107666
-
vagy mégsem -
Miii??? 

Visszavonták a carpackot?! -
General Middle Time az -
HUNPalika #47426 Ne fesd a falra az ördögöt! Dante már megtette. Bejött... -
jó, de melyik file? -
majd kiderül minnyá,amúgy meg Greenwich Mean Time:-) -
bronco #47423 A mentésedben tárolja. -
Nem kellett olyan sokat várni, pár nap volt max egy hét, már nem emlékszem. Az mekkora szívás lenne ha most kiadnák a carpackot megvenné mindenki aztán egy félév múlva jön a bejelentés: sajnáljuk gyerekek már elfogyott a carpackból származó pénzünk is bezártjuk a szervereket, ti meg mehettek a ku..va anyátokba!
akkor lenne nagy felháborodás.
-
Nem tudom melyik fájlban tárolja. De érdekes mert ha wint telepítek újra meg kormányt akkor megjegyzi mi melyik gombon volt mégis újra kell configolni mert nem reagál semmire. -
Istenem egy kiadó miatt van elkefélve minden, miért nem az UBI adta ki...
EA-t nem mondok mert rakás fos lenne a játék. Ha UBI adta volna ki talán be is lenne fejezve (benzinkutak, klubok közti verseny, digitális műszerek).. -
A progi melyik file-ban tárolja a vezérléshez szükséges dolgokat?
Arra gondolok, hogy ha felrakom a kormányt akkor újra be kell állítani mindent, aztán ha visszaváltok billre akkor elvesznek a kormány beállításai. -
Pár napot...
Asszem pont ugyanígy volt... Hétvége elött felkerült, szóltak, nem végleges, egész hétvégén ment a hiszti, aztán kedden, vagy szerdán kiadták hivatalosan ugyanazt amire azt mondták, nem végleges, nincs support, hibákat okozhat, egyebek
Egyszerüen, béna, semmiheznem értő fütyik. Mert erösebb kifejezéshez, puhák... -
Hm még 1 óra 8 perc mivel a nyári időszámítás miatt most GMT+2ben vagyunk? Szerintem ez faszság a general middle time igazodik a summer timehoz nem? -
köszi, megnézem -
egy nagy repteret látsz a térképen, s alatta van....a várostól balra, közvetlenül a parton -
Igen te voltál:) Jah azt hittem poénkodsz mivel akkor még semmit sem lehetett tudni, én magam nem hittem vola hogy a patch utáni bénázást a car packel is bejátsszák. Ekkora faszláma nem lehet egy cég. Most mindjárt bejelentik hogy sorry de akik még nem vették meg azok beszopták a nagy büdös lófaszt, várjatok még 3 hetet.
U.I: A patchre mennyit kellett várni visszavonástól? -
Asszem, én magam voltam....(?) Nem poennak szántam, csak már ismerem atarit... -
csak Champion szinten elérhető Oahu Racewayt keress észak-nyugatra van a várostól a vízhez közel. A másik verseny pálya pedig még északabbra Ford Islandon található. -
Ez van, szerintem semmi különbség nem lesz, át kell majd írni a gyári serialra és kész.
De 10 perc múlva kiderül mivan. -
hülye kérdés, de hol található a verseny pálya? -
DeenQa #47409 nemár!pedig már fennt van csak nem azzal a seriallal :s -
mai
-
nem lehet megvenni, mert egyszerre adják ki majd az összes verzióhoz (feltételezem ugyanazt)...
emlékszem valaki még poénkodott 1-2 hete hogy kiadják a packot majd visszavonják:D hát tessék...
5kor tesznek bejelentést hogy most mi a lófasz van.. (17:00 GMT + 1) -
DeenQa #47406 meglett a kártyám de most meg nem találom az usa packet. hová lett? -
inkább belementél:DDD -
366-tal mentem, és nem bírtam megelőzni a civil autót 

(csúnya vége lett amúgy) -
Ja nem szóltam:D Az announcement felett átsiklott a szemem:( Ma jelentik be hát akkor még vagy 2 hét ahogy atarit ismerem:( -
A gps nem bassza el, csak a szövegek. Ha hazaértem átküldöm.
Más: Elvileg 5kor jön ki ma a carpack de szerintem csak szórakoznak az atari fórumon:
OK so the announcement will be published in the forum today at 5pm GMT +1
Nobody moves, speaks, even breaths till then -
szted egy olyan amit keveset használtak, de sokáig állt azzal mi lehet? -
mardal #47400 Na megvettem ma a játékot,nem akarok most online játszani majd később ha lesz időm mert akkor előröl kell kezdeni most csak az új verdákat szeretném kipróbálni,ha eredeti játékot felrakom a régi mentésem kulcsával és utána a packot ugyanezzel a kulcssal akkor látszanak majd az új autók? -
picit tartósabb javítás -
oké, fasza, és van hozzá adapter nem? -
akkor az kérlek :-) és javítani lehet? -
daneszbaby #47396 Csak tisztitani kell.Nekem MOMO van és én 2 hetente takarítom a pedálokat és tökéletesen mennek.
Csak szétszereled kitisztítod összeszereled és kész úgy megy a pedál mint új korában.
Nekem a fekete van.
A piroson csak kormányváltó van azért nem olyat vettem. -
Azt megnézném, hogy veszel Force-ot 
Amire Te gondolsz az a Racing...
fernandez93: a pedálnak meg nem kell 1-2év, intenzív használat esetén elég 1-2 hónap is -
fernandez93 #47394 én....sztem qva jó kormány.....csak 1-2é v múlva a pedál elbaszodik.... -
ŐŐ ki játszik momo force kormánnyal? vélemény róla? vanneék egyett :) -
Az érzékenységen próbálj állítani. -
fernandez93 #47391 jah azt halottam de ha csak gps hang van akkor még müxika zt kiszeretném próbéni:) csak nem találoma linket... -
ha a carpac fennvan és rárakod akkor elbassza.asszem