107666
-
Nincs Muscle Carom:D Legyen már mindenki avval jön amivel akar tali:D -
Szóval akkor hiába szedtem le ezt a tört packot semmire sem megyek vele?Most komoly?Ahhj p...ba!Na jó akkor asszem jöhet a vásárlás.
Azért a reméltem volna hogy kijátszhatjuk ezeket a majmokat.Hát bukta.De szép is lett volna istenem.
-
gratulálok az Atarinak, jól elkefélték az egészet ismét. A szigetlakók fele már az új kocsikkal rohangál más meg nem tudja megvenni sem... -
amerikairól nem, levették. -
Chris189 #47023 nagyon úgy néz ki , pedig rászántam már magam... -
Aha úgy néz ki hogy az jó szerintem! Legyen a Ford Island parkolo fél 9kor! Mert tegnap szerveztünk volna egy talit ott de akkor még nem volt jó! -
fernandez93 #47021 Mivan nem lehet megvenni a carpackot? -
8, fél 9 körül? -
Most nem lehet már megveni se vagy mi? -
US ÉS EU atari ilyen összehangban állnak egymással, jol elkefélték ezt az egészet... -
Nekem úgyis Camaro az örök favorit, nem tudnak elcsábítani semmilyen carpackkos meseautóval
-
Chris189 #47016 már megvenni se lehet ....
We're Sorry.
One of the products you selected has been excluded from purchase in your country.
Please use your browser's "Back" button, and select a different product.
ezt írja nekem... -
Húúú tényleg, el is felejtettem már! Kéne este valami Muscle car talit csinálni, nem? Mondjuk akinek origi pakkja van az jöhet mással is, :) max csorgatjuk a nyálunkat
-
Hát igen, ez így nem megy :D Lett egy lexus-golf keverékem :D tök jól mutatott ilyen kombi kinézet ott ahol kilóg a golf és a csodás golf felnik :D:D -
ááááá ugysem fog történni semmi, vedd meg nyugodtan ;) -
Ne is, mert ledob mint atom.
Lesz majd akkor vmien muscle car tali?
-
Hát igen csak úgy lehet egyenlőre játszani hogyha, nem veszünk új verdát, csak ha utalunk és kapjuk a serialt! Úgy már lehet venni új kocsikat -
Na kitöröltem az addon.txt-t és egyből csatizott, és találkoztam embrekkel is csak új autót nem mertem venni -
Az a bajom hogyha meg is lesz a pénzem bankkártya akkor sincs amivel tudnék vásárolni a PayPal pedig fingom sincs hogy működik... -
De ha felteszed az általad feltöltött car packot nem fogsz default carokat látni
max csorgatod a nyálad mert nem veheted meg őket, de most nehogymár ezért szüneteltesd o.0
-
Én is meg fogom venni... Csak addig próbálkozom -.- -
Amcsi tuning műhelyt merre lelem? Térképen nincsen rajta. -
Köszi:D
És elsőre indul. -
már singleben szórakoztam hogy megcserélem az autókat a kereskedésekben, el sem indult a játék -
elvileg, de... mindjár próbálom -
ennek lófasz értelme van inkább megveszem -
de akkor nem fog úgy menni nem? -
TÉK -
Fiúk boruljatok le előttem meg minden, de van egy nomád megoldásom :D
Audi TT (vagy bármi más) fájljait kicserélitek mondjuk egy lexuséra, és ott van a lexus :D mások nem így látják de mind1... majd elszégyellik magukat h tt-vel lenyomod őket :D:D
ui.: most fogom tesztelni -
megvetted vagy letöltötted ?
ha letöltötted vásárlás nélkül ne is válaszolj... -
na most ha kitörlöm az addon.txt-t akkor felenged csak ne vegyek új szekeret? És így jó lesz? -
én falusi? lol -
Azt hiszem ez marad csak amíg meg nem veszem én is! -
mardal #46994 Hát ezt nem értem felraktam a carpackot látni lehet az új kocsikat a kereskedésben ha bemegyek, de mikor választgatni lehet túlugorja őket.Érdekes ez:( -
jólvan nekem TDU jegelve amíg nincs carpack nem fogok default carokat nézegetni:) -
Ezt mondtam én is megvettem a kocsit majd 1-2perc múlva kibaszot.
Szóval meg kell venni majd a carpack-ot,de egyenlőre az is jó,hogy legalább nem default car-t látok. -
ok, akkor nem veszek, csak gyönyörködök mások szép autójában...;) -
A kártya tulajdonosa muljon el 18, visa, mastercard, visaelectron tutti hogy jó. dombornyomottnak nem kell lennie. -
beenged de mikor veszel autót kibasz -
Igen
Nálam is megy most már mert töröltem az addon.txt -t és láttam az F40-es Ferrarit :) Aztán mondom veszek egy RUF-ot hátha engem nem dob ki hát nem is dobott ki kb. 2percig :D szóval jó lesz a garázsba a kocsi,de nem fogok tudni menni vele. (egyenlőre)