107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    mást nem lehet

8ért megveszik mert 8,5ért van fent a legolcsóbb, mostmár elértem a champion szintet gyűjtök pénzt azt majd veszek egyet itt már nem gond mert 10sec=70000$
  • Zomil
    amugy észrevettem, h pl. a ford mustang-ot 2 irányba is lehet tuningolni, vagyis saleen kocsi is lehet belöle:)

milyen kocsikat lehet még igy több irányba fejleszteni?
  • Zomil
    8milláért megvették? akkor én is eladom :)
  • [HUN]FaTaL
    félig off:

mikor warez verzióm volt olvasgattam a topicot és úgy láttam te szervezed a legtöbb talit:) érdekes hogy 1 hete van meg a játék és még nem találkoztunk a szigeten:)
  • V43 1105
    Húzzál már aludni kispöcs xD
  • [HUN]FaTaL
    igaz, de amcsik nincsenek a szerveren szerencsére:)
  • Dante73
    Tapasztalat?
    Ha belenézek a visszapillantóba, és látom, hogy ruszki van mögöttem, esetleg jön szembe, már nyomom is a pausát, vagy a térképet... Tudod, amcsik, ruszkik, egykutya, hiányzik a kultúra...
  • Sleepy Bone
    Több játékos=több csaló :D:D

Igazából a csalók még nem is érdekelnek annyira, csak ha találkozom velük... A múltkor tt-vel lenyomta az f430-amat... nem csalás csak machinálás a játékban... de még volt pofája versenyre hívni...
  • [HUN]FaTaL
    honnan veszitek hogy az oroszok csalnak a legtöbbet?
  • bronco
    Én úgy tudom nem az orosz verzióval van gond, hanem az onnan történő online vásárlással.
  • [HUN]FaTaL
    Nah bevásároltam autókból úgyhogy megvan a champion szint:DD
  • Sleepy Bone
    Orosz kárpekk zastavával meg derbiautókkal? hogy jobban tudjanak ütközni?? jah meg indítómechanika helyett versenymegnyerő gombb lesz. A ranglistán az lesz az első aki leghamarabb meg tudja nyomni a gombot.
  • csoli31
    Mivel még nem telt le a 30 napom, kénytelen vagyok így leírni:http://www.gamestar.hu/test-drive-unlimited-2-keszul.html
    Csak ennyi hozzáfűznivalóm van hozzá. T.D.U.2. Remélem értitek!
  • Davetim
    A community oldalon ki lehet listáztatni az összes játékost. 13039 oldal, oldalanként 12 user, összesen 156348. Egyébként asszem kalniel írta a fórumban, hogy aki leszedte eu-ból a US packot, annak sem kell aggódnia, de nem vennék rá mérget.
  • gduck
    Fennt vagy? Merre?
  • [HUN]FaTaL
    Mondom hogy majd odaadom az EUs packot (serial nélkül persze) mert én azt fogom megvenni. Biztos vagyok benne hogy elfogadja a kódot. Megmerem kockáztatni hogy ugyanazt fogják kiadni európaiként és kicserélik majd a liszenszszerződést

Meg is vették az alfam:))
  • csabush
    Én még1szer tuti nem adok ki rá pénzt, inkább nem játszom :) Az már kicsit meredek volna. Van benne logika, bár elég undorító dolog, de hát pénz beszél, kutya ugat:S
  • [HUN]FaTaL
    Nemhiszem, lesz majd külön az orosz verzióhoz pack szvsz ekkora pénzt nem hagy ki az atari. De az európai verzió remélem pár napon belül megjelenik.
  • bronco
    Totál ugyanez lesz az Euro-release, csak az iudőponttal van problémájuk nem a pack-al.
  • csabush
    Jó, valóban, online része tényleg nem lesz, hülye vagyok :) Nekem origim van, mielőtt kinéztek a topicból:D
    Kellemetlen, hogy ekkora teszetosza fütyi ez az Atari. Kiváncsi vagyok a fejleményekre.
  • [HUN]FaTaL
    Hát igen ez van. Ahogy visszaolvastam ezt az ingyenes patchel is eljátszották. Egyébként pedig nem marketingfogás mert a liszenszszerződésben (de szép szó:D) amit elfogadtál benne van hogy USAn kívüli játékhoz nincs support, csak ugye ki a faszom olvassa azt el:D
  • Zabimaru
    Képek a muscle car taliról(lefagytam aztán már nem volt energiám visszamászni :\):

• Dante73
    Kalniel azt eleve mondta is az atari hivatalos fórumán, hogy az orosszal nem lesz kompatibilis... (hál isten, lehet ruszkik leszállnak végre a játékról, és mind felférünk,+ a csíterek nagy része eltünik...)
  • Sleepy Bone
    Az egész egy nagy marketingfogás... Nagyon jól csinálják és mi sakk-ban vagyunk. A lényege az, hogy az amcsik kidobták a pekket, a sok fanatikus (fórumozó) megvette és azóta is azzal játszik. Most elkezdték mondnani, hogy nincs support ezc etc... A fanatikusok kezdőbb része ki fogja fizetni még egyszer, addig is akik még nem vették meg azok csorgaatják a nyálukat, merthogy milyen szép az F40 etc etc, tehát ők is meg fogják venni a packet, ergó a kb 1 milliós nagyságú tdu-player társaságnak legalább a 90% megveszi. ez kb 3 milliárd forintji bevétel. És szerintem meglehet, hpgy 2 millióan játszanak
  • [HUN]FaTaL
    működő warez pedig a serial miatt nem lesz ahogy a játékból sincsen, offline működik a car pack
  • [HUN]FaTaL
    Ha bármi kompatibilitási problem lesz nem kapsz támogatást a játékhoz, nem töltheted le ingyen az EU packot stb. Nálunk ez ahogy elnézem nem probléma mert nincs lokalizálva a játék. De ha jól olvastam a fórumon a Lengyel verzióból eltűnt a fordítás, az orosszal pedig egyáltalán nem kompatibilis a car pack.
  • csabush
    Ez azért vicces, mert én még megjelenés napján megvettem, mondván tök jó, úgyis elfog terjedni, mert tuti lesz warez, meg mitudomén. Ehhez képest most ezt csinálja az Atari... Szánalom. Mondjuk én nem vettem észre, hogy lenne kompatibilitási problem, szal simán megy az usa carpack. Igazság szerint, most miért is megy ez az egész hajcihő? Mi az hogy nincs support erre a carpackra?
  • [HUN]FaTaL
    Ezen már én is gondolkodtam. Nem tudom de én az EUt fogom megvenni, majd az US packosoknak feltöltöm az EU verziót is hogy meglegyen.

Ja igen a carpackot törlöm a linkről.
  • csabush
    Lehet, hogy oltári nagy baromságot kérdezek, de ha kijön az EU-s akkor menni fog a nemrég megvett US carpack seriallal ugye? Az volna a logikus, ha menne...
  • [HUN]FaTaL
    elküldtem PMben
  • Sleepy Bone
    Légterelő! Olvasd el az utolsó 1 oldalt és megtudod a választ.
  • Neton
    Valaki tudja, hogy mi a helyzet az új car pack-kal?
  • Gibor
    Elküldheted... majd megnézem...
  • [HUN]FaTaL
    ja meg mire pénzt szerzel rájuk, nekem van offline profilom ha kell elküldöm (csak a stoppos küldik nincsenek kész)
  • Gibor
    Mind1 lese szarom ugyis megveszem eredetiben... bár gondoltam kipróbálom, dehát azért egy offline profilt nem fogok kezdeni... mert az sok idő mig lexus ruf stb kereskedéseket felfedezem....
  • [HUN]FaTaL
    Nem vettél meg semmi packos verdát? érdekes mennie kéne, nekem megy. Nincs addon.txt-m, de fent van a car pack látom akiknek olyan autója van és órákig játszottam most. Legalább amíg várunk az EU verzióra nem kell default cart nézegetni ennyi értelme volt az egésznek.
  • Gibor
    nincs a garázsomban semmi... mármint packos verda...
  • Zomil
    és 8 milláért meg is veszik? Oo
  • [HUN]FaTaL
    mondtam hogy ne vegyél olyan autót ami a packban van, most vagy visszateszed a mentésedről egy korábbi backupot vagy vársz amíg megveszed a packod mivel hogyha a garázsban van egy autód ami packos akkor is kidob elméletileg

van már valami hír az eus packról?
  • [HUN]FaTaL
    kevés lesz még így is az én autóm a legolcsóbb a traden:)