövök.
Nem õ úgy dönt hogy "anyádat te most lelassúlsz".
Eredmény: Koppant a kis buksink a szélvédõnkön.
De csak elém vágnak be a McLarenesek ellé nem.Mi a fasz van?Azért mert Astonnal jövök nem kell számítani hogy 300 fölött közlekedek?Sok tanulatlan "analfabéta" szõke....................fuck.
Ezután valami landcruseres állat hátúlról jött belém hát sac/kábé 340km/h-val.
Azthittem hogy hátrafolyok a gyerekülésekbe.Tibi is tanusíthatja.
Errel a mi kedves ATARINK közli velem hogy le fog most kapcsolni a netrõl.Esküszöm hogy max 6x léptem át a 320at.És le is kapcsolt.
Na mindegy.Jó volt újra vezetni 3 nap után.
Csáó csáó.

Viszont az is igaz hogy,egy ilyen legendát vétek kihagyni a gaméból.A korábbiakban benne volt.
Megnyugodtam hogy még nem vakultam meg ,ezek szerint.:)
HUNMemphis
Egyetértek.;)

cicai
kár:(

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

HUNMemphis
Diablo? Hát az nincs =((
Murci? Na az van!

Sziasztok az egyik oldalon láttam Lamborghini Diabloról képet ez benne van a pc-és változatban,mert az oldalon ezt írták de, én még nem találkoztam vele ,vagy csak vak lenék?
Nah végre jo lett a kormányom.
Most még csak probálgatok driftelni még nem nagyon megy mert megkell szoknom egy kicsit de igyekszem :D
Uj favorit autom a Saleen S7 TT nagyon állat kormánnyal menni vele kafa auto.

friday79
Nézd megmondom az igazat,hogy 16-ért már van,de ez nem jelenti azt,hogy Neked ennyiért elkellene adnod,csak megjegyeztem.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
melyik hsz-ben van a filmed ? meglesném

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AntiHero
mert mennyit ér kb?

Köszi :)

friday79
Hát nekem sok,fõleg a többi helyet figyelembe véve.Ennek ellenére nem állok neki fikázni.Kívánom,hogy adja el ennyiért.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

gabi89
Nálam március óta 1x fagyott ki :D szóval annyira nem jellemzõ rá.Ameddig nem volt patch addig nvidia karikon szétesett a game de a patch után már ilyen bajok sincsenek :)
Off.: Új avatarom van :D

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SitatiS
Sziasztok!

Lehetne 1-2 kérdésem?
Elterveztem hogy holnap végleg megveszem a gémet(megfertõz újra és újra<#nyes>),de aggaszt a "másik" verziónál fellépõ akadás+fagyás..remélem az origiben ez nem tapasztalható.
Mondhanátok pár felhasználói tapasztalatot.

Köszi!:)

Let the good times roll.

c0llect0r
jó kis logó

Gyerekek nemsokára kormánnyal fogom tolni a TDU-t.
Lassan meglessz a kormányom telepítõ cd-je és akkor nyomom sokkal szebben,sokkal többet,és sokkal élvezeteseben a driftet.<#idiota><#vigyor3>

Pacal17
HANYAS VAGY TE DISZNÓ HANYAS?? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

AntiHero
<#banplz>

roberto
magyarul sok xDxD

friday79
Ok,köszi.Üdv.

Synit HUN
Jut is eszembe. Hanyas vagy te disznó? XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

AntiHero
20k

friday79
Mennyi az annyi?(egyenlõre érdeklõdés szintjén)

HUNMemphis
Beindult a business! ;]
Hajrá.

AntiHero
Igaz:D Én:)

friday79
Sziasztok.
Úgy hallo árul itt valaki DFP-t.Igaz ez?:)

bertino
ellenem van minden bazki :D

Synit HUN
Szedjed má össze magad!! XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
még mindig nincs otthon netem bakker, ráadásul a gépnél amin ülök most meloba MSN sincs :D

Pepsi Twist
nem hardveresen vágtam haza hanem ha szabálytalanul áll le a vinfos akkor lefagy a vindóz mindig mikor töltené be...

Synit HUN
Toljad be az arcodat O'ahura a közeljövõben végre!

gabi89
Csak sajnos a PGR csak konzolra van :(

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
Project Gothem Racing
(ha jol rémlik a neve, legalábbis vmi ilyesmi)

[HUN]FaTaL
PGR?

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezzel én is így vagyok de én majd a 2. résszel kezdem elölrõl :-)
Jelenleg PGR4 nálam nagyon nyerõ!(ez nagyon Off,bocsi).
A mocik csak úgy sikítanak(fõleg az új gsxr suzuki)ha rángatom a gázt pgr-ben:)

gabi89
Egy játék elég nehezen vágja haza a gépet fõleg hardveresen ha meg szoftveresen b@szta el akkor az semmi újrarakod az XP-t és dolog megoldva tudom idegesítõ volt meg az Atari továbbra is be... de ezt a játékot akkor sem lehet (szabad) letenni :D

Pepsi Twist
Én mindig járok ide de sosem szólok hozzá... Azóta nem jáccom mióta fagyogatott a gém mert nekem hazavágta a gépem... ha kijön a következõ nem létezõ peccs akkor ujra kezdem...

Rég néztem be ide is :D Látom ti még mindig kitaláltok újakat :)Én a soha meg nem érkezõ petchet várom mert a lag miatt nem lehet normálisan játszani.Majd meglátom lesz-e kedvem benézni valameik versenyre nézõként.

HUNMemphis
Mindent én fizetek. Csak poénból írtam oda.
Felõlem maradhatunk a kocsiknál,(autópárti vagyok) csak gondoltam sokan szeretnének egy "crossos" meccset nyomni.
CATERHAMMAL jó lesz?
Na akkor majd pénteken megbeszéljük, most megyek elteszem magamat a holnapi napra.
Jah öhhm pénteken fölteszek egy képet ide.Úgymond egy bajnoksági helyezéseket
Jövõhéttõl írni fogom az adatokat és a bajnokság végén 20millós fõdíjat kap a nyertes.Viszon ehhez résztkéne venni legalább 20 meccsen köbö.
Mondom hadjuk ezt péntekre és akkor délután aktív leszek itt is és a szigeten is.
Jóéjt.

c0llect0r
Ámen! <#hehe>